0-2
    Kampen er i gang på Stadio San Vito.
    Cosenza Calcio blir avblåst for offside
    Giuseppe Caso
    Dommer Lorenzo Maggioni ser at linjemannen løfter flagget, og Cosenza Calcios Giuseppe Caso blåses av for offside.
    1'
    US Cremonese får tildelt et frispark
    Kan US Cremonese utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    1'
    Skudd utenfor mål, US Cremonese
    Jaime Baez
    Jaime Baez (US Cremonese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Skudd utenfor mål, Cosenza Calcio
    Cosenza Calcio angriper, men avslutningen til Giuseppe Caso går utenfor.
    4'
    Cosenza Calcio får tildelt et frispark
    I Cosenza har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Frispark for US Cremonese på egen banehalvdel.
    5'
    Lorenzo Maggioni signaliserer et frispark til US Cremonese på egen banehalvdel.
    8'
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Lorenzo Maggioni signaliserer et frispark til US Cremonese.
    16'
    Skudd på mål, US Cremonese
    Paolo Bartolomei
    Sjanse til US Cremonese! Paolo Bartolomei er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Nicolo Fagioli ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    21'
    Nicolo Fagioli er på beina igjen og fortsetter kampen.
    22'
    US Cremonese får tildelt et hjørnespark
    Cristian Buonaiuto
    I Cosenza slår Cristian Buonaiuto en corner fra høyre.
    28'
    Cristian Buonaiuto (US Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio San Vito.
    28'
    Skudd på mål, Cosenza Calcio
    Cosenza Calcio angriper i Cosenza. Giuseppe Caso avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    Cosenza Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Luca Strizzolo
    US Cremonese avanserer forover og Luca Strizzolo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    31'
    31'
    Frispark for Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til Cosenza Calcio på halvdelen til US Cremonese.
    32'
    Mål for US Cremonese!
    Cosenza Calcio 0 - 1 US Cremonese
    Mål: Luca Strizzolo
    Målgivende: Gianluca Gaetano
    US Cremonese leder 0-1 etter en scoring av Luca Strizzolo. Det er en fin assist fra Gianluca Gaetano.
    34'
    Frispark i en god posisjon for Cosenza Calcio!
    38'
    Gult kort til US Cremonese
    Alessandro Crescenzi
    Alessandro Crescenzi (US Cremonese) får et gult kort av dommer Lorenzo Maggioni.
    38'
    Luca Palmiero
    Målsjanse! Luca Palmiero (Cosenza Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Lorenzo Maggioni signaliserer et frispark til US Cremonese like utenfor Cosenza Calcio-området.
    39'
    US Cremonese blir avblåst for offside
    Cristian Buonaiuto (US Cremonese) vinkes av for offside i Cosenza.
    41'
    Sjanse! US Cremonese avanserer forover, men Cristian Buonaiuto avslutter utenfor.
    42'
    43'
    Spillet på Stadio San Vito er stoppet midlertidig fordi Alberto Gerbo ligger nede.
    45'
    Cosenza Calcio slipper å klare seg uten Alberto Gerbo som kommer tilbake på banen i Cosenza.
    45'+1
    Cosenza Calcio får tildelt et hjørnespark
    Lorenzo Maggioni tildeler Cosenza Calcio en corner. Giuseppe Caso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Leonardo Sernicola
    Ut: Alessandro Crescenzi
    US Cremonese bytter ut Alessandro Crescenzi med Leonardo Sernicola. Dette er det første byttet som Fabio Pecchia gjør i dagens kamp.
    46'
    US Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Paolo Bartolomei (US Cremonese) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio San Vito.
    47'
    Gult kort til Cosenza Calcio
    Marco Carraro
    Dommer Lorenzo Maggioni gir Marco Carraro (Cosenza Calcio) et gult kort.
    48'
    Inn: Luca Valzania
    Ut: Paolo Bartolomei
    Paolo Bartolomei (US Cremonese) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Luca Valzania.
    49'
    Gabriele Gori
    Målsjanse på Stadio San Vito! Gabriele Gori fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    51'
    Cosenza Calcio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra US Cremonese.
    51'
    Cosenza Calcio 0 - 2 US Cremonese
    Mål: Emanuele Valeri
    Målgivende: Cristian Buonaiuto
    US Cremonese går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Emanuele Valeri. Flott spill fra Cristian Buonaiuto før målet.
    52'
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Vincenzo Millico
    Ut: Djavan Anderson
    Cosenza Calcio bytter ut Djavan Anderson med Vincenzo Millico.
    54'
    Inn: Reda Boultam
    Ut: Gabriele Gori
    Marco Zaffaroni gjør dagens andre bytte i Cosenza, når han tar ut Gabriele Gori og setter inn Reda Boultam.
    54'
    Frispark Cosenza Calcio.
    56'
    Reda Boultam
    Cosenza Calcio angriper i Cosenza, men blir avblåst for offside.
    56'
    Jaime Baez
    US Cremoneses Jaime Baez blåses av for offside på Stadio San Vito.
    58'
    Inn: Julian Kristoffersen
    Ut: Luca Palmiero
    Marco Zaffaroni (Cosenza Calcio) gjør sitt tredje bytte for dagen. Julian Kristoffersen erstatter Luca Palmiero.
    59'
    59'
    Giuseppe Caso (Cosenza Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    62'
    Gianluca Gaetano
    US Cremonese angriper, men Gianluca Gaetano vinkes av for offside.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for US Cremonese er nær straffområde.
    66'
    Michele Rigione
    Dommeren gir Michele Rigione (Cosenza Calcio) et gult kort.
    66'
    67'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Luca Strizzolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Cremonese. Inn kommer Daniel Ciofani, mens Luca Strizzolo tar plass på benken.
    68'
    Inn: Luca Zanimacchia
    Ut: Cristian Buonaiuto
    Cristian Buonaiuto (US Cremonese) erstattes av Luca Zanimacchia.
    68'
    Målsjanse! Gianluca Gaetano (US Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    72'
    73'
    Luca Zanimacchia
    I Cosenza slår Luca Zanimacchia en corner fra høyre.
    75'
    Lorenzo Maggioni signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    Emanuele Valeri
    Emanuele Valeri (US Cremonese) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Inn: Samuel Di Carmine
    Ut: Jaime Baez
    US Cremonese gjør sitt femte bytte. Jaime Baez erstattes av Samuel Di Carmine.
    79'
    81'
    Julian Kristoffersen
    Offside! Julian Kristoffersen (Cosenza Calcio) er alene igjennom, men dommer Lorenzo Maggioni ser at linjemannen er oppe med flagget.
    82'
    Vincenzo Millico
    Vincenzo Millico (Cosenza Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Luca Zanimacchia (US Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    85'
    Samuel Di Carmine
    US Cremonese angriper og Samuel Di Carmine får avsluttet. Headingen treffer ikke Cosenza Calcio-målet.