Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Albacete på egen banehalvdel.
    6'
    Alvaro Rodriguez
    Alvaro Rodriguez (Albacete) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Elche tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for Albacete Balompie!
    Elche CF 0 - 1 Albacete Balompie
    Mål: Manuel Fuster Lazaro
    Målgivende: Riki
    Mål! Albacete tar ledelsen 0-1 ved Manuel Fuster Lazaro. Riki sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Mourad El Ghezouani
    Elche angriper på Estadio Martínez Valero. Mourad El Ghezouani header utenfor.
    14'
    Frispark Elche.
    15'
    Gult kort til Elche CF
    Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau
    Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau (Elche) får et gult kort av dommer Miguel Sesma Espinosa.
    16'
    Skudd utenfor mål, Elche CF
    16'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Elche like utenfor Albacete-området.
    16'
    17'
    Kan Elche utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    Skudd på mål, Elche CF
    18'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Jose Salinas
    Jose Salinas (Elche) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    29'
    Frispark til Elche på halvdelen til Albacete.
    30'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Elche.
    31'
    Alvaro Rodriguez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Hjørnespark til Elche CF
    34'
    Elche angriper, men avslutningen til Mourad El Ghezouani går utenfor.
    34'
    Alvaro Rodriguez er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Martínez Valero.
    34'
    36'
    36'
    Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau (Elche) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Martínez Valero.
    36'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Rodrigo Mendoza Martinez Moya
    Ut: Sergio Carreira
    Elche gjør sitt første bytte. Sergio Carreira erstattes av Rodrigo Mendoza Martinez Moya.
    37'
    37'
    Tete Morente
    Elche angriper i Elche. Tete Morente fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    I Elche har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Cristian Salvador
    Cristian Salvador (Elche) avanserer forover på Estadio Martínez Valero. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    40'
    40'
    42'
    42'
    Mål for Elche CF!
    Elche CF 1 - 1 Albacete Balompie
    Mål: Tete Morente
    Mål! Tete Morente utligner til 1-1.
    45'
    Frispark Albacete.
    45'+2
    Hjørnespark til Albacete Balompie
    45'+4
    Skudd utenfor mål, Albacete Balompie
    45'+4
    Frispark til Albacete på halvdelen til Elche.
    45'+4
    Skade: Albacete Balompie
    45'+4
    Tilbake fra skade: Albacete Balompie
    45'+6
    En av Elches spillere blir avblåst for offside.
    46'
    49'
    Elche CF 2 - 1 Albacete Balompie
    Mål: Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau
    Målgivende: Mourad El Ghezouani
    Elche leder 2-1 etter en scoring av Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau. Flott spill fra Mourad El Ghezouani før målet.
    49'
    Målet til Elche CF sjekkes av VAR
    52'
    Målet til Elche CF blir stående
    52'
    Sjanse i Elche! Tete Morente (Elche) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    56'
    57'
    58'
    58'
    Albacete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Miguel Sesma Espinosa tildeler Albacete en corner. Manuel Fuster Lazaro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    60'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Lander Olaetxea
    Lander Olaetxea (Albacete) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Elche på egen banehalvdel.
    61'
    Frispark i en god posisjon for Elche!
    63'
    65'
    66'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Fidel
    Ut: Rai Marchan
    Albacete bytter ut Rai Marchan med Fidel.
    68'
    Inn: Julio Alonso
    Ut: Jonathan Silva
    Ruben Albes gjør dagens andre bytte i Elche, når han tar ut Jonathan Silva og setter inn Julio Alonso.
    68'
    68'
    Inn: Sergio Bermejo
    Ut: Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau
    Sebastian Beccacece (Elche) gjør sitt andre bytte for dagen. Sergio Bermejo erstatter Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau.
    70'
    71'
    73'
    Albacete angriper, men Miguel Sesma Espinosa blåser for offside.
    74'
    Frispark for Elche på egen banehalvdel.
    75'
    77'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Albacete.
    77'
    Dommeren gir Mourad El Ghezouani (Elche) et gult kort.
    77'
    Elche CF 2 - 2 Albacete Balompie
    Målgivende: Alvaro Rodriguez
    Mål! bortelag utligner ved Manuel Fuster Lazaro. Stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Alvaro Rodriguez.
    78'
    Nicolas Federico Castro
    Nicolas Federico Castro skyter i stolpen! Stor sjanse for Elche i Elche.
    80'
    Elche CF 3 - 2 Albacete Balompie
    Mål: Mourad El Ghezouani
    Mål! Elche tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Mourad El Ghezouani på Estadio Martínez Valero.
    80'
    Inn: Juanma Garcia
    Ut: Riki
    Riki (Albacete) erstattes av Juanma Garcia.
    82'
    Inn: Pacheco Ruiz
    Ut: Agustin Medina
    Bytte for Albacete. Pacheco Ruiz kommer inn for Agustin Medina på Estadio Martínez Valero.
    85'
    85'
    86'
    Inn: Borja Garces
    Ut: Mourad El Ghezouani
    Mourad El Ghezouani (Elche) erstattes av Borja Garces.
    87'
    Inn: Aleix Febas
    Ut: Arnau Puigmal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elche. Inn kommer Aleix Febas, mens Arnau Puigmal tar plass på benken.