Deportivo Tachira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for CS Emelec!
    Deportivo Tachira 0 - 1 CS Emelec
    Mål: Sebastian Javies Rodriguez Iriarte
    Målgivende: Alexis Zapata Alvarez
    Sebastian Rodriguez dundrer ballen i mål og CS Emelec tar ledelsen 0-1 på Pueblo Nuevo. Flott spill fra Alexis Zapata før målet.
    3'
    Pablo Echavarria signaliserer et frispark til CS Emelec på egen banehalvdel.
    9'
    Deportivo Tachira må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CS Emelec.
    10'
    Deportivo Tachira 0 - 2 CS Emelec
    Mål! Sebastian Rodriguez gir CS Emelec en komfortabel 0-2 ledelse.
    11'
    Frispark for Deportivo Tachira på egen banehalvdel.
    13'
    Maurice Cova (Deportivo Tachira) slår en corner fra venstre side på Pueblo Nuevo.
    15'
    16'
    Frispark for CS Emelec på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark Deportivo Tachira.
    18'
    Alexis Zapata Alvarez
    Sjanse til CS Emelec! Alexis Zapata er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    Deportivo Tachira, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Jose Francisco Cevallos Enriquez
    Jose Cevallos (CS Emelec) kommer til en målsjanse på Pueblo Nuevo, men klarer ikke å score.
    20'
    Maurice Cova (Deportivo Tachira) løfter inn en corner fra høyre på Pueblo Nuevo.
    23'
    I San Cristobal slår Maurice Cova en corner fra venstre.
    26'
    Pablo Echavarria signaliserer et frispark til Deportivo Tachira.
    27'
    Frispark til Deportivo Tachira på halvdelen til CS Emelec.
    28'
    Anthony Chelin Uribe Francia
    Deportivo Tachira fosser forover og Anthony Uribe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    CS Emelec, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    CS Emelec tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    I San Cristobal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Maurice Jesus Cova Sanchez
    Maurice Cova (Deportivo Tachira) kommer seg fri på Pueblo Nuevo, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Mål for Deportivo Tachira!
    Deportivo Tachira 1 - 2 CS Emelec
    Mål: Anthony Chelin Uribe Francia
    Målgivende: Maurice Jesus Cova Sanchez
    Mål! Anthony Uribe (Deportivo Tachira) header ballen i mål og reduserer til 1-2. Maurice Cova sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Frispark CS Emelec.
    38'
    Joao Rojas
    Målsjanse til CS Emelec! Joao Rojas treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    Pablo Echavarria tildeler CS Emelec en corner. Sebastian Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    I San Cristobal slår Maurice Cova en corner fra høyre.
    43'
    45'+1
    Gult kort til CS Emelec
    Joel Steven Quintero Nazareno
    Joel Quintero (CS Emelec) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Gabriel Benitez
    Gabriel Benitez (Deportivo Tachira) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    45'+2
    45'+2
    Gult kort til Deportivo Tachira
    Robert Alexander Garces Sanchez
    Robert Garces (Deportivo Tachira) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+3
    Sebastian Rodriguez (CS Emelec) løfter inn en corner fra høyre på Pueblo Nuevo.
    47'
    48'
    I San Cristobal header Anthony Uribe (Deportivo Tachira) mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    50'
    52'
    53'
    Pablo Echavarria tildeler CS Emelec en corner. Sebastian Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Deportivo Tachira fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    56'
    Straffe til CS Emelec!
    57'
    CS Emelec scorer på straffe!
    Deportivo Tachira 1 - 3 CS Emelec
    Sebastian Rodriguez øker CS Emelecs ledelse til 1-3 etter et velplassert straffespark.
    59'
    Kan Deportivo Tachira utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    Pablo Echavarria tildeler Deportivo Tachira en corner. Maurice Cova sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    64'
    Diego Jose Sarmiento Diaz
    Diego Jose Sarmiento Diaz (Deportivo Tachira) kommer til avslutning på Pueblo Nuevo, men headingen blir reddet.
    64'
    64'
    Spillerbytte - Deportivo Tachira
    Inn: Robert Enrique Hernandez Aguado
    Ut: Robert Alexander Garces Sanchez
    Alex Pallares (Deportivo Tachira) gjør sitt første bytte for dagen. Robert Hernandez erstatter Robert Garces.
    68'
    71'
    Skade: CS Emelec
    73'
    Inn: Marlon Fernandez
    Ut: Nelson Antonio Hernandez Belorin
    Deportivo Tachira gjør sitt andre bytte. Nelson Hernandez erstattes av Marlon Fernandez.
    73'
    Inn: Edder Farias
    Ut: Anthony Chelin Uribe Francia
    Deportivo Tachira bytter ut Anthony Uribe med Edder Farias.
    74'
    Deportivo Tachira 1 - 4 CS Emelec
    Mål: Alejandro Jair Cabeza Jimenez
    Mål! Alejandro Cabeza øker CS Emelecs ledelse til 1-4 på Pueblo Nuevo.
    74'
    Tilbake fra skade: CS Emelec
    75'
    Spillerbytte - CS Emelec
    Inn: Roberto Daniel Garces Salazar
    Ut: Jose Francisco Cevallos Enriquez
    CS Emelec bytter ut Jose Cevallos med Roberto Garces. Dette er det første byttet som Ismael Rescalvo gjør i dagens kamp.
    77'
    77'
    En av Deportivo Tachiras spillere går i offside.
    79'
    Pablo Echavarria signaliserer et frispark til Deportivo Tachira på egen banehalvdel.
    79'
    Robert Hernandez (Deportivo Tachira) løfter inn en corner fra venstre på Pueblo Nuevo.
    80'
    Robert Enrique Hernandez Aguado
    Sjanse i San Cristobal! Robert Hernandez (Deportivo Tachira) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.