Cordoba tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd på mål, Cordoba CF
    Ismael Ruiz Sánchez
    Cordoba angriper i Cordoba. Ismael Ruiz Sánchez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Cordoba CF, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark for Cordoba på egen banehalvdel.
    7'
    Club Deportivo Eldense blir avblåst for offside
    Marc Mateu
    En av Club Deportivo Eldenses spillere blir avblåst for offside på Estadio Nuevo Arcangel.
    8'
    I Cordoba har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Carlos Muniz Munoz signaliserer et frispark til Cordoba på egen banehalvdel.
    10'
    Club Deportivo Eldense får tildelt et frispark
    Genaro
    Carlos Muniz Munoz signaliserer et frispark til Club Deportivo Eldense på egen banehalvdel.
    11'
    Nacho Quintana
    12'
    Antonio Manuel Casas Marin
    Frispark til Club Deportivo Eldense på halvdelen til Cordoba.
    15'
    Skudd utenfor mål, Club Deportivo Eldense
    Mohamed Bouzaidi Diouri
    Club Deportivo Eldense avanserer forover i Cordoba. Mohamed Bouzaidi Diouri avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cordoba fordi Mohamed Bouzaidi Diouri får behandling for en skade på banen.
    18'
    Mohamed Bouzaidi Diouri kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Nuevo Arcangel.
    18'
    20'
    20'
    Carlos Muniz Munoz signaliserer et frispark til Cordoba.
    21'
    Skudd utenfor mål, Cordoba CF
    Theo Zidane
    Theo Zidane (Cordoba) kommer seg fri på Estadio Nuevo Arcangel, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Theo Zidane
    Målsjanse! Theo Zidane (Cordoba) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Club Deportivo Eldense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cordoba.
    27'
    Carlos Isaac
    Sjanse! Cordoba avanserer forover, men Carlos Isaac avslutter utenfor.
    27'
    Theo Zidane
    Club Deportivo Eldense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Genaro
    Frispark for Club Deportivo Eldense på egen banehalvdel.
    30'
    Sergio Ortuno Diaz
    31'
    33'
    Cordoba CF blir avblåst for offside
    Cordoba angriper i Cordoba, men blir avblåst for offside.
    33'
    Spillerbytte - Club Deportivo Eldense
    Inn: Youness Lachhab
    Ut: Ivan Martos
    Club Deportivo Eldense bytter ut Ivan Martos med Youness Lachhab. Dette er det første byttet som Daniel Ponz Folch gjør i dagens kamp.
    35'
    Gult kort til Cordoba CF
    Genaro
    Genaro (Cordoba) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Nuevo Arcangel.
    36'
    Genaro
    Frispark Club Deportivo Eldense.
    36'
    Skudd på mål, Club Deportivo Eldense
    Ignacio Monsalve Vicente
    I Cordoba får Ignacio Monsalve Vicente (Club Deportivo Eldense) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    37'
    Club Deportivo Eldense, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    38'
    Gult kort til Club Deportivo Eldense
    Alejandro Bernal Carreras
    Dommer Carlos Muniz Munoz viser Alejandro Bernal Carreras (Club Deportivo Eldense) det gule kortet.
    45'
    Theo Zidane
    45'
    Mål for Cordoba CF!
    Cordoba CF 1 - 0 Club Deportivo Eldense
    Mål: Antonio Manuel Casas Marin
    Målgivende: Carlos Isaac
    Mål! Cordoba tar ledelsen 1-0 ved Antonio Manuel Casas Marin. Carlos Isaac sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Inn: Juan Tomas Ortuno Martinez
    Ut: Nacho Quintana
    Daniel Ponz Folch gjør dagens andre bytte i Cordoba, når han tar ut Nacho Quintana og setter inn Juan Tomas Ortuno Martinez.
    46'
    David Timor
    David Timor (Club Deportivo Eldense) avanserer forover på Estadio Nuevo Arcangel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Sjanse i Cordoba! Antonio Manuel Casas Marin (Cordoba) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    48'
    Club Deportivo Eldense får tildelt et hjørnespark
    Marc Mateu
    Marc Mateu (Club Deportivo Eldense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Nuevo Arcangel.
    49'
    Mohamed Bouzaidi Diouri (Club Deportivo Eldense) avanserer forover på Estadio Nuevo Arcangel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Youness Lachhab
    Frispark i en god posisjon for Cordoba!
    49'
    52'
    Theo Zidane
    Cordoba angriper i Cordoba. Theo Zidane avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Juan Tomas Ortuno Martinez
    53'
    Cordoba CF får tildelt et hjørnespark
    55'
    Jose Calderon
    Cordoba angriper, men avslutningen til Jose Calderon går utenfor.
    55'
    Adrian Lapena Ruiz
    I Cordoba har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    56'
    Club Deportivo Eldense angriper i Cordoba. Juan Tomas Ortuno Martinez fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Inn: Ivan Chapela
    Ut: Alejandro Bernal Carreras
    Alejandro Bernal Carreras (Club Deportivo Eldense) erstattes av Ivan Chapela.
    64'
    Inn: Víctor Garcia Raja
    Ut: Chico Geraldes
    Bytte for Club Deportivo Eldense. Víctor Garcia Raja kommer inn for Chico Geraldes på Estadio Nuevo Arcangel.
    64'
    Marc Mateu
    I Cordoba slår Marc Mateu en corner fra venstre.
    69'
    Ander Yoldi
    Ander Yoldi Aizagar (Cordoba) kommer til en målsjanse på Estadio Nuevo Arcangel, men klarer ikke å score.
    69'
    Spillerbytte - Cordoba CF
    Inn: Xavier Sintes Egea
    Ut: Theo Zidane
    Ivan Ania (Cordoba) gjør sitt første bytte for dagen. Xavier Sintes Egea erstatter Theo Zidane.
    69'
    Inn: Kuki Zalazar
    Ut: Genaro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cordoba. Inn kommer Kuki Zalazar, mens Genaro tar plass på benken.
    70'
    Cristian Carracedo
    Sjanse til Cordoba! Cristian Carracedo Garcia er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Kuki Zalazar
    Carlos Muniz Munoz tildeler Cordoba en corner. Kuki Zalazar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    73'
    73'
    Marc Mateu
    Marc Mateu (Club Deportivo Eldense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nuevo Arcangel.
    74'
    Víctor Garcia Raja
    74'
    75'
    Marc Mateu
    Carlos Muniz Munoz tildeler Club Deportivo Eldense en corner. Marc Mateu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Ignacio Monsalve Vicente (Club Deportivo Eldense) header mot mål, men ballen går utenfor.
    77'
    78'
    Inn: Nikolay Obolskiy
    Ut: Antonio Manuel Casas Marin
    Ivan Ania (Cordoba) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nikolay Obolskiy erstatter Antonio Manuel Casas Marin.
    79'
    Inn: Marvelous Antolin Garzon
    Ut: Jose Antonio Martinez
    Cordoba gjør sitt fjerde bytte. Jose Antonio Martinez erstattes av Marvelous Antolin Garzon.
    80'
    80'
    Marc Mateu
    Marc Mateu (Club Deportivo Eldense) slår en corner fra høyre side på Estadio Nuevo Arcangel.
    82'
    Marc Mateu
    I Cordoba slår Marc Mateu en corner fra høyre.
    83'
    83'
    Ivan Chapela
    Club Deportivo Eldense angriper, men Carlos Muniz Munoz blåser for offside.
    83'
    Frisparket tildelt Cordoba er farlig nær Club Deportivo Eldenses målområde.
    86'
    Ignacio Monsalve Vicente (Club Deportivo Eldense) får et gult kort av dommer Carlos Muniz Munoz.
    86'
    87'
    Inn: Carlos Albarran Sanz
    Ut: Carlos Isaac
    Ivan Ania gjør dagens femte bytte i Cordoba, når han tar ut Carlos Isaac og setter inn Carlos Albarran Sanz.
    88'
    Inn: Sixtus Ogbuehi
    Ut: Mohamed Bouzaidi Diouri
    Club Deportivo Eldense bytter ut Mohamed Bouzaidi Diouri med Sixtus Ogbuehi.
    88'
    88'
    Målsjanse til Cordoba! Kuki Zalazar treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Straffe til Cordoba CF
    90'+4
    Rødt kort til Club Deportivo Eldense
    Utvisning! Club Deportivo Eldense må klare seg uten Ignacio Monsalve Vicente resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    90'+4
    Cordoba CF scorer på straffe!
    Cordoba CF 2 - 0 Club Deportivo Eldense
    Mål: Cristian Carracedo
    Mål! Cristian Carracedo Garcia scorer på straffe. Cordobas ledelse øker dermed til 2-0.