Frispark til Wuhan Three Towns på halvdelen til Dalian Professional.
    6'
    Frispark for Dalian Professional på egen banehalvdel.
    6'
    Dinghao Yan (Wuhan Three Towns) løfter inn en corner fra venstre på Dalian Sports Center Stadium.
    9'
    I Dalian slår Dinghao Yan en corner fra venstre.
    10'
    Streli Mamba
    Dalian Professional angriper i Dalian. Streli Mamba fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Davidson
    Wuhan Three Towns avanserer forover i Dalian. Davidson avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Wuhan Three Towns må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Dalian Professional.
    17'
    Straffe til Wuhan Three Towns
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Wuhan Three Towns
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Wuhan Three Towns
    23'
    Wuhan Three Towns scorer på straffe!
    Dalian Professional 0 - 1 Wuhan Three Towns
    Mål: Aziz
    Mål! Wuhan Three Towns får et straffespark som Aziz setter i mål på Dalian Sports Center Stadium. Stillingen er dermed 0-1.
    23'
    Aziz
    Aziz (Wuhan Three Towns) kommer seg fri på Dalian Sports Center Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Dalian Professional tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Mål for Wuhan Three Towns!
    Dalian Professional 0 - 2 Wuhan Three Towns
    Mål: Davidson
    Mål! Davidson gir Wuhan Three Towns en komfortabel 0-2 ledelse.
    31'
    I Dalian har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Dinghao Yan
    Målsjanse! Dinghao Yan (Wuhan Three Towns) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Mål for Dalian Professional!
    Dalian Professional 1 - 2 Wuhan Three Towns
    Mål: Cesar Lobi Manzoki
    Målgivende: Borislav Tsonev
    Mål! Cesar Lobi Manzoki (Dalian Professional) header inn 1-2 og reduserer på Dalian Sports Center Stadium. Borislav Tsonev sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Dommer Kun Ai venter med å sette i gang spillet fordi Xianjun Wang ligger nede.
    43'
    Xianjun Wang er på beina igjen og fortsetter kampen.
    44'
    Kun Ai signaliserer et frispark til Wuhan Three Towns på egen banehalvdel.
    45'
    Davidson (Wuhan Three Towns) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Dalian Sports Center Stadium.
    45'
    Wuhan Three Towns slipper å klare seg uten Davidson som kommer tilbake på banen i Dalian.
    45'+2
    Spillerbytte - Dalian Professional
    Inn: Nemanja Bosancic
    Ut: Wu Wei
    Dalian Professional bytter ut Wu Wei med Nemanja Bosancic. Dette er det første byttet som Hui Xie gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Zhenao Wang
    Ut: Shang Yin
    Hui Xie (Dalian Professional) gjør sitt andre bytte for dagen. Zhenao Wang erstatter Shang Yin.
    46'
    Inn: Ting Zhu
    Ut: Yupeng He
    Yupeng He (Dalian Professional) erstattes av Ting Zhu.
    46'
    Spillerbytte - Wuhan Three Towns
    Inn: Zhang Xiaobin
    Ut: Chao He
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wuhan Three Towns. Inn kommer Zhang Xiaobin, mens Chao He tar plass på benken.
    46'
    Hjørnespark til Wuhan Three Towns
    47'
    Lu Peng
    Målsjanse på Dalian Sports Center Stadium! Lu Peng fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    Wuhan Three Towns, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Hjørnespark til Dalian Professional
    49'
    Borislav Tsonev
    I Dalian header Borislav Tsonev (Dalian Professional) mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    Kun Ai signaliserer et frispark til Dalian Professional.
    52'
    Frispark Wuhan Three Towns.
    54'
    55'
    58'
    Inn: Shihao Wei
    Ut: Xie Pengfei
    Wuhan Three Towns gjør sitt andre bytte. Xie Pengfei erstattes av Wei Shihao.
    58'
    Inn: Ji-su Park
    Ut: Jiang Zhipeng
    Bytte for Wuhan Three Towns. Ji-su Park kommer inn for Jiang Zhipeng på Dalian Sports Center Stadium.
    58'
    59'
    VAR sjekker om det er straffe til Dalian Professional
    61'
    Ingen straffe til Dalian Professional
    61'
    Dalian Professional fosser fremover, men Xiangchuang Yan går rett i offsidefella.
    61'
    Sjanse! Dalian Professional avanserer forover, men Streli Mamba avslutter utenfor.
    64'
    Ting Zhu
    Dalian Professional angriper. Ting Zhu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    66'
    Wuhan Three Towns tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Dianzuo Liu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Wuhan Three Towns slipper å klare seg uten Dianzuo Liu som kommer tilbake på banen igjen.
    69'
    70'
    Shihao Wei
    Wuhan Three Towns angriper i Dalian. Wei Shihao avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    Dalian Professional, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    71'
    Dalian Professional 1 - 3 Wuhan Three Towns
    Mål: Ji-su Park
    Målgivende: Dinghao Yan
    Mål! Ji-su Park (Wuhan Three Towns) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 1-3 på Dalian Sports Center Stadium. Flott spill fra Dinghao Yan før målet.
    71'
    72'
    Inn: Marcos Vinicius Amaral Alves
    Ut: Aziz
    Wuhan Three Towns bytter ut Aziz med Marcos Vinicius Amaral Alves.
    76'
    Shihao Wei
    Wei Shihao (Wuhan Three Towns) kommer til en målsjanse på Dalian Sports Center Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Marcos Vinicius Amaral Alves
    Wuhan Three Towns fosser forover og Marcos Vinicius Amaral Alves fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    Kun Ai tildeler Wuhan Three Towns en corner. Dinghao Yan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Skudd utenfor mål, Wuhan Three Towns
    79'
    Inn: Yiming Liu
    Ut: Guan He
    Tsutomu Takahata gjør dagens femte bytte i Dalian, når han tar ut Guan He og setter inn Yiming Liu.
    81'
    Cesar Lobi Manzoki
    Cesar Lobi Manzoki (Dalian Professional) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Rødt kort til Wuhan Three Towns
    Gao Zhunyi
    Zhunyi Gao (Wuhan Three Towns) må forlate banen etter at dommer Kun Ai trekker fram det røde kortet!
    84'
    Frispark Dalian Professional.
    87'
    Gult kort til Wuhan Three Towns
    Ren Hang
    Ren Hang (Wuhan Three Towns) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Inn: Jianbo Zhao
    Ut: Cesar Lobi Manzoki
    Bytte for Dalian Professional. Jianbo Zhao kommer inn for Cesar Lobi Manzoki på Dalian Sports Center Stadium.
    88'
    Inn: Yu Fei
    Ut: Lu Peng
    Dalian Professional gjør sitt femte bytte. Lu Peng erstattes av Yu Fei.
    88'
    Frispark for Wuhan Three Towns på egen banehalvdel.
    89'
    Kun Ai signaliserer et frispark til Dalian Professional like utenfor Wuhan Three Towns-området.
    90'+1
    Dalian Professional angriper i Dalian. Borislav Tsonev fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    90'+4
    Gult kort til Dalian Professional
    Yu Fei
    Yu Fei (Dalian Professional) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    Kan Wuhan Three Towns utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+5
    Davidson (Wuhan Three Towns) slår en corner fra høyre side på Dalian Sports Center Stadium.
    90'+6
    Davidson (Wuhan Three Towns) løfter inn en corner fra høyre på Dalian Sports Center Stadium.