Flott satt med venstrefoten av Edouard. Assist av Ayew. Tung start for Chelsea.
    7'
    Potter ser fortsatt rolig ut på sidelinjen, men Chelsea-sjefen hadde nok håpet på en bedre start naturligvis.
    8'
    Palace kjører kampen her og hadde nettopp to nye gode muligheter. Kepa stoppet den første fra Eberechi Eze, mens det neste skuddet etter corner gikk utenfor.
    11'
    Crystal Palace står uten seier på de første rundene før denne kampen: 0-2-4 er fasit. Chelsea tok 11 poeng på de første seks rundene.
    12'
    Zaha stoppes ute til venstre.
    12'
    Mount får frispark ved midtbanen i duell med Doucoure.
    15'
    En lang ball inn i feltet mot Chilwell blir småfarlig, men keeper kommer ut og holder
    16'
    Silva med strålende sklitakling i duellen med Edouard.
    17'
    Sterling stoppes på høyreflanken, men Chelsea står opp og vinner ball. Havertz legger inn til Mount som header like utenfor. God sjanse, Chelseas største til nå.
    19'
    Gult kort til Crystal Palace
    Odsonne Edouard
    Fofana legges i bakken.
    21'
    Sterling får to gode muligheter ved femmeteren, men klarer ikke å få ballen i mål. Der burde det stått 1-1. Store sjanser.
    23'
    Skudd på mål
    Eze får stå fri ved 16-meteren og skyter, men det det går en meter utenfor. Middels skudd.
    26'
    Crystal Palace har tatt mer tak i kampen igjen de siste minuttene etter et par Chelsea-sjanser.
    29'
    Chilwell mister ballen i meget farlig posisjon og Silva må rydde opp. Palace får corner.
    30'
    Gult kort til Chelsea
    Thiago Silva
    Crystal Palace roper på rødt kort til Silva. VAR vil kanskje se på denne? Silva går seg i trøbbel og mister ballen til Ayew som bakerste mann. Deretter stopper Silva ballen med hendene, mens han ligger på bakken.
    32'
    VAR ser om det skal være rødt kort til Silva. Silva på sin side vil ha frispark.
    33'
    Det gule kortet til Silva blir stående.
    34'
    Det koker litt på stadion nå. Flere tøffe dueller
    36'
    Silva med en fantastisk crosser over til Sterling inne i feltet. Sterling prøver å slå på første mot Mount - blokkes ut til corner.
    37'
    Hjørnespark
    Chelseas corner blir småfarlig, men Crystal Palace får avverget og sparker ballen ut av skummel sone
    38'
    Mål for Chelsea!
    Crystal Palace 1 - 1 Chelsea
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Thiago Silva
    Han gjør det i Premier League-debuten med Chelsea-drakt. Den tidligere Dortmund-, Arsenal- og Barcelona-spilleren avslutter fantastisk med første touch ved 13-14 meter. Sterkt av Silva som vinner "Flo-pasningen" inn i feltet først.
    38'
    Clyne ligger nede med smerter. Det kommer båre frem, Clyne er ferdigspilt. Virker som han fikk seg en skikkelig trøkk i ankelen etter duellen med Silva før målet. TV-bildene viser at han slår ankelen skikkelig, får håpe det ikke blir en langvarig skade.
    40'
    Clyne bæres ut på båre til applaus. Så ut som en alvorlig skade i ankelen.
    42'
    Palace-trener Vieira får et gult kort.
    44'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: James Tomkins
    Ut: Nathaniel Clyne
    44'
    Det dømmes tilbakespill når Guaiata tar en ball fra Ward med hendene. Uvanlig situasjon. Chelsea får indirekte frispark ved hjørnet av femmeteren.
    45'
    Halvveis i London-oppgjøret. 1-1. En omgang med underholdning.
    45'
    Mount skyter i nettveggen. Ballen skrur feil vei
    45'+2
    Kepa ute og bokser vekk et frispark fra Olise.
    45'+3
    Havertz med venstre fra 18 meter - går en halvmeter utenfor
    45'+5
    Burde Thiago Silva vært utvist da han tok ballen med hendene og fikk gult kort?
    Chilwells corner for Chelsea blir headet vekk på første stolpe
    47'
    Chelsea har tatt styringen på omgangen.
    50'
    Kepa med et dårlig utspill som nesten Zaha får tak i, men Chelsea har marginene på sin side
    51'
    Havertz lager frispark og er tydelig misfornøyd. 25 meter fra målet til Chelsea omtrent.
    52'
    Kepa får frispark på innlegget etter en duell om en ball høyt oppe i lufta.
    54'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Jorginho
    55'
    Jorginho ser ut til å ha smerter i hoftebøyeren/lysken når han går av.
    55'
    Chilwell skyter utenfor fra 20 meter. Godt spill av Sterling i forkant.
    56'
    Guehi ligger nede med store smerter ved midtbanen. Hørte han hylte.
    56'
    Doucoure blokkerer et skudd fra Havertz.
    59'
    Chelsea med mange trekk, men de mister etter hvert ballen etter en Mount-pasning
    62'
    Chelsea styrer mer etter pause enn før.
    65'
    Guaita med godt keeperspill: Fanger et legg fra Mounts høyrefot
    68'
    Potter ser tenkende ut på sidelinjen. Har han noe ess i ermet å dra frem?
    71'
    Zaha får en god sjanse, men Kepa får slått unna skuddforsøket fra 15 meter omtrent. Nære 2-1 for vertene.
    71'
    Avstanden for Chelsea opp til serieleder Arsenal vil være 10 poeng - dersom de ikke får en seier her.
    72'
    Inn: Jeffrey Schlupp
    Ut: Eberechi Eze
    74'
    Zaha har byttet ving, kommet seg unna James på høyresiden til Chelsea
    75'
    Mount fra distanse. Den går som de fleste andre skuddene til Chelsea i kveld - en meter utenfor
    75'
    Inn: Conor Gallagher
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    75'
    Inn: Armando Broja
    Ut: Kai Havertz
    76'
    Gallagher får en varm applaus, spilte for Crystal Palace sist sesong på lån.
    76'
    Ti minutter igjen her nå. Får vi noe avgjørelse...?
    80'
    Zaha kommer en mot en med Chilwell og får slått et godt innlegg, men Fofana kommer til unnsetning i tide.
    81'
    Zaha kommer igjen og skaper ugang. Innlegget ender i kast til Crystal Palace.
    83'
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Mason Mount
    84'
    Inn: Jean Philippe Mateta
    Ut: Odsonne Edouard
    84'
    Inn: Will Hughes
    Ut: Cheick Oumar Doucoure
    84'
    Silva ruver i luften og header vekk corner fra Crystal Palace
    85'
    Hjørnespark
    Mateta vinner i luften og headet mot mål, men den går et stykke over. Farlig corner.
    86'
    Mateo Kovacic
    88'
    Crystal Palace 1 - 2 Chelsea
    Mål: Conor Gallagher
    Målgivende: Christian Pulisic
    Perlescoring! Gallagher curler ballen klassisk i lengste hjørnet fra rundt 20 meter. Vakkert av mannen som var på lån hos Palace sist sesong. Pulisic med god innsats i forkant. Byttene betaler seg for Potter, skulle tro han hadde tryllestav.