Deniz Hummet (Djurgårdens IF) kommer til avslutning på Tele2 Arena, men headingen blir reddet.
    IF Elfsborg fosser fremover, men Simon Hedlund går rett i offsidefella.
    19'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Victor Wolf tildeler Djurgårdens IF en corner. Samuel Holm sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Lucas Bergvall
    Djurgårdens IF angriper i Stockholm. Lucas Bergvall avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    Michael Baidoo
    Michael Baidoo (IF Elfsborg) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    30'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    33'
    I Stockholm slår Arber Zeneli en corner fra høyre.
    36'
    Arber Zeneli
    IF Elfsborg fosser forover og Arber Zeneli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Arber Zeneli (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    37'
    Andre Boman
    IF Elfsborg angriper. Andre Boman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Lucas Bergvall (Djurgårdens IF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark Djurgårdens IF.
    40'
    Samuel Holm (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    41'
    Samuel Dahl
    Målsjanse! Samuel Dahl (Djurgårdens IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Tobias Fjeld Gulliksen
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Tobias Fjeld Gulliksen treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    Victor Wolf tildeler Djurgårdens IF en corner. Samuel Holm sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    I Stockholm slår Samuel Holm en corner fra høyre.
    45'+1
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Ahmed Qasem
    Ut: Dion Krasniqi
    IF Elfsborg bytter ut Dion Krasniqi med Ahmed Qasem. Dette er det første byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    46'
    Mål for Djurgårdens IF!
    Djurgårdens IF 1 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Besard Sabovic
    Målgivende: Deniz Hummet
    Besard Sabovic dundrer ballen i mål og Djurgårdens IF tar ledelsen 1-0 på Tele2 Arena. Deniz Hummet sto for den målgivende pasningen.
    47'
    Ahmed Qasem
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Ahmed Qasem avslutter utenfor.
    48'
    Målsjanse! Deniz Hummet (Djurgårdens IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Jacob Une Larsson
    Dommer Victor Wolf viser Jacob Une Larsson (Djurgårdens IF) det gule kortet.
    51'
    55'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    55'
    Andre Boman
    Andre Boman (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Inn: Jens Jakob Thomasen
    Ut: Timothy Ouma
    IF Elfsborg gjør sitt andre bytte. Timothy Ouma erstattes av Jens Jakob Thomasen.
    64'
    Inn: Rami Kaib
    Ut: Simon Hedlund
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rami Kaib erstatter Simon Hedlund.
    64'
    Inn: Camil Jebara
    Ut: Arber Zeneli
    Arber Zeneli (IF Elfsborg) erstattes av Camil Jebara.
    64'
    66'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Gustav Wikheim
    Ut: Oskar Fallenius
    Djurgårdens IF bytter ut Oskar Fallenius med Gustav Medonca Wikheim.
    67'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    68'
    Deniz Hummet (Djurgårdens IF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Djurgårdens IF 2 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Tobias Fjeld Gulliksen
    Målgivende: Gustav Wikheim
    Tobias Fjeld Gulliksen setter ballen i mål og øker Djurgårdens IFs ledelse til 2-0 i Stockholm. Flott spill fra Gustav Medonca Wikheim før målet.
    70'
    74'
    Ahmed Qasem
    IF Elfsborg angriper i Stockholm. Ahmed Qasem fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Camil Jebara
    IF Elfsborg avanserer forover i Stockholm. Camil Jebara avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Djurgårdens IF.
    78'
    Inn: Besfort Zeneli
    Ut: Andri Fannar Baldursson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Besfort Zeneli, mens Andri Fannar Baldursson tar plass på benken.
    78'
    Inn: Albin Ekdal
    Ut: Samuel Holm
    Djurgårdens IF bytter ut Samuel Holm med Albin Ekdal.
    78'
    Det blir farlig! Frispark for Djurgårdens IF er nær straffområde.
    80'
    Djurgårdens IF avanserer forover og Lucas Bergvall kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    80'
    80'
    81'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    83'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    84'
    I Stockholm slår Rami Kaib en corner fra venstre.
    86'
    Rami Kaib (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    87'
    Samuel Dahl ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Samuel Dahl ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Stockholm.
    89'
    89'
    Inn: Theo Bergvall
    Ut: Lucas Bergvall
    Lucas Bergvall (Djurgårdens IF) erstattes av Theo Bergvall.
    90'
    Inn: Keita Kosugi
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Djurgårdens IF. Inn kommer Keita Kosugi, mens Tobias Fjeld Gulliksen tar plass på benken.
    90'
    90'+2
    Besard Sabovic
    Djurgårdens IF angriper i Stockholm. Besard Sabovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    Skudd på mål, IF Elfsborg
    90'+4
    90'+4
    Hjørnespark til IF Elfsborg
    90'+4
    Victor Wolf tildeler Djurgårdens IF en corner. Besard Sabovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.