Deportivo Alaves får tildelt et frispark
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for SD Huesca er nær straffområde.
    2'
    Deportivo Alaves får tildelt et hjørnespark
    Abde Rebbach
    Abde Rebbach (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Mendizorroza.
    4'
    I Vitoria-Gasteiz slår Abde Rebbach en corner fra venstre.
    4'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Alaves
    Deportivo Alaves angriper i Vitoria-Gasteiz. Abde Rebbach fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vitoria-Gasteiz fordi Jon Guridi får behandling for en skade på banen.
    9'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    11'
    Jon Guridi er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio de Mendizorroza.
    11'
    Skudd på mål, Deportivo Alaves
    Deportivo Alaves fosser forover og Abde Rebbach fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Raul Martin Gonzalez Frances tildeler Deportivo Alaves en corner. Abde Rebbach sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Skudd på mål, SD Huesca
    Serge Patrick Njoh Soko
    Målsjanse til SD Huesca! Serge Njoh treffer mål, men keeper redder.
    14'
    SD Huesca, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Skudd utenfor mål, SD Huesca
    Juan Carlos
    Juan Carlos (SD Huesca) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Serge Njoh (SD Huesca) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio de Mendizorroza.
    15'
    Serge Njoh ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vitoria-Gasteiz.
    16'
    Dommer Raul Martin Gonzalez Frances venter med å sette i gang spillet fordi Serge Njoh ligger nede.
    18'
    Carlos Nahuel Benavidez Protesoni
    Deportivo Alaves avanserer forover i Vitoria-Gasteiz. Carlos Benavidez avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Spillerbytte - SD Huesca
    Inn: Gerard Valentín
    Ut: Serge Patrick Njoh Soko
    Serge Njoh, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Gerard Valentín kommer inn for SD Huesca.
    21'
    Målsjanse! Abde Rebbach (Deportivo Alaves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Nahuel Tenaglia
    Facundo Tenaglia (Deportivo Alaves) kommer til en målsjanse på Estadio de Mendizorroza, men klarer ikke å score.
    28'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til SD Huesca.
    28'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark SD Huesca.
    33'
    Abde Rebbach (Deportivo Alaves) avanserer forover på Estadio de Mendizorroza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Florian Miguel
    Sjanse! SD Huesca avanserer forover, men Florian Miguel avslutter utenfor.
    36'
    Miguel de la Fuente
    Sjanse til Deportivo Alaves! Miguel de la Fuente er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Deportivo Alaves blir avblåst for offside
    En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Spillet på Estadio de Mendizorroza er stoppet midlertidig fordi Miguel de la Fuente ligger nede.
    38'
    Miguel de la Fuente er på beina igjen og fortsetter kampen.
    39'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Salva Sevilla
    Salva Sevilla (Deportivo Alaves) slår en corner fra høyre side på Estadio de Mendizorroza.
    42'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Deportivo Alaves 1 - 0 SD Huesca
    Mål: Xeber Alkain
    Målgivende: Salva Sevilla
    Mål! Xeber Alkain gir Deportivo Alaves ledelsen 1-0 i Vitoria-Gasteiz. Det er en fin assist fra Salva Sevilla.
    42'
    SD Huesca får tildelt et hjørnespark
    Juan Carlos
    Juan Carlos (SD Huesca) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Mendizorroza.
    45'
    Frispark for SD Huesca på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vitoria-Gasteiz fordi Abdel Abqar får behandling for en skade på banen.
    45'+4
    Abdel Abqar er tilbake i kampen igjen.
    45'+5
    Inn: Oscar Sielva
    Ut: Jorge Pulido
    Jorge Pulido (SD Huesca) erstattes av Oscar Sielva.
    46'
    Inn: Pablo Tomeo
    Ut: Kento Hashimoto
    Cuco Ziganda gjør dagens tredje bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Kento Hashimoto og setter inn Pablo Tomeo.
    46'
    Oscar Sielva
    I Vitoria-Gasteiz slår Oscar Sielva en corner fra høyre.
    46'
    SD Huesca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Frispark til SD Huesca på halvdelen til Deportivo Alaves.
    48'
    Deportivo Alaves angriper på Estadio de Mendizorroza. Facundo Tenaglia header utenfor.
    50'
    Abde Rebbach (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Estadio de Mendizorroza.
    52'
    Deportivo Alaves 2 - 0 SD Huesca
    Mål: Nahuel Tenaglia
    Målgivende: Miguel de la Fuente
    Facundo Tenaglia setter ballen i mål og øker Deportivo Alavess ledelse til 2-0 i Vitoria-Gasteiz. Miguel de la Fuente var nest sist på ballen.
    52'
    55'
    55'
    Florian Miguel (SD Huesca) kommer seg fri på Estadio de Mendizorroza, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    57'
    Dani Escriche
    Dani Escriche (SD Huesca) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    60'
    60'
    60'
    Inn: Kevin Carlos
    Ut: Aboubakary Kante
    SD Huesca bytter ut Aboubakary Kante med Kevin Carlos. Dette er det fjerde byttet som Cuco Ziganda gjør i dagens kamp.
    61'
    62'
    Florian Miguel (SD Huesca) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Nikola Maras
    Ut: Abdel Abqar
    Bytte for Deportivo Alaves. Nikola Maras kommer inn for Abdel Abqar på Estadio de Mendizorroza.
    63'
    Inn: Roberto Gonzalez
    Ut: Xeber Alkain
    Luis Garcia (Deportivo Alaves) gjør sitt andre bytte for dagen. Roberto Gonzalez erstatter Xeber Alkain.
    64'
    Mål for SD Huesca!
    Deportivo Alaves 2 - 1 SD Huesca
    Mål: Oscar Sielva
    Målgivende: Florian Miguel
    Mål! SD Huesca reduserer til 2-1 etter et mål av Oscar Sielva på Estadio de Mendizorroza. Flott spill fra Florian Miguel før målet.
    66'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til SD Huesca på egen banehalvdel.
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Florian Miguel (SD Huesca) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Dommer Raul Martin Gonzalez Frances venter med å sette i gang spillet fordi Jon Guridi ligger nede.
    70'
    72'
    Inn: Taichi Hara
    Ut: Miguel de la Fuente
    Luis Garcia (Deportivo Alaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Taichi Hara erstatter Miguel de la Fuente.
    72'
    Inn: Toni Moya
    Ut: Salva Sevilla
    Luis Garcia gjør dagens fjerde bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Salva Sevilla og setter inn Toni Moya.
    72'
    Deportivo Alaves slipper å klare seg uten Jon Guridi som kommer tilbake på banen i Vitoria-Gasteiz.
    72'
    Florian Miguel kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio de Mendizorroza.
    72'
    Kevin Carlos
    SD Huesca avanserer forover i Vitoria-Gasteiz. Kevin Carlos avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Pablo Tomeo
    SD Huesca angriper i Vitoria-Gasteiz. Pablo Tomeo fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Ruben Duarte
    Dommer Raul Martin Gonzalez Frances viser Ruben Duarte (Deportivo Alaves) det gule kortet.
    77'
    Inn: Jose Angel Carrillo
    Ut: Dani Escriche
    SD Huesca bytter ut Dani Escriche med Jose Angel Carrillo.
    78'
    78'
    Gult kort til SD Huesca
    David Timor
    Dommeren gir David Timor (SD Huesca) et gult kort.
    78'
    82'
    82'
    Frispark Deportivo Alaves.
    85'
    Abde Rebbach vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Inn: Javi Lopez
    Ut: Abde Rebbach
    Deportivo Alaves gjør sitt femte bytte. Abde Rebbach erstattes av Javi Lopez.
    86'
    88'
    Taichi Hara
    Taichi Hara (Deportivo Alaves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Frispark i en god posisjon for Deportivo Alaves!
    90'+3
    Oscar Sielva (SD Huesca) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.