Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til RCD Mallorca.
    I Cornella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    RCD Mallorca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd utenfor mål, Mallorca
    Dani Rodriguez
    RCD Mallorca avanserer forover i Cornella. Dani Rodriguez avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Mallorca får tildelt et hjørnespark
    14'
    Kang In Lee
    Kang In Lee (RCD Mallorca) slår en corner fra venstre side på RCDE Stadium.
    15'
    16'
    Frispark for RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    20'
    Martin Valjent
    Målsjanse! Martin Valjent (RCD Mallorca) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Mål for Espanyol!
    Espanyol 1 - 0 Mallorca
    Mål: Martin Braithwaite
    Målgivende: Aleix Vidal
    Mål! Martin Braithwaite gir RCD Espanyol en 1-0 ledelse. Aleix Vidal var nest sist på ballen.
    22'
    Skudd på mål, Mallorca
    Sjanse i Cornella! Martin Valjent (RCD Mallorca) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Mallorca, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Kang In Lee
    Kang In Lee (RCD Mallorca) løfter inn en corner fra høyre på RCDE Stadium.
    27'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    29'
    33'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Javi Puado
    Sjanse! RCD Espanyol avanserer forover, men Javi Puado avslutter utenfor.
    34'
    RCD Espanyol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RCD Mallorca.
    35'
    Jaume Costa
    RCD Mallorca fosser forover og Jaume Costa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Kang In Lee
    Javier Alberola Rojas tildeler RCD Mallorca en corner. Kang In Lee sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Mål for Mallorca!
    Espanyol 1 - 1 Mallorca
    Mål: Vedat Muriqi
    Målgivende: Dani Rodriguez
    Mål! Vedat Muriqi utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Dani Rodriguez.
    41'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Aleix Vidal
    RCD Espanyol bytter ut Aleix Vidal med Nicolas Melamed Ribaudo.
    46'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Martin Braithwaite
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Martin Braithwaite går utenfor.
    50'
    Espanyol 2 - 1 Mallorca
    Målgivende: Nicolas Melamed Ribaudo
    Martin Braithwaite dundrer ballen i mål og RCD Espanyol tar ledelsen 2-1 på RCDE Stadium. Flott spill fra Nicolas Melamed Ribaudo før målet.
    51'
    57'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    59'
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    61'
    62'
    Gult kort til Mallorca
    Inigo Ruiz De Galarreta
    Dommer Javier Alberola Rojas viser Inigo Ruiz De Galarreta (RCD Mallorca) det gule kortet.
    62'
    Skudd på mål, Espanyol
    Sergi Gomez
    Målsjanse til RCD Espanyol! Sergi Gomez treffer mål, men keeper redder.
    63'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Tino Kadewere
    Tino Kadewere (RCD Mallorca) kommer seg fri på RCDE Stadium, men avslutningen går utenfor.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Mallorca
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Martin Valjent
    RCD Mallorca gjør sitt første bytte. Martin Valjent erstattes av Angel Rodriguez.
    69'
    Inn: Amath Ndiaye
    Ut: Tino Kadewere
    Javier Aguirre gjør dagens andre bytte i Cornella, når han tar ut Tino Kadewere og setter inn Amath Ndiaye.
    69'
    Inn: Joselu
    Ut: Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) erstattes av Joselu.
    71'
    Inn: Jose Gragera
    Ut: Denis Suarez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Jose Gragera, mens Denis Suarez tar plass på benken.
    71'
    Gult kort til Espanyol
    Jose Gragera
    Jose Gragera (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    76'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    83'
    Nicolas Melamed Ribaudo
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) får et gult kort av dommer Javier Alberola Rojas.
    83'
    Predrag Rajkovic
    Predrag Rajkovic (RCD Mallorca) mottar sitt første gule kort for dagen på RCDE Stadium.
    83'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Mallorca.
    87'
    Inn: Ronael Pierre-Gabriel
    Ut: Martin Braithwaite
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Ronael Pierre-Gabriel, mens Martin Braithwaite tar plass på benken.