Cosenza Calcio fosser fremover, men Davide Ghersini blåser for offside på Stadio San Vito.
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    Simone Branca ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    4'
    AS Cittadella slipper å klare seg uten Simone Branca som kommer tilbake på banen igjen.
    5'
    Davide Ghersini tildeler AS Cittadella en corner. Simone Branca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Ignacio Lores Varela
    AS Cittadella angriper på Stadio San Vito, men Ignacio Lores Varela header utenfor.
    7'
    AS Cittadella angriper i Cosenza. Ignacio Lores Varela avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Cosenza Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Alessandro Di Pardo
    Sjanse! Cosenza Calcio avanserer forover, men Alessandro Di Pardo avslutter utenfor.
    12'
    Cosenza Calcio fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    En av AS Cittadellas spillere blir avblåst for offside på Stadio San Vito.
    15'
    Frispark Cosenza Calcio.
    16'
    Aldo Florenzi
    Aldo Florenzi (Cosenza Calcio) kommer seg fri på Stadio San Vito, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Frispark i en god posisjon for AS Cittadella!
    18'
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    22'
    En av Cosenza Calcios spillere går i offside.
    22'
    Ignacio Lores Varela (AS Cittadella) kommer til en målsjanse på Stadio San Vito, men klarer ikke å score.
    25'
    Giuseppe Caso
    Giuseppe Caso (Cosenza Calcio) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    26'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Aldo Florenzi (Cosenza Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    26'
    Sjanse i Cosenza! Giuseppe Caso (Cosenza Calcio) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    Ignacio Lores Varela (AS Cittadella) avanserer forover på Stadio San Vito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    I Cosenza slår Daniele Liotti en corner fra venstre.
    36'
    Karim Laribi (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio San Vito.
    37'
    Reda Boultam vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Simone Icardi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Reda Boultam er tilbake i kampen igjen.
    40'
    AS Cittadella slipper å klare seg uten Simone Icardi som kommer tilbake på banen i Cosenza.
    40'
    41'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    41'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    42'
    Alberto Gerbo
    Målsjanse! Alberto Gerbo (Cosenza Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Gaetan Laura
    Ut: Reda Boultam
    Pierpaolo Bisoli (Cosenza Calcio) gjør sitt første bytte for dagen. Gaetan Laura erstatter Reda Boultam.
    46'
    AS Cittadella avanserer forover i Cosenza. Ignacio Lores Varela avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Frisparket tildelt Cosenza Calcio er farlig nær AS Cittadellas målområde.
    48'
    Gult kort til AS Cittadella
    Andrea Danzi
    Dommer Davide Ghersini gir Andrea Danzi (AS Cittadella) et gult kort.
    48'
    Offside! Giuseppe Caso blir vinket av og Cosenza Calcio må dermed bygge opp et nytt angrep.
    50'
    AS Cittadella angriper, men avslutningen til Ignacio Lores Varela går utenfor.
    51'
    I Cosenza har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    54'
    Kan Cosenza Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Michael Venturi (Cosenza Calcio) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    Inn: Massimo Zilli
    Ut: Michael Venturi
    Massimo Zilli (Cosenza Calcio) erstatter Michael Venturi som muligens er skadet.
    58'
    Inn: Marco Carraro
    Ut: Alberto Gerbo
    Pierpaolo Bisoli gjør dagens tredje bytte i Cosenza, når han tar ut Alberto Gerbo og setter inn Marco Carraro.
    58'
    Joaquin Oscar Larrivey
    Joaquin Larrivey (Cosenza Calcio) header utenfor.
    59'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Davide Mazzocco
    Ut: Andrea Danzi
    AS Cittadella bytter ut Andrea Danzi med Davide Mazzocco.
    61'
    Inn: Valerio Mastrantonio
    Ut: Simone Icardi
    Bytte for AS Cittadella. Valerio Mastrantonio kommer inn for Simone Icardi på Stadio San Vito.
    61'
    AS Cittadella må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cosenza Calcio.
    62'
    Santiago Visentin
    Santiago Visentin (AS Cittadella) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio San Vito.
    62'
    Giuseppe Caso (Cosenza Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Mål for Cosenza Calcio!
    Cosenza Calcio 1 - 0 AS Cittadella
    Mål: Massimo Zilli
    Målgivende: Daniele Liotti
    Massimo Zilli header ballen i mål og Cosenza Calcio leder dermed 1-0. Daniele Liotti var nest sist på ballen.
    65'
    Gult kort til Cosenza Calcio
    Massimo Zilli
    Massimo Zilli (Cosenza Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Inn: Serigne Saliou Thioune
    Ut: Ignacio Lores Varela
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Cittadella. Inn kommer Serigne Saliou Thioune, mens Ignacio Lores Varela tar plass på benken.
    66'
    Davide Ghersini tildeler AS Cittadella en corner. Karim Laribi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    71'
    Inn: Rodney Kongolo
    Ut: Joaquin Oscar Larrivey
    Cosenza Calcio bytter ut Joaquin Larrivey med Rodney Kongolo. Dette er det fjerde byttet som Pierpaolo Bisoli gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    AS Cittadella angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Inn: Vincenzo Ciriello
    Ut: Tommaso Cassandro
    Tommaso Cassandro (AS Cittadella) erstattes av Vincenzo Ciriello.
    82'
    Inn: Giacomo Beretta
    Ut: Camillo Tavernelli
    Bytte for AS Cittadella. Giacomo Beretta kommer inn for Camillo Tavernelli på Stadio San Vito.
    82'
    Inn: Luca Bittante
    Ut: Giuseppe Caso
    Cosenza Calcio gjør sitt femte bytte. Giuseppe Caso erstattes av Luca Bittante.
    86'
    Daniele Liotti
    Cosenza Calcio angriper i Cosenza. Daniele Liotti fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Cosenza Calcio angriper. Aldo Florenzi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+2
    90'+2
    Aldo Florenzi (Cosenza Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio San Vito.