VAR sjekker om det er straffe til Como 1907
    I Como slår Alessio Vita en corner fra venstre.
    18'
    19'
    20'
    Francesco Cosso tildeler AS Cittadella en corner. Simone Branca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Alessio Vita
    AS Cittadella angriper i Como. Alessio Vita fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Lucas Da Cunha
    Målsjanse til Como! Lucas Da Cunha treffer mål, men keeper redder.
    24'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Gabriel Strefezza (Como) slår en corner fra venstre side på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    25'
    Det blir farlig! Frispark for Como er nær straffområde.
    25'
    Gult kort til AS Cittadella
    Nicola Pavan
    Nicola Pavan (AS Cittadella) får et gult kort av dommer Francesco Cosso.
    25'
    Sjanse! Como avanserer forover, men Lucas Da Cunha avslutter utenfor.
    26'
    26'
    Frispark til Como på halvdelen til AS Cittadella.
    27'
    Gabriel Strefezza (Como) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    30'
    Filippo Pittarello
    Målsjanse! Filippo Pittarello (AS Cittadella) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Alessio Vita (AS Cittadella) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    38'
    Frispark for Como på egen banehalvdel.
    38'
    Andrea Magrassi
    Andrea Magrassi (AS Cittadella) header mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Simone Branca (AS Cittadella) slår en corner fra venstre side på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    43'
    Matteo Angeli
    Sjanse til AS Cittadella! Matteo Angeli er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    Como 1907, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Como slår Alessio Vita en corner fra høyre.
    43'
    44'
    45'
    46'
    Frispark AS Cittadella.
    47'
    Målsjanse på Stadio Giuseppe Sinigaglia! Filippo Pittarello fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    Francesco Cosso tildeler AS Cittadella en corner. Alessio Vita sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Spillerbytte - Como 1907
    Inn: Simone Verdi
    Ut: Patrick Cutrone
    Osian Roberts gjør dagens første bytte i Como, når han tar ut Patrick Cutrone og setter inn Simone Verdi.
    51'
    Alessandro Bellemo
    Como angriper. Alessandro Bellemo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Filippo Pittarello (AS Cittadella) kommer til avslutning på Stadio Giuseppe Sinigaglia, men headingen blir reddet.
    51'
    51'
    Simone Branca
    AS Cittadella angriper, men avslutningen til Simone Branca går utenfor.
    51'
    53'
    Gult kort til Como 1907
    Dommer Francesco Cosso gir Alessandro Bellemo (Como) et gult kort.
    53'
    56'
    57'
    I Como slår Simone Branca en corner fra venstre.
    60'
    60'
    Inn: Daniele Baselli
    Ut: Alessandro Bellemo
    Osian Roberts (Como) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniele Baselli erstatter Alessandro Bellemo.
    62'
    I Como har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    62'
    Simone Verdi (Como) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    63'
    64'
    Andrea Magrassi (AS Cittadella) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Offside! Simone Verdi (Como) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    66'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Luca Pandolfi
    Ut: Andrea Magrassi
    AS Cittadella bytter ut Andrea Magrassi med Luca Pandolfi. Dette er det første byttet som Edoardo Gorini gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Federico Giraudo
    Ut: Andrea Tessiore
    Bytte for AS Cittadella. Federico Giraudo kommer inn for Andrea Tessiore på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    66'
    67'
    69'
    Frisparket tildelt AS Cittadella er farlig nær Comos målområde.
    70'
    Mål for AS Cittadella!
    Como 1907 0 - 1 AS Cittadella
    Mål: Filippo Pittarello
    Målgivende: Nicola Pavan
    Filippo Pittarello setter ballen i nettet og AS Cittadella leder nå 0-1. Nicola Pavan sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Mål for Como 1907!
    Como 1907 1 - 1 AS Cittadella
    Mål: Simone Verdi
    Målgivende: Daniele Baselli
    Simone Verdi scorer og utligningen er et faktum på Stadio Giuseppe Sinigaglia. 1-1. Daniele Baselli var nest sist på ballen.
    73'
    Luca Pandolfi
    Målsjanse! Luca Pandolfi (AS Cittadella) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Francesco Cosso signaliserer et frispark til Como.
    75'
    Sjanse i Como! Lucas Da Cunha (Como) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Alessio Iovine
    Como avanserer forover på Stadio Giuseppe Sinigaglia og Alessio Iovine kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AS Cittadella.
    77'
    77'
    Lucas Da Cunha skyter i stolpen! Nesten mål for Como.
    79'
    AS Cittadella fosser forover og Luca Pandolfi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    Alessio Vita (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Stadio Giuseppe Sinigaglia.
    81'
    Skudd på mål, Como 1907
    82'
    82'
    Inn: Giuseppe Carriero
    Ut: Simone Branca
    AS Cittadella bytter ut Simone Branca med Giuseppe Carriero.
    83'
    Inn: Moutir Chajia
    Ut: Gabriel Strefezza
    Como gjør sitt tredje bytte. Gabriel Strefezza erstattes av Moutir Chajia.
    84'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Matthias Braunoder
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Como. Inn kommer Jean-Pierre Nsame, mens Matthias Braunoder tar plass på benken.
    84'
    Inn: Tommaso Fumagalli
    Ut: Lucas Da Cunha
    Lucas Da Cunha (Como) erstattes av Tommaso Fumagalli.
    85'
    87'
    87'
    87'
    Frispark Como.
    87'
    Elhan Kastrati
    Elhan Kastrati (AS Cittadella) pådrar seg et gult kort.
    89'
    90'
    Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame (Como) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    I Como har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+1
    Francesco Cosso tildeler Como en corner. Daniele Baselli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.