Frispark til Sassuolo på halvdelen til Empoli.
    Inn: Sam Lammers
    Ut: Mattia Destro
    Mattia Destro, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Sam Lammers kommer inn for Empoli.
    7'
    Ermanno Feliciani tildeler Sassuolo en corner. Hamed Junior Traoré sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    I Empoli slår Luca D'Andrea en corner fra høyre.
    13'
    Ermanno Feliciani signaliserer et frispark til Sassuolo på egen banehalvdel.
    17'
    Sassuolo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Empoli på egen banehalvdel.
    20'
    Luca D'Andrea (Empoli) slår en corner fra høyre side på Carlo Castellani.
    20'
    Skudd utenfor mål, Empoli
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Empoli
    21'
    Ingen straffe til Empoli
    22'
    Gult kort til Empoli
    Razvan Marin
    Razvan Marin (Empoli) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Kan Sassuolo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Skudd på mål, Sassuolo
    28'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Sam Lammers
    Sam Lammers (Empoli) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Luca D'Andrea
    Sassuolo angriper i Empoli. Luca D'Andrea fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    32'
    34'
    34'
    Sjanse! Empoli avanserer forover, men Luca D'Andrea avslutter utenfor.
    35'
    36'
    Luca D'Andrea (Empoli) kommer seg fri på Carlo Castellani, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Hamed Junior Traoré (Sassuolo) løfter inn en corner fra venstre på Carlo Castellani.
    44'
    Empoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Razvan Marin (Empoli) slår en corner fra venstre side på Carlo Castellani.
    45'+3
    Frispark for Sassuolo på egen banehalvdel.
    46'
    Ermanno Feliciani signaliserer et frispark til Sassuolo.
    50'
    52'
    Jacopo Fazzini
    Jacopo Fazzini (Empoli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Dommer Ermanno Feliciani venter med å sette i gang spillet fordi Jacopo Fazzini ligger nede.
    55'
    Inn: Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Ut: Jacopo Fazzini
    Jean-Daniel Akpa-Akpro (Empoli) erstatter Jacopo Fazzini som ser ut til å måtte forlate Carlo Castellani med en skade.
    56'
    Frispark Sassuolo.
    60'
    61'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Giorgos Kyriakopoulos
    Ut: Hamed Junior Traoré
    Sassuolo bytter ut Hamed Junior Traoré med Giorgos Kyriakopoulos.
    61'
    63'
    Mål for Empoli!
    Empoli 1 - 0 Sassuolo
    Mål: Tommaso Baldanzi
    Målgivende: Martin Satriano
    Mål! Tommaso Baldanzi gir Empoli ledelsen 1-0 i Empoli. Flott spill fra Martin Satriano før målet.
    64'
    67'
    Ermanno Feliciani signaliserer et frispark til Empoli.
    69'
    Inn: Abdou Harroui
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Kristian Thorstvedt (Sassuolo) erstattes av Abdou Harroui.
    71'
    Inn: Emil Konradsen Ceide
    Ut: Rogerio
    Sassuolo bytter ut Rogerio med Emil Kondradsen Ceide. Dette er det tredje byttet som Alessio Dionisi gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Agustin Alvarez Martinez
    Ut: Luca D'Andrea
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sassuolo. Inn kommer Agustin Alvarez Martinez, mens Luca D'Andrea tar plass på benken.
    72'
    74'
    Inn: Nedim Bajrami
    Ut: Tommaso Baldanzi
    Bytte for Empoli. Nedim Bajrami kommer inn for Tommaso Baldanzi på Carlo Castellani.
    78'
    Inn: Nicolo Cambiaghi
    Ut: Martin Satriano
    Paolo Zanetti gjør dagens fjerde bytte i Empoli, når han tar ut Martin Satriano og setter inn Nicolo Cambiaghi.
    78'
    Inn: Nicolas Haas
    Ut: Filippo Bandinelli
    Empoli gjør sitt femte bytte. Filippo Bandinelli erstattes av Nicolas Haas.
    78'
    79'
    I Empoli slår Razvan Marin en corner fra venstre.
    81'
    81'
    Giorgos Kyriakopoulos (Sassuolo) løfter inn en corner fra venstre på Carlo Castellani.
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jacopo Fazzini (Empoli) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Ermanno Feliciani tildeler Sassuolo en corner. Giorgos Kyriakopoulos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    86'
    Jacopo Fazzini ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Empoli.
    87'
    87'
    Luca D'Andrea (Empoli) kommer til en målsjanse på Carlo Castellani, men klarer ikke å score.
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Ermanno Feliciani tildeler Sassuolo en corner. Giorgos Kyriakopoulos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.