Frispark til Portland Timbers på halvdelen til DC United.
    Frispark DC United.
    19'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    Sebastian Blanco
    Portland Timbers angriper i Buzzard Point. Sebastian Blanco avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Portland Timbers får tildelt et hjørnespark
    Diego Valeri
    I Buzzard Point slår Diego Valeri en corner fra høyre.
    22'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    Julio Cascante
    Julio Cascante (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Audi Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Russell Canouse
    DC United avanserer forover i Buzzard Point. Russell Canouse avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    I Buzzard Point har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    DC United får tildelt et hjørnespark
    Wayne Rooney
    Robert Sibiga tildeler DC United en corner. Wayne Rooney sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    DC United angriper og Wayne Rooney får avsluttet. Headingen treffer ikke Portland Timbers-målet.
    28'
    Diego Valeri (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    30'
    Diego Valeri (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    32'
    Offside! Diego Valeri blir vinket av og Portland Timbers må dermed bygge opp et nytt angrep.
    32'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til DC United
    Paul Arriola
    Paul Arriola (DC United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    Mål for Portland Timbers!
    DC United 0 - 1 Portland Timbers
    Mål: Kristian Samuel Armenteros Nunez Jansson
    Målgivende: Andy Polo
    Mål! Samuel Armenteros gir Portland Timbers ledelsen 0-1 i Buzzard Point. Andy Polo var nest sist på ballen.
    35'
    Kristian Samuel Armenteros Nunez Jansson
    Portland Timbers angriper på Audi Field, men Samuel Armenteros header utenfor.
    37'
    37'
    41'
    I Buzzard Point slår Wayne Rooney en corner fra venstre.
    42'
    Kofi Opare
    I Buzzard Point header Kofi Opare (DC United) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 1 Portland Timbers
    Mål: Wayne Rooney
    Målgivende: Yamil Asad
    Wayne Rooney utligner til 1-1 på Audi Field. Yamil Asad sto for den målgivende pasningen.
    43'
    45'+1
    DC United 2 - 1 Portland Timbers
    Mål: Oniel Fisher
    Målgivende: Luciano Acosta
    Mål! Oniel Fisher gir DC United en 2-1 ledelse. Det er en fin assist fra Luciano Acosta.
    47'
    Robert Sibiga tildeler DC United en corner. Wayne Rooney sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Spillet på Audi Field er stoppet midlertidig fordi Sebastian Blanco ligger nede.
    52'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten Sebastian Blanco som kommer tilbake på banen igjen.
    54'
    Portland Timbers angriper, men Samuel Armenteros vinkes av for offside.
    55'
    Joseph Mora
    Målsjanse! Joseph Mora (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    57'
    57'
    Wayne Rooney (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    59'
    Kofi Opare
    DC United angriper på Audi Field. Kofi Opare header utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Andres Flores
    Ut: Andy Polo
    Giovanni Savarese gjør dagens første bytte i Buzzard Point, når han tar ut Andy Polo og setter inn Andres Flores.
    61'
    Diego Valeri (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Wayne Rooney treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for DC United i Buzzard Point.
    66'
    67'
    DC United 3 - 1 Portland Timbers
    Mål! Wayne Rooney gir DC United en komfortabel 3-1 ledelse.
    68'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Zoltan Stieber
    Ut: Paul Arriola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Zoltan Stieber, mens Paul Arriola tar plass på benken.
    69'
    72'
    Russell Canouse (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    73'
    Luciano Acosta
    Luciano Acosta (DC United) får et gult kort av dommer Robert Sibiga.
    73'
    Inn: Jose Tomas Conechny
    Ut: Sebastian Blanco
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) erstattes av Tomas Conechny.
    73'
    Sjanse! Portland Timbers avanserer forover, men Samuel Armenteros avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Diego Valeri
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt andre bytte for dagen. Dairon Asprilla erstatter Diego Valeri.
    78'
    Luciano Acosta (DC United) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Audi Field.
    81'
    Inn: Ulises Segura
    Ut: Luciano Acosta
    Ulises Segura (DC United) erstatter Luciano Acosta som ser ut til å måtte forlate Audi Field med en skade.
    81'
    Inn: Darren Mattocks
    Ut: Wayne Rooney
    DC United bytter ut Wayne Rooney med Darren Mattocks. Dette er det tredje byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    86'
    Skudd på mål, DC United
    Zoltan Stieber
    DC United angriper. Zoltan Stieber får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    I Buzzard Point har et frispark blitt tildelt bortelag.
    88'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    89'
    Diego Chara
    Diego Chara (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    90'+1
    DC United 4 - 1 Portland Timbers
    Mål: Darren Mattocks
    Målgivende: Ulises Segura
    I Buzzard Point øker DC United ledelsen til 4-1 takket være et mål av Darren Mattocks. Flott spill fra Ulises Segura før målet.