Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    Eintracht Frankfurt får tildelt et frispark
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Eintracht Frankfurt 1 - 0 Bayern München
    Eintracht Frankfurt leder 1-0 etter en scoring av Omar Marmoush.
    12'
    Skudd utenfor mål, Bayern München
    Kingsley Coman
    Bayern München avanserer forover i Frankfurt. Kingsley Coman avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Leon Goretzka
    Bayern München angriper på Deutsche Bank Park, men Leon Goretzka header utenfor.
    23'
    Frispark Eintracht Frankfurt.
    23'
    Gult kort til Bayern München
    Kim Min-jae
    Kim Min-jae (Bayern München) pådrar seg et gult kort.
    24'
    Harry Kane
    Harry Kane (Bayern München) kommer seg fri på Deutsche Bank Park, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Kan Bayern München utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    29'
    Skudd på mål, Bayern München
    Eric Maxim Choupo-Moting
    Målsjanse til Bayern München! Eric Maxim Choupo-Moting treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Fares Chaibi
    Eintracht Frankfurt angriper i Frankfurt. Fares Chaibi fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Eintracht Frankfurt 2 - 0 Bayern München
    Mål: Eric Ebimbe
    Målgivende: Ansgar Knauff
    Mål! Eintracht Frankfurt øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Eric Ebimbe på Deutsche Bank Park. Flott spill fra Ansgar Knauff før målet.
    31'
    Leon Goretzka (Bayern München) kommer seg fri på Deutsche Bank Park, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Eintracht Frankfurt 3 - 0 Bayern München
    Mål: Hugo Larsson
    Målgivende: Omar Marmoush
    Hugo Larsson øker Eintracht Frankfurts ledelse til 3-0! Det er en fin assist fra Omar Marmoush.
    36'
    Bayern München får tildelt et hjørnespark
    Leroy Sane
    I Frankfurt slår Leroy Sane en corner fra venstre.
    38'
    Joshua Kimmich
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Deutsche Bank Park.
    39'
    Skudd på mål, Eintracht Frankfurt
    Målsjanse på Deutsche Bank Park! Fares Chaibi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Felix Zwayer tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Mål for Bayern München!
    Eintracht Frankfurt 3 - 1 Bayern München
    Mål: Joshua Kimmich
    Målgivende: Leroy Sane
    Mål! Bayern München reduserer til 3-1 ved Joshua Kimmich. Leroy Sane var nest sist på ballen.
    44'
    Bayern München blir avblåst for offside
    Bayern München angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Noussair Mazraoui
    Thomas Tuchel (Bayern München) gjør sitt første bytte for dagen. Konrad Laimer erstatter Noussair Mazraoui.
    46'
    Inn: Raphael Guerreiro
    Ut: Alphonso Davies
    Bytte for Bayern München. Raphael Guerreiro kommer inn for Alphonso Davies på Deutsche Bank Park.
    46'
    Joshua Kimmich (Bayern München) kommer til en målsjanse på Deutsche Bank Park, men klarer ikke å score.
    47'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    47'
    Bayern München angriper i Frankfurt. Kingsley Coman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Eintracht Frankfurt 4 - 1 Bayern München
    Målgivende: Fares Chaibi
    Mål! Eric Ebimbe øker ledelsen til 4-1. Fares Chaibi sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Bayern München.
    54'
    Bayern München avanserer forover i Frankfurt. Eric Maxim Choupo-Moting avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Bayern München angriper i Frankfurt. Kingsley Coman fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    59'
    Eintracht Frankfurt 5 - 1 Bayern München
    Mål: Ansgar Knauff
    I Frankfurt øker Eintracht Frankfurt ledelsen til 5-1 takket være et mål av Ansgar Knauff. Omar Marmoush sto for den målgivende pasningen.
    60'
    Eintracht Frankfurt blir avblåst for offside
    Eintracht Frankfurt fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Målet til Eintracht Frankfurt sjekkes av VAR
    61'
    Målet til Eintracht Frankfurt blir stående
    62'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til Bayern München.
    65'
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Kingsley Coman
    Bayern München gjør sitt tredje bytte. Kingsley Coman erstattes av Serge Gnabry.
    66'
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Eric Maxim Choupo-Moting
    Bayern München bytter ut Eric Maxim Choupo-Moting med Thomas Müller.
    66'
    Eintracht Frankfurt får tildelt et hjørnespark
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra venstre på Deutsche Bank Park.
    67'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Omar Marmoush
    Dommer Felix Zwayer gir Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) et gult kort.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Frankfurt fordi Serge Gnabry får behandling for en skade på banen.
    69'
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) mottar sitt første gule kort for dagen på Deutsche Bank Park.
    71'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Serge Gnabry
    Serge Gnabry (Bayern München) erstattes av Jamal Musiala.
    71'
    Serge Gnabry er på beina igjen og fortsetter kampen på Deutsche Bank Park.
    71'
    Leroy Sane
    Felix Zwayer tildeler Bayern München en corner. Leroy Sane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Dayot Upamecano
    Bayern München angriper på Deutsche Bank Park. Dayot Upamecano header utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Niels Nkounkou
    Ut: Eric Ebimbe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eintracht Frankfurt. Inn kommer Niels Nkounkou, mens Eric Ebimbe tar plass på benken.
    76'
    78'
    Harry Kane
    Harry Kane (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Deutsche Bank Park.
    80'
    I Frankfurt slår Joshua Kimmich en corner fra høyre.
    81'
    Konrad Laimer
    Bayern München angriper, men avslutningen til Konrad Laimer går utenfor.
    81'
    Inn: Makoto Hasebe
    Ut: Omar Marmoush
    Dino Toppmoller gjør dagens andre bytte i Frankfurt, når han tar ut Omar Marmoush og setter inn Makoto Hasebe.
    82'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Ansgar Knauff
    Eintracht Frankfurt bytter ut Ansgar Knauff med Jens Hauge. Dette er det tredje byttet som Dino Toppmoller gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    Niels Nkounkou
    Niels Nkounkou (Eintracht Frankfurt) kommer seg fri på Deutsche Bank Park, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Leon Goretzka (Bayern München) header ballen mot mål, men Eintracht Frankfurt klarerer.
    85'
    85'
    Harry Kane
    Sjanse i Frankfurt! Harry Kane (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    86'
    Harry Kane
    I Frankfurt header Harry Kane (Bayern München) mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Deutsche Bank Park.
    88'
    Leroy Sane
    Målsjanse! Leroy Sane (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Inn: Jessic Ngankam
    Ut: Fares Chaibi
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) erstattes av Jessic Ngankam.
    89'
    Inn: Elias Niklas Baum
    Ut: Aurelio Buta
    Dino Toppmoller gjør dagens femte bytte i Frankfurt, når han tar ut Aurelio Buta og setter inn Elias Niklas Baum.
    89'
    Sjanse! Eintracht Frankfurt avanserer forover, men Niels Nkounkou avslutter utenfor.