190
    Kampen har startet.
    Ravel Morrison kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Pride Park Stadium.
    1'
    Philip Zinckernagel (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på Pride Park Stadium.
    4'
    Joao Carvalho
    Joao Carvalho (Nottingham Forest) kommer seg fri på Pride Park Stadium, men avslutningen går utenfor.
    4'
    Philip Zinckernagel ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    7'
    Lyle Taylor
    Lyle Taylor (Nottingham Forest) avanserer forover på Pride Park Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Derby County, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Philip Zinckernagel er tilbake på banen igjen.
    9'
    Mål for Derby County!
    Derby County 1 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Tom Lawrence
    Målgivende: Craig Forsyth
    I Derby tar Derby County ledelsen 1-0 etter et mål av Tom Lawrence. Flott spill fra Craig Forsyth før målet.
    11'
    Frispark til Derby County på halvdelen til Nottingham Forest.
    13'
    I Derby har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    15'
    Derby County fosser fremover, men Tim Robinson blåser for offside på Pride Park Stadium.
    20'
    Tim Robinson tildeler Derby County en corner. Graeme Shinnie sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Lyle Taylor
    Lyle Taylor (Nottingham Forest) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    21'
    21'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Derby County like utenfor Nottingham Forest-området.
    22'
    I Derby slår Graeme Shinnie en corner fra høyre.
    24'
    Phil Jagielka
    Sjanse! Derby County avanserer forover, men Phil Jagielka avslutter utenfor.
    24'
    Tom Lawrence
    Derby County angriper. Tom Lawrence får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark Derby County.
    35'
    Gult kort til Nottingham Forest
    James Garner
    Dommer Tim Robinson viser James Garner (Nottingham Forest) det gule kortet.
    35'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Derby County
    Kamil Jozwiak
    Kamil Jozwiak (Derby County) mottar sitt første gule kort for dagen på Pride Park Stadium.
    39'
    39'
    Graeme Shinnie (Derby County) løfter inn en corner fra høyre på Pride Park Stadium.
    42'
    Tim Robinson tildeler Nottingham Forest en corner. Philip Zinckernagel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Derby County.
    45'+2
    Ravel Morrison vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+3
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Alexander Mighten
    Ut: Joao Carvalho
    Nottingham Forest bytter ut Joao Carvalho med Alexander Mighten. Dette er det første byttet som Chris Hughton gjør i dagens kamp.
    46'
    Målsjanse på Pride Park Stadium! Tom Lawrence fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Offside! Louie Sibley blir vinket av og Derby County må dermed bygge opp et nytt angrep.
    50'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Derby County på egen banehalvdel.
    51'
    Brennan Johnson
    Brennan Johnson (Nottingham Forest) kommer til en målsjanse på Pride Park Stadium, men klarer ikke å score.
    52'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    54'
    Frispark for Derby County på egen banehalvdel.
    61'
    Spillet på Pride Park Stadium er stoppet midlertidig fordi Tom Lawrence ligger nede.
    63'
    Ravel Morrison
    Derby County angriper i Derby. Ravel Morrison avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Derby County slipper å klare seg uten Tom Lawrence som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    Ravel Morrison (Derby County) får et gult kort av dommer Tim Robinson.
    67'
    Spillerbytte - Derby County
    Inn: Jack Kirk Stretton
    Ut: Tom Lawrence
    Jack Kirk Stretton (Derby County) erstatter Tom Lawrence som muligens er skadet.
    67'
    I Derby slår Philip Zinckernagel en corner fra høyre.
    68'
    Jordan Gabriel
    Jordan Gabriel (Nottingham Forest) kommer til avslutning på Pride Park Stadium, men headingen blir reddet.
    68'
    68'
    Inn: Lewis Grabban
    Ut: Ryan Yates
    Chris Hughton (Nottingham Forest) gjør sitt andre bytte for dagen. Lewis Grabban erstatter Ryan Yates.
    69'
    Målsjanse! Kamil Jozwiak (Derby County) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Nathan Byrne (Derby County) slår en corner fra venstre side på Pride Park Stadium.
    75'
    Lewis Grabban
    Sjanse i Derby! Lewis Grabban (Nottingham Forest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Philip Zinckernagel (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på Pride Park Stadium.
    77'
    Joe Worrall
    Joe Worrall (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Nathan Byrne
    Dommer Tim Robinson gir Nathan Byrne (Derby County) et gult kort.
    80'
    Derby County må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nottingham Forest.
    80'
    Inn: Lee Buchanan
    Ut: Kamil Jozwiak
    Derby County bytter ut Kamil Jozwiak med Lee Buchanan.
    81'
    Mål for Nottingham Forest!
    Derby County 1 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Brennan Johnson
    Målgivende: Gaetan Bong
    Mål! Brennan Johnson utligner til 1-1. Gaetan Bong sto for den målgivende pasningen.
    82'
    I Derby har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    Louie Sibley
    Dommeren gir Louie Sibley (Derby County) et gult kort.
    83'
    Lee Buchanan
    Derby County angriper og Lee Buchanan får avsluttet. Headingen treffer ikke Nottingham Forest-målet.
    85'
    88'
    Nathan Byrne (Derby County) løfter inn en corner fra venstre på Pride Park Stadium.
    90'
    I Derby slår Nathan Byrne en corner fra høyre.
    90'+3
    Tim Robinson tildeler Derby County en corner. Graeme Shinnie sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.