Melker Heier (IK Sirius) kommer seg fri på Tele2 Arena, men avslutningen går utenfor.
    1'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    3'
    Daniel Tom John Stensson
    Sjanse! IK Sirius avanserer forover, men Daniel Tom John Stensson avslutter utenfor.
    4'
    Frispark IK Sirius.
    6'
    Frisparket tildelt IK Sirius er farlig nær Djurgårdens IFs målområde.
    9'
    Musa Qurbanli
    Djurgårdens IF avanserer forover i Stockholm. Musa Qurbanli avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Gustav Medonca Wikheim ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    12'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Vladimiro Etson Antonio Felix
    Ut: Gustav Wikheim
    Vladimiro Etson Antonio Felix (Djurgårdens IF) erstatter Gustav Medonca Wikheim som ser ut til å måtte forlate Tele2 Arena med en skade.
    14'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    22'
    Mål for Djurgårdens IF!
    Djurgårdens IF 1 - 0 IK Sirius
    Mål: Vladimiro Etson Antonio Felix
    Målgivende: Magnus Eriksson
    Vladimiro Etson Antonio Felix har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-0. Magnus Eriksson var nest sist på ballen.
    22'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Gult kort til IK Sirius
    Dommeren gir Daniel Tom John Stensson (IK Sirius) et gult kort.
    23'
    Skade: IK Sirius
    24'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Adam Vikman
    Ut: Daniel Tom John Stensson
    Daniel Tom John Stensson (IK Sirius) erstattes av Adam Vikman.
    26'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    32'
    Målsjanse på Tele2 Arena! Musa Qurbanli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Tashreeq Matthews
    IK Sirius angriper i Stockholm. Tashreeq Matthews avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    I Stockholm slår Henrik Castegren en corner fra høyre.
    38'
    Fredrik Klitte tildeler Djurgårdens IF en corner. Magnus Eriksson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Marcus Danielson
    Marcus Danielson (Djurgårdens IF) header utenfor.
    40'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Joeri De Kamps
    Joeri De Kamps (IK Sirius) mottar sitt første gule kort for dagen på Tele2 Arena.
    40'
    Mål for IK Sirius!
    Djurgårdens IF 1 - 1 IK Sirius
    Mål: Joakim Persson
    Målgivende: Jakob Voelkerling Persson
    Joakim Persson (IK Sirius) utligner med en heading på Tele2 Arena. Stillingen er nå 1-1. Jakob Voelkerling Persson var nest sist på ballen.
    41'
    Skade: Djurgårdens IF
    43'
    Tilbake fra skade: Djurgårdens IF
    45'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IK Sirius.
    45'+2
    Inn: Pierre Bengtsson
    Ut: Besard Sabovic
    Djurgårdens IF gjør sitt andre bytte. Besard Sabovic erstattes av Pierre Bengtsson.
    46'
    Djurgårdens IF 1 - 2 IK Sirius
    Målgivende: Tashreeq Matthews
    Joakim Persson setter ballen i nettet og IK Sirius leder nå 1-2. Tashreeq Matthews sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    49'
    Djurgårdens IF 1 - 3 IK Sirius
    Mål: Wessam Abou Ali
    Målgivende: Joakim Persson
    Wessam Abou Ali øker IK Siriuss ledelse til 1-3! Flott spill fra Joakim Persson før målet.
    52'
    Samuel Dahl
    Målsjanse! Samuel Dahl (Djurgårdens IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    57'
    Straffe til Djurgårdens IF
    59'
    Henrik Castegren
    Henrik Castegren (IK Sirius) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Djurgårdens IF scorer på straffe!
    Djurgårdens IF 2 - 3 IK Sirius
    Mål: Marcus Danielson
    Marcus Danielson reduserer til 2-3 etter et velplassert straffespark.
    61'
    Lucas Bergvall
    Djurgårdens IF angriper, men avslutningen til Lucas Bergvall går utenfor.
    63'
    Melker Heier (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    64'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til IK Sirius.
    65'
    Inn: Haris Radetinac
    Ut: Musa Qurbanli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Djurgårdens IF. Inn kommer Haris Radetinac, mens Musa Qurbanli tar plass på benken.
    65'
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    66'
    Wessam Abou Ali
    Sjanse i Stockholm! Wessam Abou Ali (IK Sirius) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Djurgårdens IF 2 - 4 IK Sirius
    Mål! Joakim Persson øker ledelsen til 2-4. Det er en fin assist fra Tashreeq Matthews.