Budimir67' (Str.)
1-1
114
53
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Elche CF en corner. Fidel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Ezequiel Ponce
    I Elche får Ezequiel Ponce (Elche CF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    2'
    Osasuna, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Elche CF.
    6'
    Frispark Elche CF.
    8'
    Johan Mojica
    Johan Mojica (Elche CF) avanserer forover på Estadio Martínez Valero. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    9'
    Fidel (Elche CF) slår en corner fra høyre side på Estadio Martínez Valero.
    10'
    Darko Brasanac
    CA Osasuna angriper i Elche. Darko Brasanac avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    14'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Jon Moncayola
    Sjanse til CA Osasuna! Jon Moncayola er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Josan
    Målsjanse! Josan (Elche CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Frispark til CA Osasuna på halvdelen til Elche CF.
    17'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    17'
    Pedro Bigas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Diego Gonzalez
    Ut: Pedro Bigas
    Pedro Bigas, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Diego Gonzalez kommer inn for Elche CF.
    21'
    23'
    I Elche slår Fidel en corner fra høyre.
    25'
    I Elche har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Skudd på mål, Osasuna
    28'
    28'
    En av CA Osasunas spillere blir avblåst for offside på Estadio Martínez Valero.
    28'
    28'
    En av Elche CFs spillere går i offside.
    29'
    32'
    33'
    Elche CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    34'
    36'
    Gult kort til Elche CF
    Fidel
    Fidel (Elche CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Elche fordi Raúl Guti får behandling for en skade på banen.
    38'
    Inn: Gerard Gumbau
    Ut: Raúl Guti
    Francisco (Elche CF) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Gerard Gumbau erstatter Raúl Guti som sannsynligvis er skadet.
    39'
    41'
    Enzo Roco
    Enzo Roco må stå over en kamp for Elche CF etter å ha fått gult kort av dommer Carlos Del Cerro Grande.
    41'
    42'
    43'
    Omar Mascarell
    Dommer Carlos Del Cerro Grande viser Omar Mascarell (Elche CF) det gule kortet.
    43'
    44'
    Gult kort til Osasuna
    Ante Budimir
    Ante Budimir (CA Osasuna) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Martínez Valero.
    44'
    45'+1
    Gerard Gumbau
    Elche CF angriper, men avslutningen til Gerard Gumbau går utenfor.
    45'+2
    Elche CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA Osasuna.
    45'+2
    45'+5
    Lucas Torro
    CA Osasuna angriper på Estadio Martínez Valero. Lucas Torro header utenfor.
    45'+6
    Inn: Tete Morente
    Ut: Fidel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elche CF. Inn kommer Tete Morente, mens Fidel tar plass på benken.
    46'
    Tete Morente
    Tete Morente (Elche CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Frispark for CA Osasuna på egen banehalvdel.
    49'
    Jon Moncayola (CA Osasuna) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Martínez Valero.
    50'
    Ezequiel Avila
    Ezequiel Avila (CA Osasuna) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Sjanse! CA Osasuna avanserer forover, men Ezequiel Avila avslutter utenfor.
    52'
    53'
    Frispark CA Osasuna.
    55'
    58'
    Edgar Badía (Elche CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Martínez Valero.
    59'
    Elche CF slipper å klare seg uten Edgar Badía som kommer tilbake på banen igjen.
    59'
    CA Osasuna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Kike Perez
    Sjanse i Elche! Kike Perez (Elche CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    Spillet på Estadio Martínez Valero er stoppet midlertidig fordi Juan Cruz ligger nede.
    63'
    Juan Cruz kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Martínez Valero.
    64'
    Juan Cruz
    Juan Cruz (CA Osasuna) pådrar seg et gult kort.
    64'
    CA Osasuna har fått straffespark i Elche!
    66'
    Osasuna scorer på straffe!
    Elche CF 0 - 1 Osasuna
    Mål: Ante Budimir
    Mål! Ante Budimir gir CA Osasuna ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    67'
    Spillerbytte - Osasuna
    Inn: Javier Martinez Calvo
    Ut: Jon Moncayola
    CA Osasuna bytter ut Jon Moncayola med Javier Martinez Calvo. Dette er det første byttet som Jagoba Arrasate gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Kike
    Ut: Ezequiel Avila
    Bytte for CA Osasuna. Kike kommer inn for Ezequiel Avila på Estadio Martínez Valero.
    69'
    Inn: Pere Milla
    Ut: Enzo Roco
    Francisco gjør dagens fjerde bytte i Elche, når han tar ut Enzo Roco og setter inn Pere Milla.
    69'
    Inn: Guido Carrillo
    Ut: Kike Perez
    Kike Perez (Elche CF) erstattes av Guido Carrillo.
    69'
    72'
    Gerard Gumbau (Elche CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Martínez Valero.
    74'
    Hjørnespark til Elche CF
    74'
    Guido Carrillo
    Elche CF angriper i Elche. Guido Carrillo fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Ruben Garcia
    Ut: Ante Budimir
    Jagoba Arrasate (CA Osasuna) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ruben Garcia erstatter Ante Budimir.
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gonzalo Verdu (Elche CF) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    Hjørnespark til Osasuna
    79'
    81'
    Johan Mojica (Elche CF) kommer til en målsjanse på Estadio Martínez Valero, men klarer ikke å score.
    81'
    82'
    Gerard Gumbau (Elche CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Martínez Valero.
    84'
    Mål for Elche CF!
    Elche CF 1 - 1 Osasuna
    Mål: Pere Milla
    Målgivende: Gerard Gumbau
    Pere Milla (Elche CF) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Estadio Martínez Valero. Det er en fin assist fra Gerard Gumbau.
    84'
    Inn: Enrique Barja
    Ut: Juan Cruz
    CA Osasuna bytter ut Juan Cruz med Enrique Barja. Dette er det fjerde byttet som Jagoba Arrasate gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Roberto Torres
    Ut: Darko Brasanac
    Jagoba Arrasate gjør dagens femte bytte i Elche, når han tar ut Darko Brasanac og setter inn Roberto Torres.
    87'
    I Elche slår Ruben Garcia en corner fra venstre.
    90'
    Manu Sanchez
    CA Osasuna fosser forover og Manu Sanchez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.