Dagens dommer, Sarper Baris Saka, blåser i gang kampen.
    Mål for Denizlispor!
    Denizlispor 1 - 0 Adanaspor
    Mål: Burak Calik
    Målgivende: Mehmet Akyuz
    Mål! Denizlispor tar ledelsen 1-0 ved Burak Calik. Det er en fin assist fra Mehmet Akyuz.
    2'
    Frispark til Denizlispor på halvdelen til Adanaspor.
    4'
    I Denizli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    I Denizli slår Hakan Baris en corner fra venstre.
    10'
    Mål for Adanaspor!
    Denizlispor 1 - 1 Adanaspor
    Mål: Veli Kizilkaya
    Målgivende: Hakan Baris
    Mål! Adanasporutligner til 1-1 etter en heading av Veli Kizilkaya. Hakan Baris var nest sist på ballen.
    11'
    Adanaspors Ahmet Dereli blåses av for offside på Denizli Ataturk Stadium.
    13'
    Sarper Baris Saka signaliserer et frispark til Denizlispor.
    15'
    Burak Calik
    Målsjanse! Burak Calik (Denizlispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Recep Niyaz
    Recep Niyaz (Denizlispor) kommer seg fri på Denizli Ataturk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Recep Niyaz (Denizlispor) løfter inn en corner fra høyre på Denizli Ataturk Stadium.
    20'
    Onur Akbay ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    Onur Akbay kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Denizli Ataturk Stadium.
    22'
    Frispark Denizlispor.
    22'
    I Denizli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Kerem Can Akyuz
    Kerem Can Akyuz (Denizlispor) kommer til en målsjanse på Denizli Ataturk Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    Recep Niyaz (Denizlispor) slår en corner fra venstre side på Denizli Ataturk Stadium.
    24'
    Offside! Mehmet Akyuz (Denizlispor) er alene igjennom, men dommer Sarper Baris Saka ser at linjemannen er oppe med flagget.
    26'
    Sarper Baris Saka signaliserer et frispark til Adanaspor.
    29'
    Burak Calik
    Burak Calik (Denizlispor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Gult kort til Adanaspor
    Veli Kizilkaya
    Dommer Sarper Baris Saka viser Veli Kizilkaya (Adanaspor) det gule kortet.
    31'
    Sarper Baris Saka signaliserer et frispark til Denizlispor på egen banehalvdel.
    32'
    Denizlispor angriper, men Mehmet Akyuz vinkes av for offside.
    35'
    Denizlispor 2 - 1 Adanaspor
    Mål: Mehmet Akyuz
    Målgivende: Ismail Aissati
    Mehmet Akyuz setter ballen i nettet og Denizlispor leder nå 2-1. Flott spill fra Ismail Aissati før målet.
    36'
    Frispark for Denizlispor på egen banehalvdel.
    37'
    Burak Calik
    Sjanse! Denizlispor avanserer forover, men Burak Calik avslutter utenfor.
    39'
    Mehmet Akyuz
    Denizlispor angriper i Denizli. Mehmet Akyuz fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Denizli fordi Goran Karacic får behandling for en skade på banen.
    42'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mehmet Akyuz (Denizlispor) vrir seg av smerte i gresset.
    42'
    Goran Karacic er på beina igjen og fortsetter kampen på Denizli Ataturk Stadium.
    43'
    Adanaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Mehmet Akyuz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Denizli.
    45'+1
    Denizlispor angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Spillerbytte - Adanaspor
    Inn: Abdulkadir Ozdemir
    Ut: Andac Guleryuz
    Adanaspor bytter ut Andac Guleryuz med Abdulkadir Ozdemir. Dette er det første byttet som Coskun Demirbakan gjør i dagens kamp.
    46'
    50'
    Mehmet Akyuz (Denizlispor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    En av Adanaspors spillere blir avblåst for offside.
    53'
    55'
    Recep Niyaz
    Recep Niyaz (Denizlispor) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    56'
    Sjanse i Denizli! Mehmet Akyuz (Denizlispor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    Adanaspor, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    57'
    57'
    59'
    60'
    Ahmet Dereli
    Ahmet Dereli (Adanaspor) får et gult kort av dommer Sarper Baris Saka.
    60'
    Gult kort til Denizlispor
    Taha Velioglu
    Dommeren gir Taha Can Velioglu (Denizlispor) et gult kort.
    60'
    Denizlispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Recep Niyaz
    Målsjanse på Denizli Ataturk Stadium! Recep Niyaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Spillet på Denizli Ataturk Stadium er stoppet midlertidig fordi Yener Arica ligger nede.
    65'
    Yener Arica er på beina igjen og fortsetter kampen.
    67'
    Sarper Baris Saka signaliserer et frispark til Adanaspor på egen banehalvdel.
    67'
    Inn: Doganay Kilic
    Ut: Hakan Baris
    Adanaspor bytter ut Hakan Baris med Doganay Kilic.
    68'
    Sarper Baris Saka signaliserer et frispark til Adanaspor like utenfor Denizlispor-området.
    71'
    Goksu Alhas ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Adanaspor slipper å klare seg uten Goksu Alhas som kommer tilbake på banen i Denizli.
    72'
    Sarper Baris Saka tildeler Adanaspor en corner. Yener Arica sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Denizlispor 3 - 1 Adanaspor
    I Denizli øker Denizlispor ledelsen til 3-1 takket være et mål av Burak Calik. Mehmet Akyuz sto for den målgivende pasningen.
    73'
    75'
    Offside! Burak Calik (Denizlispor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    76'
    76'
    Spillerbytte - Denizlispor
    Inn: Muhammed Himmet Erturk
    Ut: Mehmet Akyuz
    Bytte for Denizlispor. Muhammed Erturk kommer inn for Mehmet Akyuz på Denizli Ataturk Stadium.
    77'
    Inn: Robert Feczesin
    Ut: Yener Arica
    Det virker som Yener Arica ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Robert Feczesin.
    78'
    79'
    Hjørnespark til Adanaspor
    80'
    Eren Keles
    Eren Keles (Adanaspor) kommer seg fri på Denizli Ataturk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Frispark for Adanaspor på egen banehalvdel.
    84'
    Abdulkadir Ozdemir
    Adanaspor angriper, men avslutningen til Abdulkadir Ozdemir går utenfor.
    84'
    Doganay Kilic
    Adanaspor angriper i Denizli. Doganay Kilic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    Denizlispor, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    Inn: Burak Altiparmak
    Ut: Deniz Vural
    Yucel Ildiz gjør dagens andre bytte i Denizli, når han tar ut Deniz Vural og setter inn Burak Altiparmak.
    89'
    Inn: Tonia Tisdell
    Ut: Ismail Aissati
    Yucel Ildiz (Denizlispor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tonia Tisdell erstatter Ismail Aissati.
    90'
    Denizlispor 4 - 1 Adanaspor
    Mål: Kerem Can Akyuz
    Mål! Kerem Can Akyuz gir Denizlispor en komfortabel 4-1 ledelse.
    90'+2
    Denizlispor 4 - 2 Adanaspor
    Mål: Robert Feczesin
    Målgivende: Doganay Kilic
    Mål! Adanaspor reduserer til 4-2 på Denizli Ataturk Stadium. Robert Feczesin raget høyest og headet ballen i mål. Flott spill fra Doganay Kilic før målet.