Son72'
2 724
2 704

Ble dekket av Kristian Arnesen Strømshoved

Hei og hjertelig velkommen til dekningen av kampen mellom Crystal Palace og Tottenham!
    Tottenham er inne i en tyngre periode og trenger en opptur i kveld. Står med kun én seire på de siste fire i Premier League. Forrige runde ble det tap for Aston Villa, før det uavgjort mot Brentford.
    Hvis du tar en Lilli Bendriss og titter inn i krystallkula, hva ser du?
    Et fort av en hjemmebane, hvor Palace står i mot alt som kommer deres vei, og banker inn et par "die anderen weg".
    36%
    Jeg ser dessverre en kjedelig kamp, som ender med poengdeling.
    31%
    Et Tottenham som slår kraftig tilbake etter en litt dårligere periode. Som storspiller, knuser hjemmelaget og tar tre poeng.
    33%
    922 stemmer
    Spillerne har inntatt banen, trenerne hilser litt på hverandre. Enn så lenge fredfull stemning, straks er det klart for kamp!
    Der er vi i gang! Det er gjestene som tar avsparket, og Dier slenger av gårde en lang en mot Kane. Treffer ikke.
    Palace får frispark et lite stykke inn på Tottenhams banehalvdel.
    1'
    Eze med en lang en, klareres kontant.
    3'
    Tottenham med vakkert kombinasjonsspill, hele veien inn i Palace sin 16-meter, stopper litt, vinner et hjørnespark.
    3'
    Tottenham får tildelt et hjørnespark
    4'
    Perisic banker den inn, treffer ingen lagkamerater.
    4'
    Ayew spilles vakkert gjennom, men en dårlig førsttouch ødelegger for det som kunne blitt en fin fin Palace-sjanse.
    5'
    Son har maska på, kastet den et stykke ut i den første omgangen da Tottenham møtte Aston Villa i forrige runde.
    6'
    Tottenham med innlegg fra høyre, forsvinner ut på den andre siden.
    6'
    Bryan prøver seg på et skudd, fine dragninger i forkant, men får ikke helt trøkk i skuddet.
    7'
    Tottenham presser på! Nesten så Bryan finner Son, med trykk på nesten.
    8'
    Crystal Palace får tildelt et hjørnespark
    11'
    Stanges kontant ut av Tottenham.
    11'
    Oi oi oi! Nå er de på hugget Tottenham! Okkuperer 16-meteren, flere nestensjanser!
    12'
    13'
    Kort variant, men det ender med at Son går seg vill og over dødlinja.
    13'
    De er Tottenham som kjører kampen nå.
    16'
    Hadde noen minutter hvor det kanskje burde kommet en scoring, Tottenham. Så har det tatt seg litt ned igjen, men de er fortsatt på hugget.
    16'
    Men det var noen tall som rullet over skjermen min, fra produsenten, om hvem som har størst sannsynlighet for å vinne kampen, det var Palace, i følge grafikken.
    19'
    Vi får se.
    20'
    Så er det et angrep som lenge ser bra ut, helt til to Tottenham-spillere går i hverandre, kløner skikkelig, og gir et innkast til hjemmelaget.
    20'
    Ohh, så kommer Palace til innlegg. Mot bakerste, der er Zaha, men det er også Doherty.
    21'
    Olise prøver seg på et langskudd, over alt og alle.
    23'
    Så er det et innlegg mot Kane, han vinner hodeduellen inne i feltet, men headingen går til side for mål. Nærmer seg noe nå.
    25'
    Står og vipper litt mer nå, kampen. Palace har spilt seg litt mer inn, men er Tottenham som er det bitte lille hakket vassere. Men må mer til.
    25'
    Kjempesjanse! Bra fotball! Zaha utfordrer og slipper til Ayew. Han får fyrt av en, men en parade av Lloris stopper skuddet.
    26'
    29'
    Tottenham får klarert, men Palace gjenvinner ballen.
    29'
    Presser frem et nytt hjørnespark.
    30'
    30'
    Lloris bokser den ut.
    30'
    Nytt Palace-innlegg, men Tottenham slipper med skrekken.
    30'
    Og så kommer det en kanonkule fra Andersen! For en suser, stryker stolpen. Utagbar for keeper, om den hadde vært noen centimer mer presis.
    31'
    Frispark til Palace nå, i spennende innleggsposisjon.
    32'
    Når frem til en lagkamerat, men det blir ikke noe ut av den.
    33'
    Nytt Palace-skudd. Du verden de er på nå. Legger virkelig press på gjestene.
    33'
    33'
    Kort variant, ender med langskudd, rett i blokka.
    34'
    34'
    Den bunner ut i null, niks og nada.
    37'
    Så blir Eze dratt ned i Tottenhams 16-meter, hjemmepublikummet vil ha straffe, men dommer bare rister på hodet.
    38'
    Gult kort til Tottenham
    Oliver Skipp
    Er for sent ute, får det gule.
    39'
    To baller på banen.
    42'
    Én ball på banen.
    43'
    Kane på 17 meter, banker til, i blokka.
    44'
    Romero fått seg en liten en på kjeven, men rister det av seg.
    44'
    På sidelinjen bites det negler. Conte litt smånervøs.
    45'+1
    Det legges til ett minutt.
    45'+2
    Der er vi i gang, igjen!
    46'
    Så roter Tottenham det til, Romero, i egen 16-meter. Ayew går på skudd, men Dier retter opp.
    46'
    46'
    Det ender med skudd, og nytt hjørnespark.
    46'
    Mot bakerste, men rett i klypene på Lloris.
    47'
    Doherty får ballen på bakerste, lekker ball fra Kane. Har mange alternativer inne i boksen, velger i stedet å banke til. Bommer totalt.
    47'
    Mål for Tottenham!
    Crystal Palace 0 - 1 Tottenham
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Ivan Perisic
    Så sitter den for gjestene! Og hvem andre enn Harry Kane? Perisic slår fra høyre, mot bakerste stolpe, der stiger Kane til værs. Stanger ballen kontant i nettet.
    48'
    Er vel fort den første sjansen Kane har hatt denne kampen også.
    49'
    Tottenham med energi nå, presser på for én til.
    53'
    Crystal Palace 0 - 2 Tottenham
    Målgivende: Bryan Salvatierra
    For en type! Og hvilken forvandring fra den første omgangen! Bryan sender en vakker pasning til Kane som stormer inn i Palace sin 16-meter. Legger til rette og banker til. Klinisk.
    53'
    Jajaja, da får kanskje Conte puste litt også? Og neglene overlever kampen.
    56'
    Og Tottenham ser ikke ut til å gi seg. Fortsetter å presse på.
    58'
    Kane legger til Perisic, som banker til, i blokka.
    59'
    Gult kort til Crystal Palace
    Jeffrey Schlupp
    Litt røff i forkant av den sjansen der.
    61'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Jean Philippe Mateta
    Ut: Jeffrey Schlupp
    61'
    Vieira tar grep. Offensivt bytte.
    62'
    Så kommer Palace til innlegg fra venstre, er bra slått, men Perisic rydder opp.
    62'
    Olise går på skudd fra inne i Tottenhams 16-meter, prøver å curle den i lengste, og det er ikke mye om å gjøre at den sitter! Men går altså like utenfor.
    63'
    64'
    Litt frem og tilbake, ender hos Mateta. Han får hodet på den, men får ikke headingen ned. Kommer ikke over ballen, men under ballen.
    65'
    Spillerbytte - Tottenham
    Inn: Pape Matar Sarr
    Ut: Oliver Skipp
    66'
    Son er alene med keeper! Men setter den rett på Guaita. Så kommer flagget, også.
    66'
    Crystal Palace 0 - 3 Tottenham
    Mål: Matt Doherty
    Målgivende: Son Heung-min
    Så sitter den igjen! Kane sender en vakker ball til Son, han får ikke avsluttet men setter opp Doherty. Han plasserer den trygt i det lengste hjørnet.
    67'
    Zaha kommer til skudd like utenfor sekstenmeteren, men får ikke noe skru på den. Går til utspark.
    72'
    Crystal Palace 0 - 4 Tottenham
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Harry Kane
    Den smakte for Son! Kaster maska og gliser når han setter inn det fjerde. Kane spiller en høy ball i bakrom. Guehi roter fryktelig der og Son kommer derfor til skudd innenfor sekstenmeteren.
    72'
    Son dribler seg frem i banen, blir felt på midtbanen. Strutter plutselig av selvtillit.
    73'
    Ayew legger lavt inn fra høyre, men der står Højbjerg. Spurs får kontroll på ballen igjen.
    75'
    Bryan Salvatierra
    77'
    Inn: Ryan Sessegnon
    Ut: Bryan Salvatierra
    77'
    Inn: Emerson
    Ut: Matt Doherty
    77'
    Zaha dribler, men det vil seg ikke for vingen. Ender opp i utspark.
    78'
    Ayew klemmer til fra distanse. Lloris får slått ut til corner. Fin redning fra franskmannen.
    79'
    80'
    Doucoure header over.
    80'
    Strålende Palace-angrep. Zaha kombinerer glimrende med Edouard. Førstnevnte kommer til skudd litt skrått fra venstre. Lloris redder med beinet.