Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    9'
    10'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    Cameron Harper
    NY Red Bulls avanserer forover i Washington, DC. Cameron Harper avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    15'
    NY Red Bulls blir avblåst for offside
    Daniel Edelman
    NY Red Bulls angriper i Washington, DC, men blir avblåst for offside.
    15'
    Skudd utenfor mål, DC United
    Chris Durkin
    DC United angriper i Washington, DC. Chris Durkin fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Mål for NY Red Bulls!
    DC United 0 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Omir Fernandez
    Målgivende: Cameron Harper
    Mål! Omir Fernandez gir NY Red Bulls en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Cameron Harper.
    17'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til DC United.
    20'
    Skudd på mål, DC United
    Donovan Pines
    Donovan Pines (DC United) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    20'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    DC United får tildelt et hjørnespark
    Mateusz Klich
    Mateusz Klich (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    21'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Christian Benteke
    Christian Benteke (DC United) header ballen i mål og utligner til 1-1.
    21'
    23'
    Gult kort til DC United
    Russell Canouse
    Dommeren gir Russell Canouse (DC United) et gult kort.
    25'
    VAR sjekker om det er straffe til NY Red Bulls
    26'
    Ingen straffe til NY Red Bulls
    27'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til NY Red Bulls like utenfor DC United-området.
    27'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    John Tolkin
    Målsjanse på Audi Field! John Tolkin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Tom Barlow
    NY Red Bulls angriper. Tom Barlow får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    NY Red Bulls får tildelt et hjørnespark
    Frankie Amaya
    Alex Chilowicz tildeler NY Red Bulls en corner. Frankie Amaya sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    29'
    Brendan Hines-Ike ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    DC United slipper å klare seg uten Brendan Hines-Ike som kommer tilbake på banen igjen.
    31'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    DC United 2 - 1 NY Red Bulls
    I Washington, DC tar DC United ledelsen 2-1 etter et mål av Christian Benteke.
    36'
    39'
    Straffe til NY Red Bulls
    42'
    NY Red Bulls scorer på straffe!
    DC United 2 - 2 NY Red Bulls
    Omir Fernandez setter ballen i mål fra straffemerket på Audi Field. Dermed står det 2-2 i Washington, DC.
    44'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til DC United.
    45'
    Straffe til DC United
    45'+1
    DC United scorer på straffe!
    DC United 3 - 2 NY Red Bulls
    DC United tar ledelsen 3-2 etter et velplassert straffespark av Christian Benteke.
    45'+2
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra NY Red Bulls.
    45'+3
    I Washington, DC slår Frankie Amaya en corner fra venstre.
    45'+4
    DC United 3 - 3 NY Red Bulls
    Mål: Cameron Harper
    Målgivende: Tom Barlow
    Mål! Cameron Harper utligner til 3-3. Tom Barlow var nest sist på ballen.
    45'+5
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    45'+7
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Luquinhas
    Ut: Cameron Harper
    Troy Lesesne (NY Red Bulls) gjør sitt første bytte for dagen. Luquinhas erstatter Cameron Harper.
    46'
    Tom Barlow
    NY Red Bulls angriper i Washington, DC. Tom Barlow avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    46'
    Gabriel Cordeiro Pirani
    Sjanse til DC United! Gabriel Cordeiro Pirani er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Alex Chilowicz tildeler DC United en corner. Mateusz Klich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    53'
    Brendan Hines-Ike
    Brendan Hines-Ike (DC United) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Frisparket tildelt NY Red Bulls er farlig nær DC Uniteds målområde.
    56'
    Andres Reyes
    Andres Reyes (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    57'
    DC United 3 - 4 NY Red Bulls
    Mål: Sean Nealis
    Målgivende: John Tolkin
    Sean Nealis header ballen i mål og NY Red Bulls leder dermed 3-4. John Tolkin sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Kyle Duncan
    NY Red Bulls fosser forover og Kyle Duncan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Sean Nealis
    I Washington, DC slår Sean Nealis en corner fra høyre.
    58'
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    60'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    62'
    Frispark DC United.
    64'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Kyle Duncan
    Dommer Alex Chilowicz viser Kyle Duncan (NY Red Bulls) det gule kortet.
    65'
    Dommer Alex Chilowicz gir Daniel Edelman (NY Red Bulls) et gult kort.
    66'
    Frispark i en god posisjon for DC United!
    66'
    Dommer Alex Chilowicz venter med å sette i gang spillet fordi Ruan ligger nede.
    66'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Jose Fajardo
    Ut: Gabriel Cordeiro Pirani
    DC United bytter ut Gabriel Cordeiro Pirani med Jose Fajardo. Dette er det første byttet som Wayne Rooney gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Andy Najar
    Ut: Ruan
    Wayne Rooney gjør dagens tredje bytte i Washington, DC, når han tar ut Ruan og setter inn Andy Najar.
    68'
    Inn: Cristian Dajome
    Ut: Theodore Ku-DiPietro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Cristian Dajome, mens Theodore Ku-DiPietro tar plass på benken.
    68'
    Christian Benteke
    I Washington, DC header Christian Benteke (DC United) mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    DC United slipper å klare seg uten Ruan som kommer tilbake på banen i Washington, DC.
    69'
    69'
    Inn: Yamil Asad
    Ut: Chris Durkin
    Bytte for DC United. Yamil Asad kommer inn for Chris Durkin på Audi Field.
    70'
    Elias Manoel
    Elias Manoel (NY Red Bulls) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    70'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Inn: Dylan Nealis
    Ut: Omir Fernandez
    NY Red Bulls bytter ut Omir Fernandez med Dylan Nealis. Dette er det andre byttet som Troy Lesesne gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    Christian Benteke (DC United) kommer til avslutning på Audi Field, men headingen blir reddet.
    73'
    73'
    73'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Yamil Asad
    DC United avanserer forover i Washington, DC. Yamil Asad avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Inn: Peter Stroud
    Ut: Elias Manoel
    Troy Lesesne (NY Red Bulls) gjør sitt tredje bytte for dagen. Peter Stroud erstatter Elias Manoel.
    78'
    Kyle Duncan
    Sjanse! NY Red Bulls avanserer forover, men Kyle Duncan avslutter utenfor.
    81'
    82'
    Christian Benteke (DC United) får et gult kort av dommer Alex Chilowicz.
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Washington, DC fordi John Tolkin får behandling for en skade på banen.
    84'
    86'
    John Tolkin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Audi Field.
    86'
    Inn: Dru Yearwood
    Ut: Daniel Edelman
    Daniel Edelman (NY Red Bulls) erstattes av Dru Yearwood.
    86'
    NY Red Bulls fosser fremover, men Alex Chilowicz blåser for offside på Audi Field.
    87'
    Inn: Nigel Robertha
    Ut: Brendan Hines-Ike
    Wayne Rooney gjør dagens femte bytte i Washington, DC, når han tar ut Brendan Hines-Ike og setter inn Nigel Robertha.
    87'
    Det blir farlig! Frispark for DC United er nær straffområde.
    90'
    Eric Davis
    Eric Davis (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    DC United 3 - 5 NY Red Bulls
    Mål: John Tolkin
    Målgivende: Luquinhas
    John Tolkin øker NY Red Bullss ledelse til 3-5! Det er en fin assist fra Luquinhas.