Sjanse til BK Häcken! Viktor Lundberg er nær ved å score, men keeper redder.
    Simon Lundevall (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Skudd på mål, Elfsborg
    Joakim Nilsson
    Joakim Nilsson (IF Elfsborg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    17'
    Patrik Eriksson tildeler IF Elfsborg en corner. Simon Lundevall sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    I Borås har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Frispark IF Elfsborg.
    24'
    Skudd utenfor mål, Elfsborg
    Chinedu Obasi
    IF Elfsborg angriper, men avslutningen til Chinedu Obasi går utenfor.
    27'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Adam Andersson
    Ut: Kari Arkivuo
    BK Häcken bytter ut Kari Arkivuo med Adam Andersson.
    27'
    Patrik Eriksson signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    31'
    Skudd utenfor mål, BK Häcken
    Alexander Jeremejeff
    Sjanse! BK Häcken avanserer forover, men Alexander Jeremejeff avslutter utenfor.
    31'
    BK Häcken får tildelt et hjørnespark
    Daleho Irandust
    Daleho Irandust (BK Häcken) slår en corner fra høyre side på Borås Arena.
    32'
    Paulinho
    I Borås slår Paulinho en corner fra venstre.
    32'
    33'
    Patrik Eriksson signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    38'
    Målsjanse! Viktor Lundberg (BK Häcken) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    40'
    Gult kort til BK Häcken
    Alexander Faltsetas
    Dommeren gir Alexander Faltsetas (BK Häcken) et gult kort.
    40'
    Rami Kaib
    Rami Kaib (IF Elfsborg) kommer seg fri på Borås Arena, men avslutningen går utenfor.
    41'
    41'
    Alexander Jeremejeff ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Robert Gojani
    IF Elfsborg angriper i Borås. Robert Gojani fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Alexander Jeremejeff er på beina igjen og fortsetter kampen på Borås Arena.
    44'
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    47'
    IF Elfsborg avanserer forover i Borås. Robert Gojani avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Alexander Jeremejeff (BK Häcken) avanserer forover på Borås Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Paulinho
    Paulinho (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    49'
    Paulinho
    Paulinho (BK Häcken) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    49'
    Frispark BK Häcken.
    51'
    Rasmus Lindgren
    BK Häcken fosser forover og Rasmus Lindgren fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    53'
    55'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Alexander Jeremejeff (BK Häcken) kommer til en målsjanse på Borås Arena, men klarer ikke å score.
    59'
    61'
    Spillerbytte - Elfsborg
    Inn: Jesper Karlsson
    Ut: Simon Lundevall
    IF Elfsborg gjør sitt første bytte. Simon Lundevall erstattes av Jesper Karlsson.
    63'
    68'
    Joona Toivio
    Joona Toivio (BK Häcken) kommer seg fri på Borås Arena, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Paulinho
    Patrik Eriksson tildeler BK Häcken en corner. Paulinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Inn: Daniel Gustafsson
    Ut: Per Frick
    IF Elfsborg bytter ut Per Frick med Daniel Gustavsson. Dette er det andre byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    69'
    71'
    Inn: Mervan Celik
    Ut: Daleho Irandust
    Bytte for BK Häcken. Mervan Celik kommer inn for Daleho Irandust på Borås Arena.
    71'
    Alexander Jeremejeff (BK Häcken) kommer til avslutning på Borås Arena, men headingen blir reddet.
    72'
    72'
    Mål for BK Häcken!
    Elfsborg 0 - 1 BK Häcken
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Elohor Godswill
    Mål! Paulinho gir BK Häcken ledelsen 0-1 i Borås. Godswill Ekpolo sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Kan IF Elfsborg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Stefan Ishizaki
    I Borås slår Stefan Ishizaki en corner fra venstre.
    77'
    Spillet på Borås Arena er stoppet midlertidig fordi Joona Toivio ligger nede.
    77'
    Inn: Johan Hammar
    Ut: Joona Toivio
    Johan Hammar (BK Häcken) erstatter Joona Toivio som ser ut til å måtte forlate Borås Arena med en skade.
    78'
    79'
    Gult kort til Elfsborg
    Samuel Holmen
    Samuel Holmen (IF Elfsborg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Elfsborg blir avblåst for offside
    En av IF Elfsborgs spillere blir avblåst for offside.
    82'
    Inn: Viktor Prodell
    Ut: Robert Gojani
    Jimmy Thelin gjør dagens tredje bytte i Borås, når han tar ut Robert Gojani og setter inn Viktor Prodell.
    82'
    82'
    Paulinho
    Målsjanse til BK Häcken! Paulinho treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    84'
    Mervan Celik
    Mervan Celik (BK Häcken) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Borås fordi Jon Jönsson får behandling for en skade på banen.
    86'
    Jon Jönsson er tilbake i kampen igjen.
    87'
    Jonathan Rasheed (BK Häcken) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Borås Arena.
    88'
    Jonathan Rasheed er tilbake på banen igjen.
    89'
    Elfsborg 0 - 2 BK Häcken
    Mål: Alexander Jeremejeff
    Målgivende: Viktor Lundberg
    Mål! Alexander Jeremejeff gir BK Häcken en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Viktor Lundberg.
    89'
    90'+1
    Dommer Patrik Eriksson venter med å sette i gang spillet fordi Alexander Jeremejeff ligger nede.
    90'+3
    Elfsborg 0 - 3 BK Häcken
    Mål: Viktor Lundberg
    Målgivende: Paulinho
    Mål! Viktor Lundberg øker BK Häckens ledelse til 0-3 på Borås Arena. Paulinho var nest sist på ballen.