Palace har hatt ballen mest i kampen til nå
    Wolverhampton får frispark midt på banen.
    13'
    Hjørnespark
    Wolverhampton får ballen unna. Raul som klarerer.
    14'
    Bra angrep fra Palace. Zaha kommer seg rundt og slår inn. Nesten så den når Ayew, men han kommer akkurat for sent
    16'
    Patricio får hendene i et innlegg fra høyresiden til Crystal Palace.
    19'
    Palace prøver å kombinere seg på venstresiden. De stoppes. Fortsatt ikke vært en stor sjanse i kampen.
    21'
    Crystal Palace har hatt ballen i 77,5 prosent av tiden til nå.
    23'
    Nære at Wolves tar ledelsen. Raul bommer alene med keeper. God redning av Hennessey
    26'
    Crystal Palace har ikke klart å komme til et skudd i kampen. Tross at de har ballen "hele" tiden.
    27'
    Ayew lager frispark mot seg. Wolves får starte bakfra.
    30'
    Gult kort til Crystal Palace
    James McArthur
    Bommer med en sklitakling. Greit kort.
    31'
    Skudd på mål
    Diogo med et skudd. Det går utenfor. Brukbar mulighet fra 18 meter.
    34'
    Crystal Palace triller og triller, men finner ingen vei forbi Wolves-forsvaret.
    38'
    Hjørnespark
    Patricio ute og fanger en corner fra Palace.
    41'
    Sørloth vises i TV-bilde. Sitter i ro på benken foreløpig
    43'
    Diogo lager frispark i skuddposisjon for Palace
    44'
    OK forsøk fra Milijoevic. Men Patricio leser den og holder den trygt.
    45'
    Legges til ett minutt
    45'+1
    Vi er i gang igjen! La oss håpe på en bedre andre omgang.
    46'
    Wolves småspiller på venstre før de vrir spillet og slår inn fra høyre. Heades unna av Palace-forsvaret. Men det blir corner.
    49'
    Palace får ballen vekk.
    51'
    Nære at Palace får tråklet seg gjennom to ganger, men de stoppes på femmeteren.
    54'
    Mål for Wolverhampton Wanderers!
    Crystal Palace 0 - 1 Wolverhampton Wanderers
    Mål: Matt Doherty
    Målgivende: Raul Jimenez
    Gjestene tar ledelsen! Doherty blir spilt fri på høyre av Raul Jimenez. Fra spiss vinkel finner han vei til nettmaskene! Godt satt.
    57'
    Har Roy Hodgson noe å svare med nå?`
    59'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Max Meyer
    Ut: James McArthur
    63'
    Palace vinner en corner. Schlupp som skaffer den.
    66'
    God sjanse for Crystal Palace. Townsend kommer til en heading, men den går litt over.
    67'
    Townsend med skudd fra langt hold. Den går over.
    67'
    66-34 i ballinnehav. Vertene har hatt ballen mest.
    69'
    Nære igjen for Crystal Palace. Max Meyer med et godt volleyskudd, men Patricio tar skuddet. Han redder også returen. Strålende keeperspill.
    70'
    Inn: Cheikhou Kouyate
    Ut: Jordan Ayew
    73'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Raul Jimenez
    Ut: Ivan Cavaleiro
    76'
    Wolves kommer på kontring. Men en god sklitakling fra Sakho rydder unna for Palace.
    78'
    Gult kort til Wolverhampton Wanderers
    Conor Coady
    78'
    Schlupp kommer til et farlig skudd i feltet. Det blokkeres. Hvis ikke hadde det fort stått 1-1.
    80'
    En ball ramler litt tilfeldig inn i feltet. Ivan Cavaleiro banker den i tverrliggeren! Stor sjanse. Der kunne Wolves punktert.