Waghorn90'+5
Martin90'+8
1-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Darren England signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    3'
    Darren England tildeler Nottingham Forest en corner. Joe Lolley sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Frispark for Derby County på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Derby County.
    8'
    Nuno Da Costa
    Nuno Da Costa (Nottingham Forest) kommer seg fri på Pride Park Stadium, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Darren England signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    10'
    Frispark Nottingham Forest.
    11'
    Mål for Nottingham Forest!
    Derby County 0 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Joe Lolley
    Målgivende: Ben Watson
    Joe Lolley setter ballen i nettet og Nottingham Forest leder nå 0-1. Ben Watson sto for den målgivende pasningen.
    12'
    15'
    I Derby har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Louie Sibley
    Derby County angriper i Derby. Louie Sibley fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    29'
    Chris Martin
    Chris Martin (Derby County) kommer til en målsjanse på Pride Park Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Max Bird (Derby County) slår en corner fra venstre side på Pride Park Stadium.
    40'
    Max Bird (Derby County) løfter inn en corner fra venstre på Pride Park Stadium.
    40'
    Darren England signaliserer et frispark til Derby County på egen banehalvdel.
    44'
    I Derby har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Matty Cash
    Sjanse i Derby! Matty Cash (Nottingham Forest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    Derby County, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    En av Nottingham Forests spillere blir avblåst for offside på Pride Park Stadium.
    51'
    Yuri Ribeiro (Nottingham Forest) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Pride Park Stadium.
    51'
    Yuri Ribeiro er på beina igjen og fortsetter kampen på Pride Park Stadium.
    52'
    53'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    56'
    Dommer Darren England venter med å sette i gang spillet fordi Ryan Yates ligger nede.
    56'
    Nottingham Forest slipper å klare seg uten Ryan Yates som kommer tilbake på banen igjen.
    59'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Sammy Ameobi
    Ut: Nuno Da Costa
    Sabri Lamouchi (Nottingham Forest) gjør sitt første bytte for dagen. Sammy Ameobi erstatter Nuno Da Costa.
    60'
    Inn: Tiago Silva
    Ut: Samba Sow
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nottingham Forest. Inn kommer Tiago Silva, mens Samba Sow tar plass på benken.
    60'
    Jayden Bogle
    Derby County avanserer forover i Derby. Jayden Bogle avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    I Derby slår Tiago Silva en corner fra venstre.
    64'
    Ben Watson
    Målsjanse på Pride Park Stadium! Ben Watson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Tiago Silva (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra venstre på Pride Park Stadium.
    65'
    Joe Lolley
    Målsjanse til Nottingham Forest! Joe Lolley treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    66'
    Spillerbytte - Derby County
    Inn: Martyn Waghorn
    Ut: Jason Knight
    Derby County bytter ut Jason Knight med Martyn Waghorn. Dette er det første byttet som Phillip Cocu gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Florian Jozefzoon
    Ut: Duane Holmes
    Derby County gjør sitt andre bytte. Duane Holmes erstattes av Florian Jozefzoon.
    67'
    70'
    72'
    Lewis Grabban
    Målsjanse! Lewis Grabban (Nottingham Forest) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Tiago Silva
    Nottingham Forest avanserer forover og Tiago Silva får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    74'
    Lewis Grabban (Nottingham Forest) kommer til en målsjanse på Pride Park Stadium, men klarer ikke å score.
    74'
    Derby County angriper i Derby. Chris Martin avslutter på mål, men greier ikke å score.