I Cosenza slår Jaime Baez en corner fra venstre.
    Frispark for Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    Pordenone Calcio angriper, men Francesco Meraviglia blåser for offside.
    7'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Cosenza Calcio.
    9'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Pordenone Calcio på egen banehalvdel.
    9'
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    I Cosenza har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Frispark til Pordenone Calcio på halvdelen til Cosenza Calcio.
    16'
    Abou Ba
    Abou Ba (Cosenza Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio San Vito, men klarer ikke å score.
    18'
    Nicola Falasco (Pordenone Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    20'
    Francesco Meraviglia tildeler Pordenone Calcio en corner. Nicola Falasco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Nicola Falasco (Pordenone Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio San Vito.
    21'
    Pordenone Calcio har fått straffe!
    22'
    Francesco Meraviglia blåser for straffespark til Pordenone Calcio. Davide Diaw bommer!
    23'
    25'
    27'
    28'
    Jaime Baez
    Cosenza Calcio fosser forover og Jaime Baez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    Pordenone Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Pordenone Calcio angriper i Cosenza, men blir avblåst for offside.
    30'
    30'
    32'
    Frispark Pordenone Calcio.
    34'
    Gult kort til Pordenone Calcio
    Davide Diaw
    Dommer Francesco Meraviglia viser Davide Diaw (Pordenone Calcio) det gule kortet.
    35'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    I Cosenza slår Nicola Falasco en corner fra høyre.
    40'
    Nicola Falasco (Pordenone Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio San Vito.
    42'
    Rødt kort til Cosenza Calcio
    Angelo Corsi
    Cosenza Calcio må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Francesco Meraviglia viser Angelo Corsi det røde kortet.
    42'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Pordenone Calcio.
    44'
    Dommer Francesco Meraviglia venter med å sette i gang spillet fordi Manuel Scavone ligger nede.
    44'
    Manuel Scavone er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio San Vito.
    45'
    46'
    Frispark til Cosenza Calcio på halvdelen til Pordenone Calcio.
    49'
    51'
    Michele Camporese
    Sjanse i Cosenza! Michele Camporese (Pordenone Calcio) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    Cosenza Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Spillerbytte - Pordenone Calcio
    Inn: Giacomo Calo
    Ut: Gianvito Misuraca
    Pordenone Calcio gjør sitt første bytte. Gianvito Misuraca erstattes av Giacomo Calo.
    55'
    Inn: Alessandro Mallamo
    Ut: Luca Magnino
    Attilio Tesser gjør dagens andre bytte i Cosenza, når han tar ut Luca Magnino og setter inn Alessandro Mallamo.
    55'
    Giacomo Calo
    Pordenone Calcio avanserer forover i Cosenza. Giacomo Calo avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Luca Tremolada (Cosenza Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    57'
    Luca Bittante
    I Cosenza får Luca Bittante (Cosenza Calcio) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    57'
    57'
    Pordenone Calcio fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Målsjanse! Giacomo Calo (Pordenone Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Roberto Zammarini
    Pordenone Calcio angriper i Cosenza. Roberto Zammarini fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Jaime Baez
    Målsjanse til Cosenza Calcio! Jaime Baez treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Mirko Carretta
    Cosenza Calcio angriper i Cosenza. Mirko Carretta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Alberto Barison
    Dommeren gir Alberto Barison (Pordenone Calcio) et gult kort.
    62'
    Alessandro Mallamo
    Alessandro Mallamo (Pordenone Calcio) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    64'
    64'
    Inn: Matteo Rossetti
    Ut: Manuel Scavone
    Pordenone Calcio bytter ut Manuel Scavone med Matteo Rossetti. Dette er det tredje byttet som Attilio Tesser gjør i dagens kamp.
    65'
    Luca Bittante ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Mohamed Bahlouli
    Ut: Luca Bittante
    Mohamed Bahlouli (Cosenza Calcio) erstatter Luca Bittante som ser ut til å måtte forlate Stadio San Vito med en skade.
    67'
    Alessandro Mallamo (Pordenone Calcio) avanserer forover på Stadio San Vito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Alessandro Mallamo (Pordenone Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Filippo Berra
    Filippo Berra (Pordenone Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio San Vito.
    73'
    74'
    Frispark for Pordenone Calcio på egen banehalvdel.
    74'
    75'
    Giacomo Calo (Pordenone Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Mohamed Bahlouli
    Sjanse! Cosenza Calcio avanserer forover, men Mohamed Bahlouli avslutter utenfor.
    77'
    Inn: Sebastian Musiolik
    Ut: Roberto Zammarini
    Bytte for Pordenone Calcio. Sebastian Musiolik kommer inn for Roberto Zammarini på Stadio San Vito.
    80'
    Inn: Raffaele Schiavi
    Ut: Luca Tremolada
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cosenza Calcio. Inn kommer Raffaele Schiavi, mens Luca Tremolada tar plass på benken.
    81'
    Karlo Butic
    Målsjanse på Stadio San Vito! Karlo Butic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Pordenone Calcio angriper, men avslutningen til Giacomo Calo går utenfor.
    82'
    Karlo Butic
    Pordenone Calcio angriper på Stadio San Vito. Karlo Butic header utenfor.
    85'
    Sebastian Musiolik
    Sebastian Musiolik (Pordenone Calcio) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    87'
    87'
    87'
    87'
    Inn: Ettore Gliozzi
    Ut: Mirko Carretta
    Roberto Occhiuzzi (Cosenza Calcio) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ettore Gliozzi erstatter Mirko Carretta.
    88'
    Pordenone Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    89'
    Giacomo Calo (Pordenone Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    90'+1
    Michele Camporese (Pordenone Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.