Nathaniel Clyne
    Målsjanse! Nathaniel Clyne (Crystal Palace FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Crystal Palace får tildelt et frispark
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    12'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et frispark
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    13'
    Patrick Van Aanholt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    15'
    Patrick Van Aanholt er tilbake i kampen igjen.
    16'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    16'
    Dommer Simon Hooper venter med å sette i gang spillet fordi Luka Milivojevic ligger nede.
    26'
    Luka Milivojevic er tilbake på banen igjen.
    28'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et hjørnespark
    Joao Moutinho
    Simon Hooper tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Joao Moutinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Crystal Palace får tildelt et hjørnespark
    Eberechi Eze
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) slår en corner fra høyre side på Selhurst Park.
    38'
    Wolverhampton Wanderers blir avblåst for offside
    Nelson Semedo
    Wolverhampton Wanderers FCs Nelson Semedo blåses av for offside på Selhurst Park.
    41'
    Crystal Palace FC avanserer forover i London. Michy Batshuayi avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Spillet på Selhurst Park er stoppet midlertidig fordi James McCarthy ligger nede.
    45'
    Crystal Palace FC slipper å klare seg uten James McCarthy som kommer tilbake på banen i London.
    45'+2
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Jairo Riedewald
    Ut: James McCarthy
    James McCarthy (Crystal Palace FC) erstattes av Jairo Riedewald.
    46'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    49'
    Wilfried Zaha
    Wilfried Zaha (Crystal Palace FC) kommer til en målsjanse på Selhurst Park, men klarer ikke å score.
    55'
    Skudd på mål, Wolverhampton Wanderers
    Willian Jose
    Willian Jose (Wolverhampton Wanderers FC) avanserer forover på Selhurst Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    Wolverhampton Wanderers, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Pedro Neto
    I London slår Pedro Neto en corner fra høyre.
    56'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 0 Wolverhampton Wanderers
    Mål: Eberechi Eze
    Målgivende: Jordan Ayew
    Mål! Eberechi Eze gir Crystal Palace FC ledelsen 1-0 i London. Flott spill fra Jordan Ayew før målet.
    60'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Adama Traore
    Ut: Ki-Jana Hoever
    Nuno Espirito Santo gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Ki-Jana Hoever og setter inn Adama Traore.
    62'
    Pedro Neto
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Selhurst Park.
    64'
    Scott Dann ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    Scott Dann ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    65'
    Frispark Crystal Palace FC.
    67'
    Skudd på mål, Crystal Palace
    Luka Milivojevic
    Målsjanse på Selhurst Park! Luka Milivojevic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    Inn: Vitinha
    Ut: Daniel Podence
    Bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Vitinha kommer inn for Daniel Podence på Selhurst Park.
    68'
    Pedro Neto
    Wolverhampton Wanderers FC angriper i London. Pedro Neto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Pedro Neto
    I London slår Pedro Neto en corner fra venstre.
    71'
    På Selhurst Park skyter Wilfried Zaha (Crystal Palace FC) rett i tverrliggeren!
    72'
    Sjanse! Crystal Palace FC avanserer forover, men Michy Batshuayi avslutter utenfor.
    72'
    Pedro Neto
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Selhurst Park.
    74'
    75'
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Fabio Silva
    Ut: Joao Moutinho
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Joao Moutinho med Fabio Silva. Dette er det tredje byttet som Nuno Espirito Santo gjør i dagens kamp.
    78'
    Pedro Neto
    78'
    Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover på Selhurst Park og Willian Jose kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Crystal Palace FC.
    78'
    78'
    Inn: Andros Townsend
    Ut: Michy Batshuayi
    Roy Hodgson (Crystal Palace FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Andros Townsend erstatter Michy Batshuayi.
    80'
    Sjanse i London! Nelson Semedo (Wolverhampton Wanderers FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    84'
    Gult kort til Wolverhampton Wanderers
    Max Kilman
    Dommer Simon Hooper viser Max Kilman (Wolverhampton Wanderers FC) det gule kortet.
    84'
    Inn: Joel Ward
    Ut: Nathaniel Clyne
    Crystal Palace FC gjør sitt tredje bytte. Nathaniel Clyne erstattes av Joel Ward.
    86'
    Frispark til Crystal Palace FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    86'
    86'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    87'
    Frisparket tildelt Crystal Palace FC er farlig nær Wolverhampton Wanderers FCs målområde.