Adam Ladeback signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    Sjanse! Malmö FF avanserer forover, men Anders Christiansen avslutter utenfor.
    Mål for Malmö FF!
    Degerfors IF 0 - 1 Malmö FF
    Mål: Antonio Colak
    Målgivende: Anders Christiansen
    Mål! Malmö FF tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Antonio Colak på Stora Valla. Anders Christiansen sto for den målgivende pasningen.
    17'
    Skudd utenfor mål, Malmö FF
    19'
    21'
    Jonas Knudsen (Malmö FF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stora Valla.
    23'
    Hjørnespark til Malmö FF
    25'
    Jonas Knudsen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stora Valla.
    25'
    Franz Brorsson
    I Degerfors header Franz Brorsson (Malmö FF) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til Degerfors IF.
    29'
    Gult kort til Malmö FF
    Anders Christiansen (Malmö FF) får et gult kort av dommer Adam Ladeback.
    29'
    Frispark Degerfors IF.
    30'
    Malmö FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Hjørnespark til Degerfors IF
    34'
    34'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    39'
    Bonke Innocent
    Dommer Adam Ladeback gir Bonke Innocent (Malmö FF) et gult kort.
    39'
    Degerfors IF 0 - 2 Malmö FF
    Mål: Adi Nalic
    Mål! Malmö FF øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Adi Nalic på Stora Valla. Anders Christiansen var nest sist på ballen.
    45'+1
    45'+4
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Veljko Birmancevic
    Ut: Soren Rieks
    Malmö FF bytter ut Soren Rieks med Veljko Birmancevic. Dette er det første byttet som Jon Dahl Tomasson gjør i dagens kamp.
    46'
    Victor Edvardsen (Degerfors IF) vinkes av for offside i Degerfors.
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Degerfors fordi Jonas Knudsen får behandling for en skade på banen.
    49'
    Inn: Felix Beijmo
    Ut: Jonas Knudsen
    Felix Beijmo (Malmö FF) erstatter Jonas Knudsen som muligens er skadet.
    50'
    Degerfors IF 0 - 3 Malmö FF
    Mål: Anders Christiansen
    Mål! Anders Christiansen øker ledelsen til 0-3.
    51'
    Degerfors IF 0 - 4 Malmö FF
    Mål: Veljko Birmancevic
    Mål! Veljko Birmancevic gir Malmö FF en komfortabel 0-4 ledelse. Det er en fin assist fra Anders Christiansen.
    53'
    Degerfors IF 0 - 5 Malmö FF
    Målgivende: Adi Nalic
    Veljko Birmancevic øker Malmö FFs ledelse til 0-5! Flott spill fra Adi Nalic før målet.
    55'
    Inn: Erdal Rakip
    Ut: Anders Christiansen
    Bytte for Malmö FF. Erdal Rakip kommer inn for Anders Christiansen på Stora Valla.
    56'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Justin Salmon
    Ut: Christos Gravius
    Tobias Solberg (Degerfors IF) gjør sitt første bytte for dagen. Justin Salmon erstatter Christos Gravius.
    56'
    Inn: Jonathan Tamini
    Ut: Anton Kralj
    Tobias Solberg gjør dagens andre bytte i Degerfors, når han tar ut Anton Kralj og setter inn Jonathan Tamimi.
    56'
    Inn: Villiam Dahlstrom
    Ut: Johan Bertilsson
    Degerfors IF bytter ut Johan Bertilsson med Villiam Dahlstrom.
    57'
    Inn: Erik Lindell
    Ut: Ferhad Ayaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Degerfors IF. Inn kommer Erik Lindell, mens Ferhad Ayaz tar plass på benken.
    57'
    Adam Ladeback tildeler Malmö FF en corner. Erdal Rakip sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.