Frispark for FC Empoli på egen banehalvdel.
    I Empoli slår Leo Stulac en corner fra venstre.
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til FC Empoli på egen banehalvdel.
    Marcus Rohden
    Frosinone Calcio angriper på Carlo Castellani. Marcus Rohden header utenfor.
    10'
    Leonardo Mancuso
    Sjanse i Empoli! Leonardo Mancuso (FC Empoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Frosinone, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frosinone Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Andrija Novakovich
    Frosinone Calcio angriper i Empoli. Andrija Novakovich fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Daniel Boloca
    Frosinone Calcio avanserer forover i Empoli. Daniel Boloca avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Empoli fordi Marco Carraro får behandling for en skade på banen.
    20'
    Marco Carraro er på beina igjen og fortsetter kampen på Carlo Castellani.
    22'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Frispark for Frosinone Calcio på egen banehalvdel.
    26'
    26'
    Alessio Tribuzzi (Frosinone Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Carlo Castellani.
    27'
    Alessio Tribuzzi (Frosinone Calcio) slår en corner fra høyre side på Carlo Castellani.
    28'
    Mål for Frosinone!
    Empoli 0 - 1 Frosinone
    Mål: Grigoris Kastanos
    Målgivende: Andrija Novakovich
    I Empoli tar Frosinone Calcio ledelsen 0-1 etter et mål av Grigoris Kastanos. Flott spill fra Andrija Novakovich før målet.
    31'
    Mål for Empoli!
    Empoli 1 - 1 Frosinone
    Mål: Leonardo Mancuso
    Målgivende: Nedim Bajrami
    Mål! FC Empoli utligner på Carlo Castellani. Målscorer: Leonardo Mancuso. Nedim Bajrami var nest sist på ballen.
    34'
    Alessio Tribuzzi
    Sjanse til Frosinone Calcio! Alessio Tribuzzi er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Davide Ghersini tildeler Frosinone Calcio en corner. Alessio Tribuzzi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Frispark Frosinone Calcio.
    38'
    I Empoli slår Leo Stulac en corner fra høyre.
    41'
    Empoli 2 - 1 Frosinone
    Mål: Szymon Zurkowski
    Målgivende: Stefano Sabelli
    Mål! FC Empoli tar ledelsen 2-1 ved Szymon Zurkowski. Det er en fin assist fra Stefano Sabelli.
    42'
    Alessio Tribuzzi (Frosinone Calcio) kommer seg fri på Carlo Castellani, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Alessio Tribuzzi (Frosinone Calcio) slår en corner fra venstre side på Carlo Castellani.
    47'
    Grigoris Kastanos (Frosinone Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Carlo Castellani.
    47'
    Marcus Rohden (Frosinone Calcio) kommer til en målsjanse på Carlo Castellani, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Daniel Boloca (Frosinone Calcio) header ballen mot mål, men FC Empoli klarerer.
    48'
    48'
    Andrija Novakovich (Frosinone Calcio) kommer til en målsjanse på Carlo Castellani, men klarer ikke å score.
    48'
    Andrea La Mantia
    FC Empoli angriper. Andrea La Mantia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    FC Empoli fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Stefano Moreo
    Ut: Szymon Zurkowski
    FC Empoli bytter ut Szymon Zurkowski med Stefano Moreo. Dette er det første byttet som Alessio Dionisi gjør i dagens kamp.
    57'
    Grigoris Kastanos
    Sjanse! Frosinone Calcio avanserer forover, men Grigoris Kastanos avslutter utenfor.
    58'
    Davide Ghersini tildeler Frosinone Calcio en corner. Daniel Boloca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Alessio Tribuzzi (Frosinone Calcio) kommer til en målsjanse på Carlo Castellani, men klarer ikke å score.
    61'
    Empoli 3 - 1 Frosinone
    Mål: Nedim Bajrami
    FC Empoli går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Nedim Bajrami.
    62'
    Marcus Rohden (Frosinone Calcio) avanserer forover på Carlo Castellani. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    Marcus Rohden vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    65'
    Leo Stulac (FC Empoli) slår en corner fra venstre side på Carlo Castellani.
    66'
    Davide Ghersini tildeler FC Empoli en corner. Leo Stulac sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    67'
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Raffaele Maiello
    Ut: Marco Carraro
    Bytte for Frosinone Calcio. Raffaele Maiello kommer inn for Marco Carraro på Carlo Castellani.
    67'
    Inn: Piotr Parzyszek
    Ut: Andrija Novakovich
    Alessandro Nesta (Frosinone Calcio) gjør sitt andre bytte for dagen. Piotr Parzyszek erstatter Andrija Novakovich.
    67'
    Marcus Rohden er tilbake på banen igjen.
    67'
    68'
    Frispark til Frosinone Calcio på halvdelen til FC Empoli.
    72'
    Inn: Marco Olivieri
    Ut: Leonardo Mancuso
    Alessio Dionisi gjør dagens andre bytte i Empoli, når han tar ut Leonardo Mancuso og setter inn Marco Olivieri.
    73'
    Inn: Samuele Damiani
    Ut: Nedim Bajrami
    Nedim Bajrami (FC Empoli) erstattes av Samuele Damiani.
    73'
    Inn: Ryder Matos
    Ut: Andrea La Mantia
    FC Empoli bytter ut Andrea La Mantia med Ryder Matos. Dette er det fjerde byttet som Alessio Dionisi gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Mirko Gori
    Ut: Grigoris Kastanos
    Alessandro Nesta (Frosinone Calcio) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mirko Gori erstatter Grigoris Kastanos.
    73'
    Inn: Mattia Vitale
    Ut: Alessio Tribuzzi
    Bytte for Frosinone Calcio. Mattia Vitale kommer inn for Alessio Tribuzzi på Carlo Castellani.
    74'
    Marco Olivieri
    FC Empoli avanserer forover i Empoli. Marco Olivieri avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Frosinone Calcio.
    76'
    Inn: Salvatore D'Elia
    Ut: Alessandro Salvi
    Frosinone Calcio bytter ut Alessandro Salvi med Salvatore D'Elia.
    77'
    Leo Stulac (FC Empoli) løfter inn en corner fra høyre på Carlo Castellani.
    79'
    Inn: Roberto Pirrello
    Ut: Stefano Sabelli
    Alessio Dionisi gjør dagens femte bytte i Empoli, når han tar ut Stefano Sabelli og setter inn Roberto Pirrello.
    81'
    Marcus Rohden (Frosinone Calcio) slår en corner fra venstre side på Carlo Castellani.
    81'
    Raffaele Maiello
    Raffaele Maiello (Frosinone Calcio) kommer seg fri på Carlo Castellani, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Frispark til FC Empoli på halvdelen til Frosinone Calcio.
    83'
    Leo Stulac (FC Empoli) løfter inn en corner fra venstre på Carlo Castellani.
    84'
    87'
    Frosinone Calcio angriper og Daniel Boloca får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Empoli-målet.
    88'
    Piotr Parzyszek
    I Empoli får Piotr Parzyszek (Frosinone Calcio) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.