Ribaudo90'+2
3-0
4-0
    Espanyol får tildelt et frispark
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    6'
    Spillet på RCDE Stadium er stoppet midlertidig fordi Jairo Izquierdo ligger nede.
    8'
    Jairo Izquierdo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RCDE Stadium.
    10'
    Skudd på mål, Espanyol
    Martin Braithwaite
    Sjanse i Cornella! Martin Braithwaite (RCD Espanyol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    11'
    13'
    Espanyol blir avblåst for offside
    Pere Milla
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    16'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Javi Puado
    I Cornella header Javi Puado (RCD Espanyol) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    FC Cartagena får tildelt et frispark
    Cartagena tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    FC Cartagena får tildelt et hjørnespark
    26'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    28'
    32'
    FC Cartagena blir avblåst for offside
    Alfredo Ortuno
    Cartagena angriper, men blir avblåst for offside.
    34'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Cartagena
    35'
    Ingen straffe til FC Cartagena
    35'
    Pere Milla
    Pere Milla (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på RCDE Stadium.
    36'
    37'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    38'
    Målsjanse på RCDE Stadium! Martin Braithwaite fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    Pedro Alcala (Cartagena) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på RCDE Stadium.
    40'
    Pere Milla
    Oliver De La Fuente Ramos tildeler RCD Espanyol en corner. Pere Milla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Keidi Bare
    RCD Espanyol angriper på RCDE Stadium. Keidi Bare header utenfor.
    41'
    Pedro Alcala ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cornella.
    41'
    Frispark RCD Espanyol.
    42'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Cartagena.
    46'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Rafael Bauza
    Bytte for RCD Espanyol. Nicolas Melamed Ribaudo kommer inn for Rafael Bauza på RCDE Stadium.
    46'
    RCD Espanyol angriper på RCDE Stadium, men Martin Braithwaite header utenfor.
    49'
    Pere Milla
    Pere Milla (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på RCDE Stadium.
    51'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Frispark til Cartagena på halvdelen til RCD Espanyol.
    53'
    Gult kort til Espanyol
    Fernando Calero
    Fernando Calero (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    53'
    Ivan Calero
    Ivan Calero (Cartagena) løfter inn en corner fra høyre på RCDE Stadium.
    54'
    55'
    Mål for Espanyol!
    Espanyol 1 - 0 FC Cartagena
    Mål: Javi Puado
    Målgivende: Salvi Sanchez
    Mål! Javi Puado gir RCD Espanyol ledelsen 1-0 i Cornella. Det er en fin assist fra Salvi Sanchez.
    55'
    Skudd utenfor mål, FC Cartagena
    60'
    Nicolas Melamed Ribaudo
    Målsjanse til RCD Espanyol! Nicolas Melamed Ribaudo treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Spillerbytte - FC Cartagena
    Inn: Diego Moreno
    Ut: Jairo Izquierdo
    Julian Calero (Cartagena) gjør sitt første bytte for dagen. Diego Moreno erstatter Jairo Izquierdo.
    62'
    Inn: Darío Poveda
    Ut: Jose Fontán
    Julian Calero gjør dagens andre bytte i Cornella, når han tar ut Jose Fontán og setter inn Darío Poveda.
    62'
    Inn: Juan Jose Narvaez
    Ut: Luis Muñoz
    Cartagena bytter ut Luis Muñoz med Juan Jose Narvaez. Dette er det tredje byttet som Julian Calero gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Pol Lozano
    Ut: Alvaro Aguado
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør dagens andre bytte i Cornella, når han tar ut Alvaro Aguado og setter inn Pol Lozano.
    63'
    Inn: Jofre Carreras
    Ut: Pere Milla
    Bytte for RCD Espanyol. Jofre Carreras kommer inn for Pere Milla på RCDE Stadium.
    63'
    Ivan Calero
    Cartagena angriper, men avslutningen til Ivan Calero går utenfor.
    63'
    Frispark for Cartagena på egen banehalvdel.
    64'
    Frispark Cartagena.
    66'
    Cartagena angriper på RCDE Stadium, men Alfredo Ortuno header utenfor.
    67'
    68'
    70'
    72'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Inn: Sergi Gomez
    Ut: Salvi Sanchez
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez (RCD Espanyol) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Sergi Gomez erstatter Salvi Sanchez.
    74'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside på RCDE Stadium.
    75'
    Inn: Juan Carlos
    Ut: Alfredo Ortuno
    Alfredo Ortuno (Cartagena) erstattes av Juan Carlos.
    76'
    Inn: Jonathan Carmona
    Ut: Damian Marcelo Musto
    Cartagena bytter ut Damian Marcelo Musto med Jonathan Carmona.
    76'
    Cartagena fosser fremover, men Oliver De La Fuente Ramos blåser for offside på RCDE Stadium.
    78'
    Pol Lozano
    Pol Lozano (RCD Espanyol) avanserer forover på RCDE Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Inn: Jose Carlos Lazo
    Ut: Javi Puado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Jose Carlos Lazo, mens Javi Puado tar plass på benken.
    82'
    Espanyol 2 - 0 FC Cartagena
    Mål: Martin Braithwaite
    Mål! Martin Braithwaite gir RCD Espanyol en komfortabel 2-0 ledelse.
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cornella fordi Oscar Regano får behandling for en skade på banen.
    85'
    Oscar Regano er på beina igjen og fortsetter kampen.
    85'
    87'
    Leandro Cabrera
    Leandro Cabrera (RCD Espanyol) får en nickmöjlighet på RCDE Stadium men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    87'
    Nicolas Melamed Ribaudo skyter i stolpen! Nesten mål for RCD Espanyol.
    88'
    88'
    88'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Cartagena på egen banehalvdel.
    89'
    Målet til Espanyol sjekkes av VAR
    90'
    Målet til Espanyol blir annullert
    90'
    90'+1
    Espanyol 3 - 0 FC Cartagena
    Mål: Nicolas Melamed Ribaudo
    Målgivende: Jofre Carreras
    Mål! Nicolas Melamed Ribaudo øker ledelsen til 3-0. Jofre Carreras sto for den målgivende pasningen.
    90'+2
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Cartagena.
    90'+4
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Nicolas Melamed Ribaudo avslutter på mål, men greier ikke å score.