I Commerce City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    Real Salt Lake angriper i Commerce City, men blir avblåst for offside.
    5'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    Anderson Julio
    Sjanse i Commerce City! Anderson Julio (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    6'
    Mål for Real Salt Lake!
    Colorado Rapids 0 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Andres Gomez
    Målgivende: Brayan Vera
    Andres Gomez dundrer ballen i mål og Real Salt Lake tar ledelsen 0-1 på Dick's Sporting Goods Park. Brayan Vera sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Colorado Rapids får tildelt et hjørnespark
    Connor Ronan
    Ramy Touchan tildeler Colorado Rapids en corner. Connor Ronan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    Diego Luna
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Diego Luna går utenfor.
    16'
    Colorado Rapids får tildelt et frispark
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Colorado Rapids like utenfor Real Salt Lake-området.
    18'
    Colorado Rapids blir avblåst for offside
    Rafael Navarro
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside på Dick's Sporting Goods Park.
    20'
    21'
    21'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Moise Bombito
    Moise Bombito (Colorado Rapids) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Diego Luna
    Real Salt Lake avanserer forover i Commerce City. Diego Luna avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Sjanse til Real Salt Lake! Anderson Julio er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Diego Luna
    Diego Luna (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Dick's Sporting Goods Park.
    31'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Jonathan Lewis
    Målgivende: Cole Bassett
    Mål! Colorado Rapids utligner på Dick's Sporting Goods Park. Målscorer: Jonathan Lewis. Det er en fin assist fra Cole Bassett.
    35'
    I Commerce City slår Connor Ronan en corner fra høyre.
    37'
    Skudd på mål, Colorado Rapids
    Andreas Maxso
    Andreas Maxso (Colorado Rapids) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    37'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Colorado Rapids 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Sam Vines
    Målgivende: Jonathan Lewis
    Mål! Sam Vines gir Colorado Rapids ledelsen 2-1 i Commerce City. Jonathan Lewis var nest sist på ballen.
    39'
    41'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Skudd utenfor mål, Colorado Rapids
    Colorado Rapids angriper i Commerce City. Rafael Navarro fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    48'
    Colorado Rapids 2 - 2 Real Salt Lake
    Målgivende: Anderson Julio
    Mål! Andres Gomez utligner for Real Salt Lake. Stillingen er dermed 2-2 i Commerce City. Flott spill fra Anderson Julio før målet.
    49'
    Emeka Eneli
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Emeka Eneli avslutter utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Nelson Palacio
    Ut: Braian Ojeda
    Pablo Mastroeni gjør dagens første bytte i Commerce City, når han tar ut Braian Ojeda og setter inn Nelson Palacio.
    62'
    Inn: Alexandros Katranis
    Ut: Bryan Oviedo
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt andre bytte for dagen. Alexandros Katranis erstatter Bryan Oviedo.
    62'
    Inn: Bode Davis
    Ut: Andrew Brody
    Real Salt Lake gjør sitt tredje bytte. Andrew Brody erstattes av Bode Davis.
    62'
    62'
    63'
    Diego Luna
    Ramy Touchan tildeler Real Salt Lake en corner. Diego Luna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    64'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Darren Yapi
    Ut: Oliver Larraz
    Colorado Rapids bytter ut Oliver Larraz med Darren Yapi. Dette er det første byttet som Chris Armas gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Calvin Harris
    Ut: Omir Fernandez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Calvin Harris, mens Omir Fernandez tar plass på benken.
    65'
    Emeka Eneli
    Emeka Eneli (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    66'
    Nelson Palacio
    Målsjanse! Nelson Palacio (Real Salt Lake) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    71'
    Rafael Navarro (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    73'
    Cole Bassett
    Cole Bassett (Colorado Rapids) kommer seg fri på Dick's Sporting Goods Park, men avslutningen går utenfor.
    73'
    74'
    Darren Yapi
    Darren Yapi (Colorado Rapids) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Inn: Benji Michel
    Ut: Anderson Julio
    Anderson Julio (Real Salt Lake) erstattes av Benji Michel.
    75'
    78'
    Inn: Kimani Stewart-Baynes
    Ut: Jonathan Lewis
    Colorado Rapids bytter ut Jonathan Lewis med Kimani Stewart-Baynes.
    78'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Colorado Rapids.
    79'
    82'
    Frispark Colorado Rapids.
    83'
    I Commerce City slår Connor Ronan en corner fra venstre.
    85'
    Connor Ronan (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Dick's Sporting Goods Park.
    85'
    Straffe til Colorado Rapids
    87'
    Colorado Rapids scorer på straffe!
    Colorado Rapids 3 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Cole Bassett
    Cole Bassett dundrer inn et straffespark på Dick's Sporting Goods Park. Stillingen er nå 3-2.