EA Guingamp tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for EA Guingamp på egen banehalvdel.
    Clement Grenier
    Målsjanse til EA Guingamp! Clement Grenier treffer mål, men keeper redder.
    23'
    EA Guingamp får tildelt et hjørnespark
    Frank Schneider tildeler EA Guingamp en corner. Clement Grenier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Mål for EA Guingamp!
    EA Guingamp 1 - 0 Troyes AC
    Mål: Nicolas Benezet
    Målgivende: Clement Grenier
    Nicolas Benezet dundrer ballen i mål og EA Guingamptar ledelsen 1-0 på Stade du Roudourou. Flott spill fra Clement Grenier før målet.
    23'
    24'
    I Guingamp har et frispark blitt tildelt EA Guingampet.
    25'
    Gult kort til Troyes AC
    Charles Traore
    Charles Traore (Troyes AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade du Roudourou.
    25'
    EA Guingamp angriper i Guingamp, men blir avblåst for offside.
    26'
    Saif-Eddine Khaoui
    I Guingamp slår Saif-Eddine Khaoui en corner fra høyre.
    27'
    27'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Skudd på mål, Troyes AC
    Adama Niane
    I Guingamp får Adama Niane (Troyes AC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    29'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til Troyes AC.
    30'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Stephane Darbion
    Stephane Darbion (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Roudourou.
    36'
    Frispark EA Guingamp.
    36'
    Frank Schneider tildeler EA Guingamp en corner. Nicolas Benezet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    39'
    Mustapha Diallo (EA Guingamp) header ballen mot mål, men Troyes AC klarerer.
    39'
    I Guingamp slår Nicolas Benezet en corner fra venstre.
    39'
    Nicolas Benezet (EA Guingamp) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Roudourou.
    40'
    Frispark i en god posisjon for Troyes AC!
    41'
    Skudd utenfor mål, Troyes AC
    Alois Confais
    Sjanse! Troyes AC avanserer forover, men Alois Confais avslutter utenfor.
    42'
    43'
    44'
    45'
    Saif-Eddine Khaoui (Troyes AC) slår en corner fra venstre side på Stade du Roudourou.
    45'
    45'+1
    45'+1
    Målsjanse på Stade du Roudourou! Nicolas Benezet fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    I Guingamp har et frispark blitt tildelt Troyes ACet.
    45'+2
    Spillerbytte - EA Guingamp
    Inn: Ludovic Blas
    Ut: Mustapha Diallo
    Bytte for EA Guingamp. Ludovic Blas kommer inn for Mustapha Diallo på Stade du Roudourou.
    46'
    EA Guingamp 2 - 0 Troyes AC
    Mål: Ludovic Blas
    EA Guingamp går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Ludovic Blas.
    47'
    49'
    Bryan Pele
    Bryan Pele (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Roudourou.
    52'
    53'
    Yeni N'Gbakoto
    Frank Schneider tildeler EA Guingamp en corner. Yeni N'Gbakoto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Sjanse i Guingamp! Yeni N'Gbakoto (EA Guingamp) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Troyes AC angriper i Guingamp. Stephane Darbion fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Inn: Hyun Jun Suk
    Ut: Bryan Pele
    Troyes AC bytter ut Bryan Pele med Suk Hyun Jun. Dette er det andre byttet som Jean Louis Garcia gjør i dagens kamp.
    60'
    I Guingamp slår Clement Grenier en corner fra venstre.
    60'
    Clement Grenier (EA Guingamp) slår en corner fra venstre side på Stade du Roudourou.
    61'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    62'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til EA Guingamp.
    65'
    Dommer Frank Schneider ser at linjemannen løfter flagget, og EA Guingamps Jimmy Briand blåses av for offside.
    65'
    Frank Schneider tildeler Troyes AC en corner. Stephane Darbion sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    67'
    Troyes AC avanserer forover og Stephane Darbion kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    70'
    70'
    I Guingamp slår Stephane Darbion en corner fra høyre.
    70'
    Inn: Marcus Thuram
    Ut: Nicolas Benezet
    Antoine Kombouare gjør dagens andre bytte i Guingamp, når han tar ut Nicolas Benezet og setter inn Marcus Thuram.
    72'
    72'
    Francois Bellugou
    Francois Bellugou (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Stade du Roudourou.
    73'
    Stephane Darbion (Troyes AC) avanserer forover på Stade du Roudourou. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Inn: Chaouki Ben Saada
    Ut: Alois Confais
    Jean Louis Garcia (Troyes AC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Chaouki Ben Saada erstatter Alois Confais.
    74'
    74'
    Skudd utenfor mål, EA Guingamp
    EA Guingamp angriper på Stade du Roudourou, men Yeni N'Gbakoto header utenfor.
    75'
    76'
    Ludovic Blas
    Ludovic Blas (EA Guingamp) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    EA Guingamp 3 - 0 Troyes AC
    Mål: Yeni N'Gbakoto
    I Guingamp øker EA Guingamp ledelsen til 3-0 takket være et mål av Yeni N'Gbakoto.
    79'
    Etienne Didot
    EA Guingamp angriper i Guingamp. Etienne Didot avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Yeni N'Gbakoto
    Antoine Kombouare (EA Guingamp) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marcus Coco erstatter Yeni N'Gbakoto.
    81'
    Ludovic Blas (EA Guingamp) vinkes av for offside i Guingamp.
    81'
    Mathieu Deplagne
    Troyes AC fosser forover og Mathieu Deplagne fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    EA Guingamp avanserer forover i Guingamp. Etienne Didot avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Frank Schneider tildeler EA Guingamp en corner. Ludovic Blas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Offside! Ludovic Blas (EA Guingamp) er alene igjennom, men dommer Frank Schneider ser at linjemannen er oppe med flagget.
    85'
    Marcus Thuram
    EA Guingamp angriper. Marcus Thuram får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    87'
    Saif-Eddine Khaoui (Troyes AC) kommer til en målsjanse på Stade du Roudourou, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Saif-Eddine Khaoui (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Stade du Roudourou.
    90'+1
    EA Guingamp 4 - 0 Troyes AC
    Mål: Jimmy Briand
    Målgivende: Jordan Ikoko
    Mål! Jimmy Briand gir EA Guingamp en komfortabel 4-0 ledelse. Jordan Ikoko sto for den målgivende pasningen.