Ziereis (sm)73'
2-2
2-3
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Dresden.
    Leart Paqarada (FC St. Pauli) løfter inn en corner fra høyre på Rudolf-Harbig-Stadion.
    2'
    Skudd utenfor mål, FC St. Pauli
    2'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til Dynamo Dresden på egen banehalvdel.
    10'
    En av FC St. Paulis spillere blir avblåst for offside på Rudolf-Harbig-Stadion.
    14'
    Hjørnespark til FC St. Pauli
    17'
    Dynamo Dresden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for FC St. Pauli på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Skudd utenfor mål, Dynamo Dresden
    20'
    FC St. Pauli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    31'
    32'
    Skade: FC St. Pauli
    33'
    36'
    Frispark til FC St. Pauli på halvdelen til Dynamo Dresden.
    37'
    38'
    Skudd på mål, FC St. Pauli
    42'
    Dynamo Dresden, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    I Dresden slår Leart Paqarada en corner fra høyre.
    44'
    Frispark for Dynamo Dresden på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Gult kort til FC St. Pauli
    Daniel-Kofi Kyereh
    Daniel-Kofi Kyereh fra FC St. Pauli har fått et gult kort i pausen.
    46'
    Gult kort til Dynamo Dresden
    Luca Herrmann
    Luca Herrmann fra Dynamo Dresden har fått et gult kort i pausen.
    46'
    Spillerbytte - FC St. Pauli
    Inn: Rico Benatelli
    Ut: Afeez Aremu
    FC St. Pauli gjør sitt første bytte. Aremu Afeez erstattes av Rico Benatelli.
    46'
    48'
    49'
    FC St. Pauli må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Dynamo Dresden.
    53'
    Dynamo Dresden angriper, men blir avblåst for offside.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for FC St. Pauli er nær straffområde.
    56'
    57'
    Hjørnespark til Dynamo Dresden
    60'
    61'
    Heinz Morschel
    Heinz Morschel (Dynamo Dresden) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Spillerbytte - Dynamo Dresden
    Inn: Julius Kade
    Ut: Luca Herrmann
    Dynamo Dresden bytter ut Luca Herrmann med Julius Kade.
    62'
    Inn: Jong-min Seo
    Ut: Ransford Konigsdorffer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dynamo Dresden. Inn kommer Jong-min Seo, mens Ransford Konigsdorffer tar plass på benken.
    62'
    Inn: Christoph Daferner
    Ut: Pascal Sohm
    Pascal Sohm (Dynamo Dresden) erstattes av Christoph Daferner.
    62'
    Mål for FC St. Pauli!
    Dynamo Dresden 0 - 1 FC St. Pauli
    Mål: Leart Paqarada
    Målgivende: Daniel-Kofi Kyereh
    FC St. Pauli leder 0-1 etter en scoring av Leart Paqarada. Daniel-Kofi Kyereh var nest sist på ballen.
    63'
    Mål for Dynamo Dresden!
    Dynamo Dresden 1 - 1 FC St. Pauli
    Mål: Christoph Daferner
    Målgivende: Chris Löwe
    Christoph Daferner scorer og utligningen er et faktum på Rudolf-Harbig-Stadion. 1-1. Chris Löwe sto for den målgivende pasningen.
    66'
    Inn: Christopher Buchtmann
    Ut: Daniel-Kofi Kyereh
    FC St. Pauli bytter ut Daniel-Kofi Kyereh med Christopher Buchtmann. Dette er det andre byttet som Timo Schultz gjør i dagens kamp.
    67'
    Sven Waschitzki tildeler FC St. Pauli en corner. Leart Paqarada sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Dynamo Dresden 1 - 2 FC St. Pauli
    Mål: Maximilian Dittgen
    Målgivende: Leart Paqarada
    Mål! Maximilian Dittgen (FC St. Pauli) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Rudolf-Harbig-Stadion. Det er en fin assist fra Leart Paqarada.
    71'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til FC St. Pauli.
    71'
    FC St. Pauli scorer selvmål!
    Dynamo Dresden 2 - 2 FC St. Pauli
    Mål: Philipp Ziereis
    Selvmål! En sønderknust Philipp Ziereis kan bli kampens syndebukk på Rudolf-Harbig-Stadion etter å ha rotet ballen i eget mål. 2-2.
    73'
    Inn: Michael Sollbauer
    Ut: Robin Becker
    Dynamo Dresden gjør sitt fjerde bytte. Robin Becker erstattes av Michael Sollbauer.
    77'
    I Dresden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    79'
    80'
    81'
    82'
    Luca Zander
    Dommer Sven Waschitzki gir Luca Zander (FC St. Pauli) et gult kort.
    82'
    83'
    Frispark FC St. Pauli.
    84'
    Inn: Adam Dzwigala
    Ut: Luca Zander
    FC St. Pauli bytter ut Luca Zander med Adam Dzwigala.
    84'
    85'
    85'
    Julius Kade
    Julius Kade (Dynamo Dresden) kommer til en målsjanse på Rudolf-Harbig-Stadion, men klarer ikke å score.
    89'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til Dynamo Dresden.
    90'+1
    90'+3
    90'+3
    1. ekstraomgang
    FC St. Pauli fosser fremover, men Sven Waschitzki blåser for offside på Rudolf-Harbig-Stadion.
    95'
    96'
    Inn: Etienne Amenyido
    Ut: Maximilian Dittgen
    Timo Schultz gjør dagens fjerde bytte i Dresden, når han tar ut Maximilian Dittgen og setter inn Etienne Amenyido.
    96'
    97'
    97'
    99'
    Sjanse til Dynamo Dresden! Heinz Morschel er nær ved å score, men keeper redder.
    100'
    FC St. Pauli, prøver et skudd, men det reddes
    100'
    Dynamo Dresden 2 - 3 FC St. Pauli
    Mål: Christopher Buchtmann
    Christopher Buchtmann setter ballen i nettet og FC St. Pauli leder nå 2-3.
    101'
    Michael Akoto
    Dommeren gir Michael Akoto (Dynamo Dresden) et gult kort.
    102'
    Michael Akoto ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    102'
    Dynamo Dresden slipper å klare seg uten Michael Akoto som kommer tilbake på banen i Dresden.
    103'
    105'
    Frispark til Dynamo Dresden på halvdelen til FC St. Pauli.
    105'+1
    Adam Dzwigala
    Dommer Sven Waschitzki viser Adam Dzwigala (FC St. Pauli) det gule kortet.
    105'+1
    2. ekstraomgang
    107'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til FC St. Pauli på egen banehalvdel.
    108'
    Inn: Agyemang Diawusie
    Ut: Michael Akoto
    Michael Akoto (Dynamo Dresden) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Agyemang Diawusie.
    109'
    110'
    112'
    112'
    Jong-min Seo
    Jong-min Seo (Dynamo Dresden) får et gult kort av dommer Sven Waschitzki.
    112'
    113'
    Inn: Jamie Lawrence
    Ut: Marcel Hartel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Pauli. Inn kommer Jamie Lawrence, mens Marcel Hartel tar plass på benken.
    114'
    Frispark Dynamo Dresden.
    117'
    Christopher Buchtmann
    Christopher Buchtmann (FC St. Pauli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.