Frispark til DC United på halvdelen til Chicago Fire.
    Dommer Ramy Touchan viser Brendan Hines-Ike (DC United) det gule kortet.
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Flores Edison
    Målgivende: Adrien Perez
    Flores Edison header ballen i mål og DC United tar ledelsen 1-0 på Audi Field. Adrien Perez var nest sist på ballen.
    7'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    7'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    10'
    Offside! Gaston Gimenez (Chicago Fire) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    11'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    12'
    Alvaro Medran
    Chicago Fire angriper i Washington, DC. Alvaro Medran fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    16'
    Gaston Gimenez
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Gaston Gimenez går utenfor.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for DC United er nær straffområde.
    19'
    Gult kort til Chicago Fire
    Wyatt Omsberg
    Dommeren gir Wyatt Omsberg (Chicago Fire) et gult kort.
    19'
    I Washington, DC slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    20'
    Adrien Perez
    DC United angriper, og Adrien Perez sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    21'
    Frispark i en god posisjon for DC United!
    22'
    En av DC Uniteds spillere blir avblåst for offside på Audi Field.
    24'
    Robert Beric
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Robert Beric avslutter utenfor.
    26'
    Ramy Touchan tildeler DC United en corner. Flores Edison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    29'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    30'
    31'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    32'
    Målsjanse! Alvaro Medran (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Frisparket tildelt DC United er farlig nær Chicago Fires målområde.
    34'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    36'
    Brian Gutierrez
    Målsjanse på Audi Field! Brian Gutierrez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark Chicago Fire.
    37'
    39'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Spillet på Audi Field er stoppet midlertidig fordi Miguel Navarro ligger nede.
    44'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Chicago Fire like utenfor DC United-området.
    45'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    45'+1
    Robert Beric (Chicago Fire) header utenfor.
    45'+1
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Miguel Navarro som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Javier Casas
    Ut: Gaston Gimenez
    Chicago Fire bytter ut Gaston Gimenez med Javier Casas.
    46'
    Julian Gressel
    Julian Gressel (DC United) får et gult kort av dommer Ramy Touchan.
    47'
    48'
    52'
    Przemyslaw Frankowski
    Przemyslaw Frankowski (Chicago Fire) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Field.
    52'
    I Washington, DC slår Flores Edison en corner fra høyre.
    54'
    Flores Edison (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    54'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Flores Edison (DC United) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    56'
    Flores Edison
    DC United avanserer forover på Audi Field og Flores Edison kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Chicago Fire.
    58'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    DC United fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    59'
    Inn: Fabian Herbers
    Ut: Wyatt Omsberg
    Bytte for Chicago Fire. Fabian Herbers kommer inn for Wyatt Omsberg på Audi Field.
    59'
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Brian Gutierrez
    Chicago Fire bytter ut Brian Gutierrez med Elliot Collier. Dette er det tredje byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    60'
    62'
    Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Ramy Touchan tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    66'
    67'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Paul Arriola
    Ut: Julian Gressel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Paul Arriola, mens Julian Gressel tar plass på benken.
    75'
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Drew Skundrich
    Hernan Losada gjør dagens andre bytte i Washington, DC, når han tar ut Drew Skundrich og setter inn Felipe Martins.
    75'
    DC United angriper, men Adrien Perez vinkes av for offside.
    78'
    Målet til DC United sjekkes av VAR
    79'
    Målet til DC United blir annullert
    79'
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Robert Beric
    Chicago Fire gjør sitt fjerde bytte. Robert Beric erstattes av Chinonso Offor.
    79'
    Elliot Collier
    Chicago Fire angriper og Elliot Collier får avsluttet. Headingen treffer ikke DC United-målet.
    80'
    Inn: Jonathan Bornstein
    Ut: Miguel Navarro
    Miguel Navarro (Chicago Fire) erstattes av Jonathan Bornstein.
    81'
    Inn: Yamil Asad
    Ut: Adrien Perez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Yamil Asad, mens Adrien Perez tar plass på benken.