I Cornella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Adria Pedrosa
    Adria Pedrosa (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på Rcde Stadium, men klarer ikke å score.
    3'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    4'
    Celta Vigo blir avblåst for offside
    Franco Cervi
    Celta de Vigo angriper, men Javier Alberola Rojas blåser for offside.
    4'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    5'
    Skudd på mål, Celta Vigo
    Iago Aspas
    Sjanse til Celta de Vigo! Iago Aspas er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Målsjanse til Celta de Vigo! Franco Cervi treffer mål, men keeper redder.
    9'
    9'
    Celta Vigo får tildelt et frispark
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    9'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Santi Mina
    Celta de Vigo angriper i Cornella. Santi Mina avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    14'
    Javi Puado
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Javi Puado fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Frispark Celta de Vigo.
    19'
    21'
    23'
    24'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    Keidi Bare
    Javier Alberola Rojas tildeler RCD Espanyol en corner. Keidi Bare sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Celta de Vigo.
    29'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    34'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    39'
    42'
    Gult kort til Espanyol
    Yangel Herrera
    Dommer Javier Alberola Rojas viser Yangel Herrera (RCD Espanyol) det gule kortet.
    43'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Fernando Calero
    Fernando Calero (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Thiago Galhardo
    Ut: Santi Mina
    Bytte for Celta de Vigo. Thiago Galhardo kommer inn for Santi Mina på Rcde Stadium.
    46'
    Thiago Galhardo
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside på Rcde Stadium.
    46'
    Frisparket tildelt RCD Espanyol er farlig nær Celta de Vigos målområde.
    47'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    49'
    Adri Embarba
    Adri Embarba (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Rcde Stadium.
    50'
    Celta Vigo får tildelt et hjørnespark
    Denis Suarez
    I Cornella slår Denis Suarez en corner fra høyre.
    51'
    Raul De Tomas
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Raul De Tomas går utenfor.
    52'
    53'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til RCD Espanyol.
    55'
    Keidi Bare
    Keidi Bare (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    56'
    60'
    Denis Suarez (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra venstre på Rcde Stadium.
    62'
    Skudd utenfor mål, Celta Vigo
    Fran Beltran
    Sjanse! Celta de Vigo avanserer forover, men Fran Beltran avslutter utenfor.
    62'
    63'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) avanserer forover på Rcde Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    66'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Tonny Vilhena
    Ut: Keidi Bare
    RCD Espanyol bytter ut Keidi Bare med Tonny Vilhena. Dette er det første byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Wu Lei
    Ut: Adri Embarba
    Vicente Moreno gjør dagens andre bytte i Cornella, når han tar ut Adri Embarba og setter inn Wu Lei.
    67'
    Inn: Augusto Solari
    Ut: Brais Mendez
    Brais Mendez (Celta de Vigo) erstattes av Augusto Solari.
    67'
    68'
    70'
    Javi Galan
    En av Celta de Vigos spillere går i offside.
    71'
    Frispark RCD Espanyol.
    72'
    73'
    Leandro Cabrera
    Leandro Cabrera (RCD Espanyol) header mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    75'
    75'
    76'
    Kevin Vazquez (Celta de Vigo) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rcde Stadium.
    77'
    Kevin Vazquez er på beina igjen og fortsetter kampen på Rcde Stadium.
    77'
    Gult kort til Celta Vigo
    Kevin Vazquez
    Kevin Vazquez (Celta de Vigo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    78'
    79'
    81'
    Tonny Vilhena
    Tonny Vilhena (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på Rcde Stadium.
    81'
    Skade: Celta Vigo
    82'
    Tilbake fra skade: Celta Vigo
    83'
    Skudd på mål, Espanyol
    84'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    Wu Lei
    Wu Lei (RCD Espanyol) kommer seg fri på Rcde Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Javi Galan
    Celta de Vigo fosser fremover, men Javier Alberola Rojas blåser for offside på Rcde Stadium.
    86'
    86'
    RCD Espanyol avanserer forover i Cornella. Raul De Tomas avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Mål for Espanyol!
    Espanyol 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Wu Lei
    Målgivende: Sergi Darder
    I Cornella tar RCD Espanyol ledelsen 1-0 etter et mål av Wu Lei. Sergi Darder sto for den målgivende pasningen.