Mål for Djurgårdens IF!
    Djurgårdens IF 1 - 0 Malmö FF
    Mål: Oskar Fallenius
    Målgivende: Oliver Berg
    Mål! Oskar Fallenius gir Djurgårdens IF en 1-0 ledelse. Flott spill fra Oliver Berg før målet.
    10'
    Djurgårdens IF får tildelt et frispark
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    12'
    Malmö FF får tildelt et frispark
    Frispark til Malmö FF på halvdelen til Djurgårdens IF.
    13'
    Det blir farlig! Frispark for Malmö FF er nær straffområde.
    18'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Elias Andersson
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Elias Andersson (Djurgårdens IF) det gule kortet.
    18'
    Malmö FF får tildelt et hjørnespark
    Busanello
    Mohammed Al-Hakim tildeler Malmö FF en corner. Busanello sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Frispark Djurgårdens IF.
    24'
    Skudd på mål, Djurgårdens IF
    Joel Asoro
    Joel Asoro (Djurgårdens IF) prøver å heade ballen i mål på Tele2 Arena, men mislykkes.
    25'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    27'
    Joel Asoro
    Djurgårdens IF angriper i Stockholm. Joel Asoro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    Skudd på mål, Malmö FF
    Isaac Kiese Thelin
    Malmö FF fosser forover og Isaac Thelin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Malmö FF, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Busanello
    Busanello (Malmö FF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    32'
    Frispark for Malmö FF på egen banehalvdel.
    33'
    Malmö FF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    34'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    Oliver Berg
    Målsjanse! Oliver Berg (Djurgårdens IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Malmö FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Malmö FF på egen banehalvdel.
    38'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Haris Radetinac
    Haris Radetinac (Djurgårdens IF) header utenfor.
    40'
    Busanello
    Busanello (Malmö FF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    41'
    Sebastian Nanasi
    Sjanse til Malmö FF! Sebastian Nanasi er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    Malmö FF angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    Joel Asoro
    Sjanse i Stockholm! Joel Asoro (Djurgårdens IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Djurgårdens IF får tildelt et hjørnespark
    Oliver Berg
    I Stockholm slår Oliver Berg en corner fra venstre.
    49'
    Skudd utenfor mål, Malmö FF
    Malmö avancerar på Tele2 Arena och Sebastian Nanasi får en nickmöjlighet – utanför!
    49'
    Frisparket tildelt Malmö FF er farlig nær Djurgårdens IFs målområde.
    54'
    Sebastian Nanasi (Malmö FF) avanserer forover på Tele2 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Busanello
    55'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    56'
    Djurgårdens IF blir avblåst for offside
    Djurgårdens IF angriper i Stockholm, men blir avblåst for offside.
    58'
    Dommer Mohammed Al-Hakim venter med å sette i gang spillet fordi Joseph Ceesay ligger nede.
    58'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Haris Radetinac (Djurgårdens IF) vrir seg av smerte i gresset.
    58'
    Joseph Ceesay ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Stockholm.
    60'
    Djurgårdens IF slipper å klare seg uten Haris Radetinac som kommer tilbake på banen i Stockholm.
    60'
    62'
    Joseph Ceesay ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Lasse Nielsen
    Ut: Joseph Ceesay
    Malmö FF bytter ut Joseph Ceesay som ikke ser ut til å kunne fortsette. Henrik Rydström blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Lasse Nielsen.
    67'
    69'
    Otto Rosengren
    I Stockholm slår Otto Rosengren en corner fra høyre.
    74'
    Malmö FF angriper i Stockholm. Isaac Thelin fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Sebastian Jorgensen
    Ut: Soren Rieks
    Henrik Rydström (Malmö FF) gjør sitt andre bytte for dagen. Sebastian Jorgensen erstatter Søren Rieks.
    75'
    Inn: Derek Austin Cornelius
    Ut: Pontus Jansson
    Malmö FF bytter ut Pontus Jansson med Derek Austin Cornelius. Dette er det tredje byttet som Henrik Rydström gjør i dagens kamp.
    75'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Noel Milleskog
    Ut: Joel Asoro
    Bytte for Djurgårdens IF. Noel Milleskog kommer inn for Joel Asoro på Tele2 Arena.
    76'
    Inn: Besard Sabovic
    Ut: Hampus Finndell
    Hampus Finndell (Djurgårdens IF) erstattes av Besard Sabovic.
    76'
    78'
    Besard Sabovic
    Dommer Mohammed Al-Hakim gir Besard Sabovic (Djurgårdens IF) et gult kort.
    78'
    Kan Djurgårdens IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    80'
    Djurgårdens IF 2 - 0 Malmö FF
    Mål: Haris Radetinac
    Mål! Djurgårdens IF øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Haris Radetinac på Tele2 Arena. Oliver Berg sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Gult kort til Malmö FF
    Otto Rosengren (Malmö FF) får et gult kort av dommer Mohammed Al-Hakim.
    82'
    85'
    Lasse Nielsen
    Lasse Nielsen (Malmö FF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Inn: Oscar Lewicki
    Ut: Otto Rosengren
    Henrik Rydström gjør dagens fjerde bytte i Stockholm, når han tar ut Otto Rosengren og setter inn Oscar Lewicki.
    86'
    Inn: Patriot Sejdiu
    Ut: Busanello
    Bytte for Malmö FF. Patriot Sejdiu kommer inn for Busanello på Tele2 Arena.
    86'
    Inn: Lucas Bergvall
    Ut: Oskar Fallenius
    Djurgårdens IF bytter ut Oskar Fallenius med Lucas Bergvall. Dette er det tredje byttet som Kim Bergstrand gjør i dagens kamp.
    87'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF like utenfor Malmö FF-området.
    89'
    Marcus Danielson
    Djurgårdens IF angriper på Tele2 Arena. Marcus Danielson header utenfor.
    90'
    Inn: Rami Kaib
    Ut: Oliver Berg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Djurgårdens IF. Inn kommer Rami Kaib, mens Oliver Berg tar plass på benken.
    90'
    Elias Andersson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    90'+2
    Rami Kaib
    Dommer Mohammed Al-Hakim ser at linjemannen løfter flagget, og Djurgårdens IFs Rami Kaib blåses av for offside.