Frispark i en god posisjon for New York City FC!
    Kjempesjanse! Jesus Medina (New York City FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    Ted Unkel signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    Mål for New York City FC!
    DC United 0 - 1 New York City FC
    Mål: Valentin Castellanos
    Målgivende: Anton Tinnerholm
    I Washington, DC tar New York City FC ledelsen 0-1 etter et mål av Valentin Castellanos. Det er en fin assist fra Anton Tinnerholm.
    15'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    17'
    Hjørnespark til New York City FC
    19'
    Anton Tinnerholm
    Anton Tinnerholm (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til New York City FC.
    21'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Frispark til DC United på halvdelen til New York City FC.
    23'
    Russell Canouse
    Russell Canouse (DC United) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    26'
    27'
    28'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Valentin Castellanos
    Valentin Castellanos (New York City FC) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    29'
    Joseph Mora
    Sjanse i Washington, DC! Joseph Mora (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    I Washington, DC slår Flores Edison en corner fra høyre.
    32'
    Brendan Hines-Ike
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Brendan Hines-Ike avslutter utenfor.
    32'
    34'
    Ted Unkel tildeler DC United en corner. Flores Edison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    DC United angriper i Washington, DC. Brendan Hines-Ike fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    38'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 1 New York City FC
    Mål: Brendan Hines-Ike
    Målgivende: Junior Moreno
    Mål! Brendan Hines-Ike utligner til 1-1. Junior Moreno sto for den målgivende pasningen.
    39'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til DC United.
    40'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til DC United.
    42'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    44'
    DC United 2 - 1 New York City FC
    Mål: Russell Canouse
    Målgivende: Julian Gressel
    Mål! DC United tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Russell Canouse på Audi Field. Julian Gressel var nest sist på ballen.
    44'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    45'+1
    Flores Edison (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    45'+2
    47'
    47'
    Junior Moreno
    DC United angriper. Junior Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    I Washington, DC slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    48'
    49'
    53'
    54'
    55'
    59'
    Flores Edison
    DC United avanserer forover i Washington, DC. Flores Edison avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    New York City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    Frederic Brillant vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    66'
    Frederic Brillant er tilbake på banen igjen.
    67'
    New York City FC angriper, men avslutningen til Jesus Medina går utenfor.
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tony Alfaro (DC United) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Malte Amundsen
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    New York City FC bytter ut Gudmundur Thorarinsson med Malte Amundsen. Dette er det første byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Alfredo Morales
    Ut: Alexander Callens
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Alfredo Morales erstatter Alexander Callens.
    71'
    Inn: Andres Jasson
    Ut: Ismael Tajouri-Shradi
    Ronny Deila gjør dagens tredje bytte i Washington, DC, når han tar ut Ismael Tajouri og setter inn Andres Jasson.
    71'
    Tony Alfaro er på beina igjen og fortsetter kampen.
    73'
    73'
    Gult kort til New York City FC
    Dommeren gir Valentin Castellanos (New York City FC) et gult kort.
    74'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Nigel Robertha
    Ut: Erik Sorga
    DC United gjør sitt første bytte. Erik Sorga erstattes av Nigel Robertha.
    74'
    Inn: Adrien Perez
    Ut: Yamil Asad
    Yamil Asad (DC United) erstattes av Adrien Perez.
    75'
    Malte Amundsen
    New York City FC avanserer forover i Washington, DC. Malte Amundsen avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    77'
    Julian Gressel
    Julian Gressel (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Flores Edison (DC United) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Ted Unkel tildeler New York City FC en corner. Jesus Medina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    82'
    Anton Tinnerholm (New York City FC) får et gult kort av dommer Ted Unkel.
    82'
    83'
    Målsjanse til New York City FC! Valentin Castellanos treffer mål, men keeper redder.
    85'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    85'
    Keaton Parks
    Keaton Parks (New York City FC) prøver å heade ballen i mål på Audi Field, men mislykkes.
    85'
    85'
    Frisparket tildelt DC United er farlig nær New York City FCs målområde.
    86'
    88'
    Inn: Andy Najar
    Ut: Tony Alfaro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Andy Najar, mens Tony Alfaro tar plass på benken.