VAR sjekker om det er straffe til Empoli
    4'
    Empoli scorer på straffe!
    Empoli 1 - 0 Sassuolo
    Mål: Francesco Caputo
    Empoli går opp i en 1-0 ledelse etter at Francesco Caputo setter straffesparket sikkert i mål på Carlo Castellani.
    4'
    Hjørnespark til Sassuolo
    7'
    Domenico Berardi
    Målsjanse! Domenico Berardi (Sassuolo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Sassuolo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Sassuolo på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Sassuolo.
    11'
    Simone Sozza tildeler Sassuolo en corner. Armand Lauriente sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Mål for Sassuolo!
    Empoli 1 - 1 Sassuolo
    Mål: Andrea Pinamonti
    Målgivende: Armand Lauriente
    Andrea Pinamonti (Sassuolo) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Carlo Castellani. Armand Lauriente sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark for Sassuolo på egen banehalvdel.
    13'
    15'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Empoli.
    16'
    Hjørnespark til Empoli
    17'
    Ardian Ismajli
    Empoli angriper på Carlo Castellani. Ardian Ismajli header utenfor.
    17'
    18'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Kristian Thorstvedt
    Sassuolo angriper. Kristian Thorstvedt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Empoli 1 - 2 Sassuolo
    Mål: Matheus Henrique
    Målgivende: Jeremy Toljan
    Mål! Matheus Henrique header ballen i mål og gir Sassuolo ledelsen 1-2 på Carlo Castellani. Jeremy Toljan var nest sist på ballen.
    22'
    Empoli fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    Gult kort til Empoli
    Jacopo Fazzini
    Dommer Simone Sozza viser Jacopo Fazzini (Empoli) det gule kortet.
    24'
    24'
    Frispark til Empoli på halvdelen til Sassuolo.
    25'
    26'
    Mål for Empoli!
    Empoli 2 - 2 Sassuolo
    Mål: Jacopo Fazzini
    Mål! Jacopo Fazzini utligner til 2-2.
    30'
    Youssef Maleh
    Youssef Maleh (Empoli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Sassuolo.
    32'
    Frispark for Empoli på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Sassuolo
    Matheus Henrique
    Matheus Henrique (Sassuolo) pådrar seg et gult kort.
    37'
    37'
    Skudd på mål, Empoli
    37'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    37'
    37'
    38'
    38'
    38'
    40'
    43'
    Francesco Caputo
    Målsjanse til Empoli! Francesco Caputo treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    44'
    Skudd på mål, Sassuolo
    45'
    45'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Empoli på egen banehalvdel.
    45'+1
    I Empoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Matteo Cancellieri
    Sjanse i Empoli! Matteo Cancellieri (Empoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    48'
    48'
    Empoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Domenico Berardi (Sassuolo) mottar sitt første gule kort for dagen på Carlo Castellani.
    50'
    Mattia Viti ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Matias Vina
    Ut: Mattia Viti
    Matias Vina (Sassuolo) erstatter Mattia Viti som ser ut til å måtte forlate Carlo Castellani med en skade.
    55'
    Armand Lauriente (Sassuolo) slår en corner fra venstre side på Carlo Castellani.
    57'
    Domenico Berardi (Sassuolo) slår en corner fra høyre side på Carlo Castellani.
    57'
    Ruan
    Ruan (Sassuolo) kommer til en målsjanse på Carlo Castellani, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    58'
    59'
    59'
    60'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Sassuolo like utenfor Empoli-området.
    64'
    Straffe til Sassuolo
    65'
    VAR sjekker om det er straffe til Sassuolo
    65'
    Dommeren dømmer straffe til Sassuolo
    66'
    Sassuolo scorer på straffe!
    Empoli 2 - 3 Sassuolo
    Mål: Domenico Berardi
    Mål! Sassuolo får et straffespark som Domenico Berardi setter i mål på Carlo Castellani. Stillingen er dermed 2-3.
    66'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Alberto Grassi
    Ut: Filippo Ranocchia
    Empoli bytter ut Filippo Ranocchia med Alberto Grassi. Dette er det første byttet som Aurelio Andreazzoli gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Viktor Kovalenko
    Ut: Jacopo Fazzini
    Bytte for Empoli. Viktor Kovalenko kommer inn for Jacopo Fazzini på Carlo Castellani.
    70'
    Inn: Daniel Maldini
    Ut: Matteo Cancellieri
    Aurelio Andreazzoli gjør dagens tredje bytte i Empoli, når han tar ut Matteo Cancellieri og setter inn Daniel Maldini.
    71'
    71'
    Sebastiano Luperto
    Empoli avanserer forover og Sebastiano Luperto kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    71'
    71'
    71'
    72'
    74'
    Viktor Kovalenko
    Empoli fosser forover og Viktor Kovalenko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Inn: Samuele Mulattieri
    Ut: Andrea Pinamonti
    Alessio Dionisi (Sassuolo) gjør sitt andre bytte for dagen. Samuele Mulattieri erstatter Andrea Pinamonti.
    78'
    Inn: Samu Castillejo
    Ut: Armand Lauriente
    Sassuolo gjør sitt tredje bytte. Armand Lauriente erstattes av Samu Castillejo.
    79'
    Inn: Nedim Bajrami
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Alessio Dionisi (Sassuolo) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nedim Bajrami erstatter Kristian Thorstvedt.
    79'
    Inn: Mattia Destro
    Ut: Nicolo Cambiaghi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Empoli. Inn kommer Mattia Destro, mens Nicolo Cambiaghi tar plass på benken.
    79'
    Inn: Emmanuel Gyasi
    Ut: Youssef Maleh
    Aurelio Andreazzoli gjør dagens femte bytte i Empoli, når han tar ut Youssef Maleh og setter inn Emmanuel Gyasi.
    79'
    80'
    Domenico Berardi (Sassuolo) fyrer av et skudd på Carlo Castellani – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    80'
    En av Empolis spillere går i offside.
    81'
    Frispark til Sassuolo på halvdelen til Empoli.
    82'
    84'
    84'
    84'
    85'
    Empoli 3 - 3 Sassuolo
    Mål: Viktor Kovalenko
    Mål! Viktor Kovalenko utligner for Empoli. Stillingen er dermed 3-3 i Empoli.
    86'
    Skudd utenfor mål, Empoli
    86'
    Målet til Empoli sjekkes av VAR
    88'
    Målet til Empoli blir stående
    88'
    En av Empolis spillere blir avblåst for offside på Carlo Castellani.
    89'
    Emmanuel Gyasi
    Emmanuel Gyasi (Empoli) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Det blir farlig! Frispark for Sassuolo er nær straffområde.
    90'
    Alberto Grassi
    Alberto Grassi (Empoli) får et gult kort av dommer Simone Sozza.
    90'+2
    Empoli 3 - 4 Sassuolo
    Målgivende: Matias Vina
    Domenico Berardi setter ballen i nettet og Sassuolo leder nå 3-4. Det er en fin assist fra Matias Vina.
    90'+2
    Inn: Marcus Holmgren Pedersen
    Ut: Domenico Berardi
    Bytte for Sassuolo. Marcus Holmgren Pedersen kommer inn for Domenico Berardi på Carlo Castellani.
    90'+3
    Samu Castillejo
    Samu Castillejo (Sassuolo) avanserer forover på Carlo Castellani. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    Empoli angriper. Ardian Ismajli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.