Antonio Sanabria (Torino) kommer til en målsjanse på Carlo Castellani, men klarer ikke å score.
    Empoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Empoli!
    Empoli 1 - 0 Torino
    Mål: Nicolo Cambiaghi
    Målgivende: Razvan Marin
    Mål! Nicolo Cambiaghi gir Empoli ledelsen 1-0 i Empoli. Det er en fin assist fra Razvan Marin.
    6'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Empoli på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Torino på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til Empoli
    Sebastian Walukiewicz
    Sebastian Walukiewicz (Empoli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Frispark til Torino på halvdelen til Empoli.
    15'
    Antonio Sanabria (Torino) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Offside! Emmanuel Gyasi blir vinket av og Empoli må dermed bygge opp et nytt angrep.
    17'
    Duvan Zapata
    Duvan Zapata (Torino) header utenfor.
    18'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Torino på egen banehalvdel.
    19'
    Raoul Bellanova
    Torino angriper, men avslutningen til Raoul Bellanova går utenfor.
    20'
    21'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Torino.
    22'
    22'
    25'
    27'
    Alberto Cerri
    Alberto Cerri (Empoli) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    27'
    Alessandro Buongiorno vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    28'
    Torino slipper å klare seg uten Alessandro Buongiorno som kommer tilbake på banen igjen.
    30'
    Mergim Vojvoda (Torino) slår en corner fra venstre side på Carlo Castellani.
    31'
    Torino angriper. Antonio Sanabria får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Torino angriper, men Adrien Tameze vinkes av for offside.
    36'
    Gult kort til Torino
    Duvan Zapata (Torino) får et gult kort av dommer Davide Massa.
    39'
    39'
    40'
    Frispark Torino.
    41'
    Karol Linetty
    Karol Linetty (Torino) kommer seg fri på Carlo Castellani, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Frispark til Empoli på halvdelen til Torino.
    44'
    Davide Massa tildeler Empoli en corner. Razvan Marin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Duvan Zapata (Torino) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    50'
    50'
    50'
    Nikola Vlasic (Torino) løfter inn en corner fra høyre på Carlo Castellani.
    51'
    Duvan Zapata (Torino) prøver å heade ballen i mål på Carlo Castellani, men mislykkes.
    52'
    52'
    Dommer Davide Massa venter med å sette i gang spillet fordi Sebastian Walukiewicz ligger nede.
    53'
    Sebastian Walukiewicz er på beina igjen og fortsetter kampen på Carlo Castellani.
    54'
    Frispark for Empoli på egen banehalvdel.
    57'
    I Empoli slår Mergim Vojvoda en corner fra venstre.
    60'
    Mål for Torino!
    Empoli 1 - 1 Torino
    Mål: Duvan Zapata
    Målgivende: Mergim Vojvoda
    Mål! Torinoutligner til 1-1 etter en heading av Duvan Zapata. Mergim Vojvoda var nest sist på ballen.
    60'
    Ricardo Rodriguez (Torino) slår en corner fra høyre side på Carlo Castellani.
    63'
    64'
    Giuseppe Pezzella ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Liberato Cacace
    Ut: Giuseppe Pezzella
    Det virker som Giuseppe Pezzella ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Liberato Cacace.
    65'
    Inn: Youssef Maleh
    Ut: Simone Bastoni
    Bytte for Empoli. Youssef Maleh kommer inn for Simone Bastoni på Carlo Castellani.
    65'
    66'
    Kan Torino utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Davide Massa tildeler Torino en corner. Ricardo Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Torino avanserer forover i Empoli. Antonio Sanabria avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Inn: Matteo Cancellieri
    Ut: Nicolo Cambiaghi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Empoli. Inn kommer Matteo Cancellieri, mens Nicolo Cambiaghi tar plass på benken.
    70'
    Inn: Mbaye Niang
    Ut: Alberto Cerri
    Alberto Cerri (Empoli) erstattes av Mbaye Niang.
    70'
    72'
    Mergim Vojvoda (Torino) løfter inn en corner fra venstre på Carlo Castellani.
    73'
    Empoli 2 - 1 Torino
    Mål: Matteo Cancellieri
    Målgivende: Youssef Maleh
    Mål! Empoli tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Matteo Cancellieri på Carlo Castellani. Youssef Maleh sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Målet til Empoli sjekkes av VAR
    75'
    Spillerbytte - Torino
    Inn: Valentino Lazaro
    Ut: Mergim Vojvoda
    Torino gjør sitt første bytte. Mergim Vojvoda erstattes av Valentino Lazaro.
    76'
    Frispark Empoli.
    77'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    80'
    Inn: Matteo Lovato
    Ut: Samuele Ricci
    Torino bytter ut Samuele Ricci med Matteo Lovato.
    82'
    Inn: David Okereke
    Ut: Ricardo Rodriguez
    Torino bytter ut Ricardo Rodriguez med David Okereke. Dette er det tredje byttet som Ivan Juric gjør i dagens kamp.
    83'
    Empoli fosser fremover, men Mbaye Niang går rett i offsidefella.
    83'
    David Okereke
    Torino angriper i Empoli. David Okereke fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    87'
    Inn: Jacopo Fazzini
    Ut: Szymon Zurkowski
    Empoli bytter ut Szymon Zurkowski med Jacopo Fazzini.
    88'
    Inn: Adam Masina
    Ut: Karol Linetty
    Ivan Juric gjør dagens fjerde bytte i Empoli, når han tar ut Karol Linetty og setter inn Adam Masina.
    88'
    Målsjanse på Carlo Castellani! Antonio Sanabria fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Empoli 2 - 2 Torino
    Målgivende: Raoul Bellanova
    Mål! Torino utligner til 2-2 etter en heading av Duvan Zapata i Empoli. Flott spill fra Raoul Bellanova før målet.
    90'+1
    Empoli 3 - 2 Torino
    Mål: Mbaye Niang
    Målgivende: Liberato Cacace
    I Empoli tar Empoli ledelsen 3-2 etter et mål av Mbaye Niang. Liberato Cacace var nest sist på ballen.