Moritz Heinrich (Leoben) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Donawitz.
    3'
    DSV Leoben scorer på straffe!
    DSV Leoben 1 - 0 FC Dornbirn
    Mål: Kevin Friesenbichler
    Mål! Kevin Friesenbichler gir Leoben ledelsen 1-0 på Stadion Donawitz. Målet kom på et straffespark.
    5'
    Mål for DSV Leoben!
    DSV Leoben 2 - 0 FC Dornbirn
    Mål: Deni Alar
    Målgivende: Winfried Amoah
    Mål! Deni Alar (Leoben) header inn 2-0 på Stadion Donawitz. Det er en fin assist fra Winfried Amoah.
    7'
    En av Dornbirns spillere går i offside.
    8'
    Frispark Dornbirn.
    9'
    Frispark for Leoben på egen banehalvdel.
    13'
    DSV Leoben 3 - 0 FC Dornbirn
    Målgivende: Drini Halili
    Leoben går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Deni Alar. Flott spill fra Drini Halili før målet.
    14'
    Winfried Amoah
    Leoben angriper i Leoben. Winfried Amoah avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    FC Dornbirn, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Frispark til Leoben på halvdelen til Dornbirn.
    24'
    Dornbirn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til DSV Leoben
    Nico Pichler
    Nico Pichler (Leoben) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Dornbirn på egen banehalvdel.
    25'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Leoben på egen banehalvdel.
    27'
    Leoben angriper i Leoben. Nico Pichler fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Skudd utenfor mål, DSV Leoben
    29'
    Leoben tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    I Leoben har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Sebastian Santin
    Dornbirn angriper. Sebastian Santin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    DSV Leoben, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Leoben.
    33'
    33'
    Frispark for Dornbirn på egen banehalvdel.
    34'
    Deni Alar
    Deni Alar (Leoben) avanserer forover på Stadion Donawitz. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    35'
    36'
    Frispark Leoben.
    37'
    Gult kort til FC Dornbirn
    Noah Bitsche
    Noah Bitsche (Dornbirn) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Spillerbytte - FC Dornbirn
    Inn: Marcel Krnjic
    Ut: Felix Mandl
    Dornbirn bytter ut Felix Mandl med Marcel Krnjic.
    38'
    Inn: Samuel Mischitz
    Ut: Lorenz Leopold Rusch
    Thomas Janeschitz gjør dagens andre bytte i Leoben, når han tar ut Lorenz Leopold Rusch og setter inn Samuel Mischitz.
    38'
    Inn: Gabriel Brilhante
    Ut: Cavafe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dornbirn. Inn kommer Gabriel Brilhante, mens Cavafe tar plass på benken.
    38'
    Emil Ristoskov tildeler Dornbirn en corner. Lars Nussbaumer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Lars Nussbaumer
    Lars Nussbaumer (Dornbirn) kommer til en målsjanse på Stadion Donawitz, men klarer ikke å score.
    40'
    DSV Leoben 4 - 0 FC Dornbirn
    Mål! Kevin Friesenbichler gir Leoben en komfortabel 4-0 ledelse. Winfried Amoah sto for den målgivende pasningen.
    41'
    Sebastian Santin (Dornbirn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    DSV Leoben 5 - 0 FC Dornbirn
    Mål! Deni Alar øker Leobens ledelse til 5-0 på Stadion Donawitz.
    44'
    Inn: Miguel Mayr
    Ut: Noah Bitsche
    Noah Bitsche (Dornbirn) erstattes av Miguel Mayr.
    46'
    47'
    48'
    Skudd på mål, DSV Leoben
    49'
    49'
    Moritz Heinrich (Leoben) slår en corner fra høyre side på Stadion Donawitz.
    50'
    I Leoben har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Skudd på mål, FC Dornbirn
    57'
    57'
    Frispark til Dornbirn på halvdelen til Leoben.
    58'
    Gabriel Brilhante
    Gabriel Brilhante (Dornbirn) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    65'
    69'
    I Leoben slår Moritz Heinrich en corner fra venstre.
    72'
    Deni Alar
    Deni Alar (Leoben) prøver å heade ballen i mål på Stadion Donawitz, men mislykkes.
    72'
    72'
    Inn: Anteo Fetahu
    Ut: Misaki Sato
    Bytte for Dornbirn. Anteo Fetahu kommer inn for Misaki Sato på Stadion Donawitz.
    75'
    Leoben avanserer forover i Leoben. Nico Pichler avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    78'
    Spillerbytte - DSV Leoben
    Inn: Kingsley Michael
    Ut: Josip Eskinja
    Rene Poms (Leoben) gjør sitt første bytte for dagen. Kingsley Michael erstatter Josip Eskinja.
    78'
    Inn: Marco Untergrabner
    Ut: Luka Brkic
    Leoben bytter ut Luka Brkic med Marco Untergrabner. Dette er det andre byttet som Rene Poms gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Thomas Hirschhofer
    Ut: Deni Alar
    Leoben bytter ut Deni Alar med Thomas Hirschhofer. Dette er det tredje byttet som Rene Poms gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Christoph Halper
    Ut: Winfried Amoah
    Leoben gjør sitt femte bytte. Winfried Amoah erstattes av Christoph Halper.
    78'+1
    80'
    Emil Ristoskov signaliserer et frispark til Dornbirn.
    80'
    DSV Leoben 6 - 0 FC Dornbirn
    Mål: Thomas Hirschhofer
    Thomas Hirschhofer øker Leobens ledelse til 6-0 etter et velplassert straffespark.