Sergei Karasev signaliserer et frispark til CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    6'
    FK Spartak Moskva får tildelt et hjørnespark
    Victor Moses
    Sergei Karasev tildeler FK Spartak Moskva en corner. Victor Moses sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Skudd utenfor mål, FK Spartak Moskva
    Jordan Larsson
    Målsjanse! Jordan Larsson (FK Spartak Moskva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    16'
    19'
    I Moskva slår Jordan Larsson en corner fra høyre.
    23'
    Ayrton Lucas
    Ayrton Lucas (FK Spartak Moskva) kommer seg fri på VEB Arena, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Frispark til CSKA Moskva på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    25'
    Skudd utenfor mål, CSKA Moskva
    Anton Zabolotnyi
    Anton Zabolotnyi (CSKA Moskva) kommer til en målsjanse på VEB Arena, men klarer ikke å score.
    26'
    Skudd på mål, FK Spartak Moskva
    Quincy Promes
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Quincy Promes treffer mål, men keeper redder.
    30'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Georgi Dzhikiya
    Georgi Dzhikiya (FK Spartak Moskva) avanserer forover på VEB Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til CSKA Moskva.
    39'
    Dommer Sergei Karasev venter med å sette i gang spillet fordi Baktiyor Zaynutdinov ligger nede.
    39'
    Baktiyor Zaynutdinov er tilbake på banen igjen.
    41'
    Gult kort til CSKA Moskva
    Anton Zabolotnyi (CSKA Moskva) mottar sitt første gule kort for dagen på VEB Arena.
    43'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Jordan Larsson (FK Spartak Moskva) slår en corner fra venstre side på VEB Arena.
    45'
    Jaka Bijol ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+1
    CSKA Moskva slipper å klare seg uten Jaka Bijol som kommer tilbake på banen i Moskva.
    45'+1
    Nail Umyarov
    FK Spartak Moskva angriper. Nail Umyarov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Ezequiel Ponce
    FK Spartak Moskva avanserer forover i Moskva. Ezequiel Ponce avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Jaka Bijol vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Spillerbytte - CSKA Moskva
    Inn: Kristijan Bistrovic
    Ut: Jaka Bijol
    Aleksey Berezutski (CSKA Moskva) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Kristijan Bistrovic erstatter Jaka Bijol som sannsynligvis er skadet.
    51'
    Frispark CSKA Moskva.
    52'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Nail Umyarov (FK Spartak Moskva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    54'
    FK Spartak Moskva angriper i Moskva. Nail Umyarov fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra venstre på VEB Arena.
    62'
    CSKA Moskva får tildelt et hjørnespark
    Alan Dzagoev
    Alan Dzagoev (CSKA Moskva) løfter inn en corner fra høyre på VEB Arena.
    64'
    Inn: Ilzat Akhmetov
    Ut: Baktiyor Zaynutdinov
    Aleksey Berezutski (CSKA Moskva) gjør sitt andre bytte for dagen. Ilzat Akhmetov erstatter Baktiyor Zaynutdinov.
    65'
    Inn: Emil Bohinen
    Ut: Alan Dzagoev
    Bytte for CSKA Moskva. Emil Bohinen kommer inn for Alan Dzagoev på VEB Arena.
    65'
    Jordan Larsson (FK Spartak Moskva) slår en corner fra høyre side på VEB Arena.
    68'
    Emil Bohinen
    Dommeren gir Emil Bohinen (CSKA Moskva) et gult kort.
    70'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Zelimkhan Bakaev
    Ut: Jordan Larsson
    FK Spartak Moskva bytter ut Jordan Larsson med Zelimkhan Bakaev. Dette er det første byttet som Rui Vitoria gjør i dagens kamp.
    71'
    Chidera Ejuke
    CSKA Moskva angriper i Moskva. Chidera Ejuke fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    74'
    Ivan Oblyakov
    Dommer Sergei Karasev gir Ivan Oblyakov (CSKA Moskva) et gult kort.
    75'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    75'
    FK Spartak Moskva blir avblåst for offside
    FK Spartak Moskva angriper, men Victor Moses vinkes av for offside.
    76'
    Målet til FK Spartak Moskva sjekkes av VAR
    77'
    Målet til FK Spartak Moskva blir annullert
    77'
    Fedor Chalov
    Dommer Sergei Karasev ser at linjemannen løfter flagget, og CSKA Moskvas Fedor Chalov blåses av for offside.
    79'
    Mål for CSKA Moskva!
    CSKA Moskva 1 - 0 FK Spartak Moskva
    Mål: Anton Zabolotnyi
    I Moskva tar CSKA Moskva ledelsen 1-0 etter et mål av Anton Zabolotnyi.
    81'
    Målet til CSKA Moskva sjekkes av VAR
    83'
    Målet til CSKA Moskva blir stående
    83'
    Inn: Vladislav Yakovlev
    Ut: Fedor Chalov
    Aleksey Berezutski gjør dagens fjerde bytte i Moskva, når han tar ut Fedor Chalov og setter inn Vladislav Yakovlev.
    84'
    Inn: Konstantin Kuchaev
    Ut: Chidera Ejuke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CSKA Moskva. Inn kommer Konstantin Kuchaev, mens Chidera Ejuke tar plass på benken.
    84'
    Kristijan Bistrovic
    Sergei Karasev tildeler CSKA Moskva en corner. Kristijan Bistrovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Ilzat Akhmetov
    CSKA Moskvas Ilzat Akhmetov blåses av for offside på VEB Arena.
    86'
    Inn: Nikolay Rasskazov
    Ut: Georgi Dzhikiya
    Georgi Dzhikiya (FK Spartak Moskva) erstattes av Nikolay Rasskazov.
    87'
    Inn: Mikhail Ignatov
    Ut: Ruslan Litvinov
    Rui Vitoria gjør dagens tredje bytte i Moskva, når han tar ut Ruslan Litvinov og setter inn Mikhail Ignatov.
    87'
    Offside! Anton Zabolotnyi blir vinket av og CSKA Moskva må dermed bygge opp et nytt angrep.
    87'
    Andre gule kort til CSKA Moskva
    Dommer Sergei Karasev gir Anton Zabolotnyi (CSKA Moskva) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    90'+4
    Sjanse til FK Spartak Moskva! Quincy Promes er nær ved å score, men keeper redder.