I Frankfurt slår Dominik Szoboszlai en corner fra venstre.
    Angelino (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Commerzbank Arena.
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd på mål, RB Leipzig
    Yussuf Poulsen
    RB Leipzig angriper. Yussuf Poulsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt.
    12'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    RB Leipzig blir avblåst for offside
    Dommer Daniel Schlager ser at linjemannen løfter flagget, og RB Leipzigs Yussuf Poulsen blåses av for offside.
    14'
    Skudd utenfor mål, RB Leipzig
    Amadou Haidara
    Amadou Haidara (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Commerzbank Arena, men klarer ikke å score.
    17'
    Skudd utenfor mål, Eintracht Frankfurt
    Filip Kostic
    Eintracht Frankfurt angriper, og Filip Kostic sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    18'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    18'
    Christopher Nkunku
    RB Leipzig angriper i Frankfurt. Christopher Nkunku avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    Eintracht Frankfurt får tildelt et hjørnespark
    Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra høyre side på Commerzbank Arena.
    21'
    Skudd på mål, Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt fosser forover og Filip Kostic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Daniel Schlager tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Filip Kostic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    22'
    Daichi Kamada
    Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra venstre på Commerzbank Arena.
    26'
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark RB Leipzig.
    32'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Commerzbank Arena.
    35'
    Mål for RB Leipzig!
    Eintracht Frankfurt 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Yussuf Poulsen
    Målgivende: Willi Orban
    Mål! Yussuf Poulsen gir RB Leipzig en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Willi Orban.
    35'
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Dominik Szoboszlai avslutter utenfor.
    38'
    Daniel Schlager tildeler RB Leipzig en corner. Dominik Szoboszlai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Willi Orban
    Willi Orban (RB Leipzig) kommer til avslutning på Commerzbank Arena, men headingen blir reddet.
    40'
    40'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Eintracht Frankfurt angriper, men avslutningen til Daichi Kamada går utenfor.
    44'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) avanserer forover på Commerzbank Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Eintracht Frankfurt blir avblåst for offside
    Almamy Toure
    Eintracht Frankfurts Almamy Toure blåses av for offside på Commerzbank Arena.
    47'
    50'
    51'
    En av RB Leipzigs spillere går i offside.
    53'
    57'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) kommer seg fri på Commerzbank Arena, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Ajdin Hrustic (Eintracht Frankfurt) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Commerzbank Arena.
    58'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Aymen Barkok
    Ut: Ajdin Hrustic
    Det virker som Ajdin Hrustic ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Aymen Barkok.
    59'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Almamy Toure
    Eintracht Frankfurt gjør sitt andre bytte. Almamy Toure erstattes av Jens Hauge.
    59'
    I Frankfurt slår Filip Kostic en corner fra høyre.
    62'
    62'
    Rafael Borre vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Andre Silva
    Ut: Yussuf Poulsen
    Bytte for RB Leipzig. Andre Silva kommer inn for Yussuf Poulsen på Commerzbank Arena.
    65'
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Kevin Kampl
    Kevin Kampl (RB Leipzig) erstattes av Konrad Laimer.
    65'
    66'
    Eintracht Frankfurt slipper å klare seg uten Rafael Borre som kommer tilbake på banen i Frankfurt.
    66'
    Rafael Borre
    Offside! Rafael Borre (Eintracht Frankfurt) er alene igjennom, men dommer Daniel Schlager ser at linjemannen er oppe med flagget.
    67'
    Sjanse i Frankfurt! Christopher Nkunku (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Kevin Trapp
    Dommer Daniel Schlager gir Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt) et gult kort.
    69'
    Jens Petter Hauge
    Eintracht Frankfurt angriper i Frankfurt. Jens Hauge fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Willi Orban ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    71'
    Inn: Sam Lammers
    Ut: Erik Durm
    Eintracht Frankfurt bytter ut Erik Durm med Sam Lammers.
    71'
    Willi Orban er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Sam Lammers
    Eintracht Frankfurt avanserer forover i Frankfurt. Sam Lammers avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    74'
    76'
    Inn: Ragnar Ache
    Ut: Rafael Borre
    Eintracht Frankfurt bytter ut Rafael Borre med Ragnar Ache. Dette er det fjerde byttet som Oliver Glasner gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Dominik Szoboszlai
    Jesse Marsch gjør dagens tredje bytte i Frankfurt, når han tar ut Dominik Szoboszlai og setter inn Emil Forsberg.
    82'
    Emil Forsberg
    Målsjanse til RB Leipzig! Emil Forsberg treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    86'
    Offside! Jens Hauge blir vinket av og Eintracht Frankfurt må dermed bygge opp et nytt angrep.
    88'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Inn: Dani Olmo
    Ut: Christopher Nkunku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Dani Olmo, mens Christopher Nkunku tar plass på benken.
    89'
    90'
    Ragnar Ache
    Eintracht Frankfurt avanserer forover på Commerzbank Arena og Ragnar Ache kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RB Leipzig.
    90'+2
    90'+2
    Aymen Barkok
    Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra høyre på Commerzbank Arena.
    90'+2
    Målsjanse! Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Gult kort til RB Leipzig
    Peter Gulacsi
    Peter Gulacsi (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    90'+4
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Eintracht Frankfurt 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Tuta
    Målgivende: Filip Kostic
    Mål! Eintracht Frankfurt utligner til 1-1 etter en heading av Tuta i Frankfurt. Filip Kostic sto for den målgivende pasningen.