I Barquisimeto har et frispark blitt tildelt CA Independienteet.
    Mål for Deportivo Lara!
    Deportivo Lara 1 - 0 CA Independiente
    Mål: Carlos Sierra
    Målgivende: Herlbert Soto
    I Barquisimeto tar Deportivo Laraet ledelsen 1-0 etter et mål av Carlos Sierra. Flott spill fra Herlbert Soto definere målet.
    11'
    Hjørnespark til CA Independiente
    13'
    Skade: Deportivo Lara
    14'
    Juan Falcon
    Juan Falcon (Deportivo Lara) prøver å heade ballen i mål på Estadio Metropolitano de Barquisimeto, men mislykkes.
    16'
    CA Independiente, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    17'
    Tilbake fra skade: Deportivo Lara
    17'
    Diego Haro signaliserer et frispark til CA Independiente på sin egen banehalvdel.
    18'
    Nicolas Mario Domingo
    Nicolas Domingo (CA Independiente) kommer til en målsjanse på Estadio Metropolitano de Barquisimeto, men klarer ikke å score.
    19'
    Diego Haro signaliserer et frispark til CA Independiente.
    20'
    Diego Haro tildeler CA Independiente en corner. Fernando Gaibor sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    22'
    23'
    Fernando Gaibor
    Fernando Gaibor (CA Independiente) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark til Deportivo Lara på halvdelen til CA Independiente.
    27'
    Frispark for CA Independiente på sin egen banehalvdel.
    28'
    Deportivo Lara, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Martin Benitez
    Sjanse i Barquisimeto! Martin Benitez (CA Independiente) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    29'
    I Barquisimeto har et frispark blitt tildelt Deportivo Laraet.
    30'
    Diego Haro signaliserer et frispark til Deportivo Lara.
    31'
    CA Independiente avanserer forover i Barquisimeto. Martin Benitez avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Jose Miguel Reyes (Deportivo Lara) slår en corner fra høyre side på Estadio Metropolitano de Barquisimeto.
    33'
    Ricardo Andreutti
    Ricardo Andreutti (Deportivo Lara) kommer seg fri på Estadio Metropolitano de Barquisimeto, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Juan Falcon
    Deportivo Lara angriper i Barquisimeto. Juan Falcon fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    I Barquisimeto slår Fernando Gaibor en corner fra høyre.
    37'
    37'
    Jose Miguel Reyes (Deportivo Lara) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Metropolitano de Barquisimeto.
    38'
    Fernando Gaibor (CA Independiente) slår en corner fra høyre side på Estadio Metropolitano de Barquisimeto.
    39'
    Juan Falcon vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Deportivo Lara slipper å klare seg uten Juan Falcon som kommer tilbake på banen i Barquisimeto.
    43'
    Deportivo Laraet fosser forover, men Diego Haro blåser for offside på Estadio Metropolitano de Barquisimeto.
    43'
    Gult kort til Deportivo Lara
    Henry Pernia
    Henry Pernia (Deportivo Lara) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+2
    Frispark CA Independiente.
    45'+2
    Fernando Gaibor (CA Independiente) kommer seg fri på Estadio Metropolitano de Barquisimeto, men avslutningen går utenfor.
    45'+3
    46'
    Diego Haro tildeler CA Independiente en corner. Fernando Gaibor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Deportivo Lara tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Deportivo Lara angriper, men Diego Haro blåser for offside.
    53'
    Frispark til CA Independiente på halvdelen til Deportivo Lara.
    54'
    CA Independiente fosser forover og Fernando Gaibor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    58'
    58'
    Spillerbytte - CA Independiente
    Inn: Juan Martinez
    Ut: Jonathan Menendez
    Bytte for CA Independiente. Juan Martinez kommer inn for Jonathan Menendez på Estadio Metropolitano de Barquisimeto.
    58'
    Gult kort til CA Independiente
    Dommeren gir Nicolas Domingo (CA Independiente) et gult kort.
    59'
    Sjanse! CA Independiente avanserer forover, men Martin Benitez avslutter utenfor.
    62'
    62'
    Juan Falcon
    Dommer Diego Haro viser Juan Falcon (Deportivo Lara) det gule kortet.
    63'
    Frispark i en god posisjon for CA Independiente!
    64'
    Spillerbytte - Deportivo Lara
    Inn: Ely Antonio Valderrey Medino
    Ut: Herlbert Soto
    Deportivo Laraet gjør sitt første bytte. Herlbert Soto erstattes av Ely Valderrey.
    64'
    Deportivo Lara angriper i Barquisimeto, men blir avblåst for offside.
    66'
    Målsjanse til CA Independiente! Fernando Gaibor treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Fernando Gaibor (CA Independiente) slår en corner fra venstre side på Estadio Metropolitano de Barquisimeto.
    67'
    Skudd utenfor mål, CA Independiente
    68'
    69'
    Inn: Leandro Fernandez
    Ut: Fernando Gaibor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA Independiente. Inn kommer Leandro Fernandez, mens Fernando Gaibor tar plass på benken.
    69'
    Diego Haro tildeler CA Independiente en corner. Leandro Fernandez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    72'
    Ely Antonio Valderrey Medino
    Deportivo Lara angriper, men avslutningen til Ely Valderrey går utenfor.
    73'
    I Barquisimeto slår Jose Miguel Reyes en corner fra venstre.
    73'
    Deportivo Lara er på skuddhold på dette frisparket.
    74'
    Leonardo Jesus Aponte Matute
    Leonardo Aponte (Deportivo Lara) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Hjørnespark til Deportivo Lara
    75'
    77'
    I Barquisimeto slår Sanchez Mino en corner fra høyre.
    79'
    Silvio Ezequiel Romero
    Silvio Romero (CA Independiente) avanserer forover på Estadio Metropolitano de Barquisimeto. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    81'
    Leandro Fernandez
    CA Independiente angriper i Barquisimeto. Leandro Fernandez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Jose Miguel Reyes
    Jose Miguel Reyes (Deportivo Lara) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.