1-1
2-1
    Dagens kamp på Stora Valla i Degerfors er i gang.
    Victor Edvardsen
    Degerfors IF angriper i Degerfors. Victor Edvardsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    GAIS, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Erik Lindell (Degerfors IF) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    2'
    Adnan Maric
    Sjanse i Degerfors! Adnan Maric (GAIS) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Richard Sundell tildeler Degerfors IF en corner. Christos Gravius sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Mål for Degerfors IF!
    Degerfors IF 1 - 0 GAIS
    Mål: Adam Carlen
    Målgivende: Christos Gravius
    Mål! Adam Carlen gir Degerfors IF en 1-0 ledelse. Christos Gravius var nest sist på ballen.
    6'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    I Degerfors slår Julius Lindberg en corner fra venstre.
    12'
    Meinhard Olsen
    Meinhard Olsen (GAIS) avanserer forover på Stora Valla. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    13'
    Richard Sundell signaliserer et frispark til Degerfors IF.
    14'
    Christos Gravius (Degerfors IF) slår en corner fra venstre side på Stora Valla.
    15'
    Christos Gravius (Degerfors IF) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    16'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Villiam Dahlstrom
    Degerfors IF avanserer forover og Villiam Dahlstrom får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    18'
    Frispark til Degerfors IF på halvdelen til GAIS.
    21'
    Skudd på mål, Degerfors IF
    22'
    22'
    Hjørnespark til GAIS
    23'
    Mål for GAIS!
    Degerfors IF 1 - 1 GAIS
    Mål: Adnan Maric
    Målgivende: Richard Yarsuvat
    Mål! GAIS utligner på Stora Valla. Målscorer: Adnan Maric. Flott spill fra Richard Yarsuvat før målet.
    23'
    Adam Carlen
    Adam Carlen (Degerfors IF) avanserer forover på Stora Valla. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    28'
    Frispark Degerfors IF.
    28'
    Målsjanse på Stora Valla! Victor Edvardsen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    32'
    Richard Sundell signaliserer et frispark til GAIS på egen banehalvdel.
    32'
    Johan Bertilsson
    Degerfors IF angriper i Degerfors. Johan Bertilsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    41'
    Frispark til GAIS på halvdelen til Degerfors IF.
    42'
    GAIS angriper, men avslutningen til Meinhard Olsen går utenfor.
    43'
    Richard Sundell tildeler Degerfors IF en corner. Johan Bertilsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Degerfors IF 2 - 1 GAIS
    Mål: Gustav Granath
    Målgivende: Johan Bertilsson
    Mål! Gustav Granath (Degerfors IF) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-1 på Stora Valla. Det er en fin assist fra Johan Bertilsson.
    44'
    Johan Bertilsson (Degerfors IF) kommer seg fri på Stora Valla, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Kan Degerfors IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    Richard Sundell signaliserer et frispark til GAIS.
    49'
    Julius Lindberg
    GAIS angriper i Degerfors. Julius Lindberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Adnan Maric
    GAIS avanserer forover i Degerfors. Adnan Maric avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Frispark GAIS.
    52'
    Axel Lindahl
    Axel Lindahl (Degerfors IF) kommer til en målsjanse på Stora Valla, men klarer ikke å score.
    55'
    Richard Sundell tildeler GAIS en corner. Meinhard Olsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Emi Wahlström
    GAIS angriper på Stora Valla og Emi Wahlström skyter i stolpen!
    56'
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    57'
    Degerfors IF angriper. Victor Edvardsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Meinhard Olsen (GAIS) slår en corner fra venstre side på Stora Valla.
    59'
    59'
    59'
    62'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Charlie Weberg (GAIS) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    I Degerfors slår Christos Gravius en corner fra venstre.
    65'
    GAIS slipper å klare seg uten Charlie Weberg som kommer tilbake på banen i Degerfors.
    65'
    GAIS må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Degerfors IF.
    65'
    Spillerbytte - GAIS
    Inn: Julius Johansson
    Ut: Charlie Weberg
    Stefan Jacobsson (GAIS) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Julius Johansson erstatter Charlie Weberg som sannsynligvis er skadet.
    66'
    Richard Yarsuvat
    GAIS angriper i Degerfors. Richard Yarsuvat fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Nikola Ladan
    Ut: Boris Lumbana
    GAIS bytter ut Boris Lumbana med Nikola Ladan.
    70'
    Inn: Joackim Aberg
    Ut: Julius Lindberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for GAIS. Inn kommer Joackim Aberg, mens Julius Lindberg tar plass på benken.
    70'
    GAIS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Jacob Ortmark
    Ut: Christos Gravius
    Degerfors IF gjør sitt første bytte. Christos Gravius erstattes av Jacob Ortmark.
    76'
    Inn: Daniel Janevski
    Ut: Oliver Ekroth
    Oliver Ekroth (Degerfors IF) erstattes av Daniel Janevski.
    76'
    Inn: Ferhad Ayaz
    Ut: Villiam Dahlstrom
    Villiam Dahlstrom (Degerfors IF) erstattes av Ferhad Ayaz.
    76'
    77'
    Gult kort til GAIS
    Joackim Aberg
    Joackim Aberg (GAIS) mottar sitt første gule kort for dagen på Stora Valla.
    78'
    Inn: Tim Fredrik Mikael Martinsson
    Ut: Meinhard Olsen
    GAIS bytter ut Meinhard Olsen med Fredrik Martinsson.
    86'
    Inn: Youssef Fayad
    Ut: Emi Wahlström
    Stefan Jacobsson gjør dagens femte bytte i Degerfors, når han tar ut Emi Wahlström og setter inn Youssef Fayad.
    86'
    Degerfors IF fosser forover og Johan Bertilsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.