Frispark til England på halvdelen til Portugal.
    Curtis Jones (England) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    England tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Morgan Gibbs-White (England) løfter inn en corner fra venstre på Ramaz Shengelia Stadium.
    12'
    I Kutaisi slår Pedro Neto en corner fra venstre.
    13'
    Pedro Neto
    Målsjanse til Portugal! Pedro Neto treffer mål, men keeper redder.
    14'
    England, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Rade Obrenovic tildeler Portugal en corner. Pedro Neto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Nuno Tavares
    Portugal avanserer forover i Kutaisi. Nuno Tavares avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Frispark for Portugal på egen banehalvdel.
    20'
    Anthony Gordon
    England fosser forover og Anthony Gordon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    Portugal, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til Portugal på egen banehalvdel.
    26'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til England.
    27'
    Pedro Neto (Portugal) slår en corner fra venstre side på Ramaz Shengelia Stadium.
    30'
    Portugal fosser fremover, men Rade Obrenovic blåser for offside på Ramaz Shengelia Stadium.
    31'
    Noni Madueke
    Sjanse! England avanserer forover, men Noni Madueke avslutter utenfor.
    32'
    Mål for England!
    England 1 - 0 Portugal
    Mål: Anthony Gordon
    Målgivende: Morgan Gibbs-White
    Anthony Gordon setter ballen i nettet og England leder nå 1-0. Flott spill fra Morgan Gibbs-White før målet.
    34'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til England på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark for England på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark Portugal.
    42'
    Pedro Neto
    Portugal angriper, men avslutningen til Pedro Neto går utenfor.
    43'
    Jacob Ramsey ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'
    Jacob Ramsey kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ramaz Shengelia Stadium.
    45'+1
    Spillerbytte - Portugal
    Inn: Paulo Bernardo
    Ut: Samu
    Bytte for Portugal. Paulo Bernardo kommer inn for Samu på Ramaz Shengelia Stadium.
    46'
    Portugal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Kan Portugal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    Gult kort til England
    Max Aarons
    Max Aarons må stå over en kamp for England etter å ha fått gult kort av dommer Rade Obrenovic.
    51'
    Pedro Neto
    Portugal angriper. Pedro Neto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    56'
    Tiago Dantas
    Målsjanse! Tiago Dantas (Portugal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    58'
    Skudd utenfor mål, Portugal
    59'
    61'
    62'
    63'
    Inn: Henrique Araujo
    Ut: Fabio Silva
    Portugal bytter ut Fabio Silva med Henrique Araujo. Dette er det andre byttet som Rui Jorge gjør i dagens kamp.
    65'
    Frispark til Portugal på halvdelen til England.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jacob Ramsey (England) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Spillerbytte - England
    Inn: Emile Smith-Rowe
    Ut: Jacob Ramsey
    Jacob Ramsey (England) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Emile Smith-Rowe.
    67'
    70'
    71'
    73'
    Inn: Ben Johnson
    Ut: Max Aarons
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for England. Inn kommer Ben Johnson, mens Max Aarons tar plass på benken.
    74'
    Inn: Cole Palmer
    Ut: Noni Madueke
    Lee Carsley gjør dagens tredje bytte i Kutaisi, når han tar ut Noni Madueke og setter inn Cole Palmer.
    74'
    Skudd på mål, Portugal
    76'
    76'
    78'
    Ben Johnson
    Ben Johnson (England) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramaz Shengelia Stadium.
    79'
    80'
    Inn: Oliver Skipp
    Ut: Angel Gomes
    Lee Carsley (England) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Oliver Skipp erstatter Angel Gomes.
    80'
    81'
    83'
    Gult kort til Portugal
    Jose Carlos Natario Ferreira
    Jose Carlos Natario Ferreira (Portugal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    James Trafford
    Dommeren gir James Trafford (England) et gult kort.
    85'
    86'
    Inn: Diego Da Silva Moreira
    Ut: Chico Conceicao
    Portugal bytter ut Chico Conceicao med Diego Da Silva Moreira. Dette er det tredje byttet som Rui Jorge gjør i dagens kamp.
    86'
    Oliver Skipp vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    Oliver Skipp ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kutaisi.