Colorado Rapids fosser fremover, men Alexis Da Silva blåser for offside på Dick's Sporting Goods Park.
    90'+1
    Cole Bassett
    Colorado Rapids angriper på Dick's Sporting Goods Park. Cole Bassett header utenfor.
    90'
    Connor Ronan (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Dick's Sporting Goods Park.
    90'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Calvin Harris
    Sjanse til Colorado Rapids! Calvin Harris er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    89'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Cyprian Thobias Kachwele
    Ut: Adrian Cubas
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Cyprian Thobias Kachwele kommer inn for Adrian Cubas på Dick's Sporting Goods Park.
    88'
    I Commerce City slår Connor Ronan en corner fra venstre.
    86'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    85'
    Sam Vines
    Colorado Rapids angriper på Dick's Sporting Goods Park og Sam Vines skyter i stolpen!
    84'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Jonathan Lewis
    Ut: Omir Fernandez
    Colorado Rapids bytter ut Omir Fernandez med Jonathan Lewis. Dette er det femte byttet som Chris Armas gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Darren Yapi
    Ut: Rafael Navarro
    Colorado Rapids bytter ut Rafael Navarro med Darren Yapi. Dette er det fjerde byttet som Chris Armas gjør i dagens kamp.
    81'
    Brian White
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Brian White går utenfor.
    76'
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Commerce City, men blir avblåst for offside.
    75'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    75'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Fafa Picault
    Ut: Javain Brown
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Fafa Picault erstatter Javain Brown.
    72'
    Inn: Jasper Loffelsend
    Ut: Djordje Mihailovic
    Chris Armas (Colorado Rapids) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Jasper Loffelsend erstatter Djordje Mihailovic som sannsynligvis er skadet.
    71'
    70'
    Djordje Mihailovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    68'
    Djordje Mihailovic
    Sjanse! Colorado Rapids avanserer forover, men Djordje Mihailovic avslutter utenfor.
    68'
    Rafael Navarro
    I Commerce City header Rafael Navarro (Colorado Rapids) mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Alexis Da Silva tildeler Colorado Rapids en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Dick's Sporting Goods Park.
    66'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Dick's Sporting Goods Park.
    65'
    64'
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Calvin Harris fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    Inn: Tristan Blackmon
    Ut: Luis Martins
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Tristan Blackmon kommer inn for Luis Martins på Dick's Sporting Goods Park.
    62'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Levonte Johnson
    Vanni Sartini gjør dagens første bytte i Commerce City, når han tar ut Levonte Johnson og setter inn Ryan Raposo.
    62'
    Inn: Connor Ronan
    Ut: Oliver Larraz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Connor Ronan, mens Oliver Larraz tar plass på benken.
    62'
    Inn: Calvin Harris
    Ut: Kevin Cabral
    Kevin Cabral (Colorado Rapids) erstattes av Calvin Harris.
    62'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Colorado Rapids.
    60'
    Keegan Rosenberry
    Målsjanse! Keegan Rosenberry (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    57'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    55'
    Omir Fernandez
    Omir Fernandez (Colorado Rapids) kommer seg fri på Dick's Sporting Goods Park, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Cole Bassett (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    53'
    52'
    Rafael Navarro (Colorado Rapids) avanserer forover på Dick's Sporting Goods Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    Frispark i en god posisjon for Colorado Rapids!
    50'
    Frispark Colorado Rapids.
    50'
    Omir Fernandez (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Colorado Rapids angriper, men Alexis Da Silva blåser for offside.
    46'
    Levonte Johnson
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Commerce City. Levonte Johnson fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+7
    Colorado Rapids scorer på straffe!
    Colorado Rapids 1 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Rafael Navarro
    Colorado Rapids går opp i en 1-0 ledelse etter at Rafael Navarro setter straffesparket sikkert i mål på Dick's Sporting Goods Park.
    45'+4
    Rødt kort til Vancouver Whitecaps FC
    Bjørn Inge Utvik
    Rødt kort! Bjørn Utvik (Vancouver Whitecaps FC) sendes i dusjen av dommer Alexis Da Silva.
    45'+3
    Straffe til Colorado Rapids
    45'+3
    Dommeren dømmer straffe til Colorado Rapids
    45'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Colorado Rapids
    45'
    I Commerce City slår Ryan Gauld en corner fra venstre.
    41'
    Alexis Da Silva tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Vancouver Whitecaps FC fosser forover og Levonte Johnson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    38'
    Kan Colorado Rapids utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    36'
    34'
    Pedro Vite
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Pedro Vite går utenfor.
    27'
    Luis Martins
    Målsjanse! Luis Martins (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Dick's Sporting Goods Park.
    25'
    Colorado Rapids angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    Kevin Cabral
    Sjanse! Colorado Rapids avanserer forover, men Kevin Cabral avslutter utenfor.
    20'
    19'
    Ranko Veselinovic
    Ranko Veselinovic (Vancouver Whitecaps FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på Dick's Sporting Goods Park.
    18'
    16'
    16'
    Pedro Vite
    Vancouver Whitecaps FC angriper. Pedro Vite får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    15'
    I Commerce City slår Djordje Mihailovic en corner fra høyre.
    14'
    14'
    10'
    Colorado Rapids avanserer forover i Commerce City. Omir Fernandez avslutter, men treffer ikke mål.