Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Wil Trapp (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Mapfre Stadium, men klarer ikke å score.
    4'
    Minnesota United FC får tildelt et frispark
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    6'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    8'
    Columbus Crew får tildelt et hjørnespark
    Federico Higuain
    Federico Higuain (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Mapfre Stadium.
    11'
    Robert Sibiga tildeler Columbus Crew en corner. Federico Higuain sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Gyasi Zardes
    Målgivende: Milton Valenzuela
    Columbus Crew leder 1-0 etter en scoring av Gyasi Zardes. Milton Valenzuela var nest sist på ballen.
    11'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    12'
    Federico Higuain (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Mapfre Stadium.
    16'
    Columbus Crew angriper i Columbus. Federico Higuain fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    I Columbus slår Federico Higuain en corner fra venstre.
    23'
    Spillet på Mapfre Stadium er stoppet midlertidig fordi Carlos Darwin Quintero ligger nede.
    23'
    Carlos Darwin Quintero ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Columbus.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew!
    26'
    Federico Higuain (Columbus Crew) slår en corner fra venstre side på Mapfre Stadium.
    27'
    Minnesota United FC får tildelt et hjørnespark
    Darwin Quintero
    I Columbus slår Carlos Darwin Quintero en corner fra høyre.
    29'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Carlos Darwin Quintero (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Mapfre Stadium.
    35'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Minnesota United FC.
    38'
    39'
    Milton Valenzuela
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Milton Valenzuela avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Dommer Robert Sibiga venter med å sette i gang spillet fordi Angelo Rodriguez ligger nede.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Columbus fordi Harrison Afful får behandling for en skade på banen.
    42'
    45'
    45'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Abu Danladi
    Ut: Angelo Rodriguez
    Abu Danladi (Minnesota United FC) erstatter Angelo Rodriguez som muligens er skadet.
    45'+1
    45'+2
    Harrison Afful er tilbake i kampen igjen.
    45'+3
    Minnesota United FC blir avblåst for offside
    Minnesota United FC angriper i Columbus, men blir avblåst for offside.
    47'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    47'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    Abu Danladi
    Abu Danladi (Minnesota United FC) kommer seg fri på Mapfre Stadium, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Frispark Columbus Crew.
    48'
    Columbus Crew 2 - 0 Minnesota United FC
    Mål! Gyasi Zardes øker ledelsen til 2-0.
    49'
    50'
    Artur
    Artur (Columbus Crew) kommer seg fri på Mapfre Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Brent Kallman ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Inn: Wyatt Omsberg
    Ut: Brent Kallman
    Det virker som Brent Kallman ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Wyatt Omsberg.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Pedro Santos
    Ut: Justin Meram
    Gregg Berhalter (Columbus Crew) gjør sitt første bytte for dagen. Pedro Santos erstatter Justin Meram.
    60'
    Minnesota United FC angriper i Columbus. Carlos Darwin Quintero fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Skudd på mål, Columbus Crew
    61'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    64'
    Inn: Lalas Abubakar
    Ut: Gaston Sauro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Lalas Abubakar, mens Gaston Sauro tar plass på benken.
    67'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    68'
    Mål for Minnesota United FC!
    Columbus Crew 2 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Francisco Calvo
    Målgivende: Darwin Quintero
    Mål! Francisco Calvo holder Minnesota United FCet inne i kampen med en redusering til 2-1. Det er en fin assist fra Carlos Darwin Quintero.
    68'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Columbus Crew.
    75'
    Inn: Patrick Mullins
    Ut: Federico Higuain
    Columbus Crew gjør sitt tredje bytte. Federico Higuain erstattes av Patrick Mullins.
    75'
    Inn: Romario Ibarra
    Ut: Miguel Ibarra
    Miguel Ibarra (Minnesota United FC) erstattes av Romario Ibarra.
    76'
    Columbus Crew 2 - 2 Minnesota United FC
    Francisco Calvo scorer og utligner dermed til 2-2.
    77'
    Pedro Santos
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Pedro Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Columbus Crew 3 - 2 Minnesota United FC
    Målgivende: Niko Hansen
    Mål! Columbus Crew tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Gyasi Zardes på Mapfre Stadium. Flott spill fra Niko Hansen før målet.