Giacomo Calo (Cosenza Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    Cosenza Calcio fosser fremover, men Livio Marinelli blåser for offside på Stadio San Vito.
    I Cosenza har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Dommer Livio Marinelli venter med å sette i gang spillet fordi Gennaro Tutino ligger nede.
    13'
    Gennaro Tutino er tilbake i kampen igjen.
    14'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark Cosenza Calcio.
    23'
    Giacomo Calo
    Cosenza Calcio angriper på Stadio San Vito og Giacomo Calo skyter i stolpen!
    25'
    Livio Marinelli tildeler Palermo FC en corner. Liam Henderson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Federico Di Francesco
    Federico Di Francesco (Palermo FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Kan Cosenza Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Luigi Canotto (Cosenza Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio San Vito.
    29'
    Leonardo Mancuso
    Leonardo Mancuso (Palermo FC) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    35'
    Frispark for Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    40'
    Gianluca Frabotta
    Sjanse! Cosenza Calcio avanserer forover, men Gianluca Frabotta avslutter utenfor.
    41'
    Frispark for Palermo FC på egen banehalvdel.
    42'
    Mål for Palermo FC!
    Cosenza Calcio 0 - 1 Palermo FC
    Mål: Alessio Buttaro
    Målgivende: Kristoffer Lund
    Mål! Alessio Buttaro gir Palermo FC ledelsen 0-1 i Cosenza. Kristoffer Lund sto for den målgivende pasningen.
    44'
    45'+1
    Mirko Antonucci
    Målsjanse! Mirko Antonucci (Cosenza Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    I Cosenza slår Liam Henderson en corner fra venstre.
    52'
    Liam Henderson (Palermo FC) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    53'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Palermo FC.
    54'
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Valerio Crespi
    Ut: Mateusz Praszelik
    William Viali gjør dagens første bytte i Cosenza, når han tar ut Mateusz Praszelik og setter inn Valerio Crespi.
    55'
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Cosenza Calcio.
    57'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    59'
    Straffe til Cosenza Calcio
    60'
    Cosenza Calcio scorer på straffe!
    Cosenza Calcio 1 - 1 Palermo FC
    Mål: Gennaro Tutino
    Gennaro Tutino utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    62'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Mamadou Coulibaly
    Ut: Liam Henderson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palermo FC. Inn kommer Mamadou Coulibaly, mens Liam Henderson tar plass på benken.
    63'
    Inn: Edoardo Soleri
    Ut: Leonardo Mancuso
    Leonardo Mancuso (Palermo FC) erstattes av Edoardo Soleri.
    63'
    Gennaro Tutino
    Cosenza Calcio angriper i Cosenza. Gennaro Tutino avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Luigi Canotto
    Cosenza Calcio angriper i Cosenza. Luigi Canotto fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Ionut Nedelcearu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Ionut Nedelcearu ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cosenza.
    68'
    68'
    69'
    Edoardo Soleri
    Palermo FC angriper, men avslutningen til Edoardo Soleri går utenfor.
    70'
    Inn: Simone Mazzocchi
    Ut: Luigi Canotto
    Cosenza Calcio gjør sitt andre bytte. Luigi Canotto erstattes av Simone Mazzocchi.
    73'
    Inn: Idriz Voca
    Ut: Mirko Antonucci
    Bytte for Cosenza Calcio. Idriz Voca kommer inn for Mirko Antonucci på Stadio San Vito.
    73'
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Gult kort til Cosenza Calcio
    Giacomo Calo (Cosenza Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio San Vito.
    77'
    Inn: Giuseppe Aurelio
    Ut: Kristoffer Lund
    Palermo FC bytter ut Kristoffer Lund med Giuseppe Aurelio. Dette er det tredje byttet som Michele Mignani gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Jacopo Segre
    Ut: Matteo Brunori
    Michele Mignani (Palermo FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jacopo Segre erstatter Matteo Brunori.
    78'
    Cosenza Calcio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Palermo FC.