Sammenlagt
1 - 0
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Javi Puado
    RCD Espanyol avanserer forover i Cornella. Javi Puado avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    Espanyol får tildelt et frispark
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Sporting Gijon får tildelt et frispark
    Frispark for Gijon på egen banehalvdel.
    3'
    Espanyol blir avblåst for offside
    Martin Braithwaite
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside på RCDE Stadium.
    8'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Gijon på egen banehalvdel.
    8'
    Sporting Gijon blir avblåst for offside
    Juan Otero
    Gijon fosser fremover, men Juan Otero går rett i offsidefella.
    9'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd på mål, Espanyol
    Nicolas Melamed Ribaudo
    RCD Espanyol angriper. Nicolas Melamed Ribaudo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    13'
    Skudd utenfor mål, Sporting Gijon
    Juan Otero
    Juan Otero (Gijon) kommer til en målsjanse på RCDE Stadium, men klarer ikke å score.
    14'
    Frispark til Gijon på halvdelen til RCD Espanyol.
    16'
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) prøver å heade ballen i mål på RCDE Stadium, men mislykkes.
    17'
    17'
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) header utenfor.
    18'
    Gaspar Campos
    Gaspar Campos (Gijon) kommer seg fri på RCDE Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Sporting Gijon får tildelt et hjørnespark
    Pablo Garcia
    Pablo Garcia (Gijon) løfter inn en corner fra høyre på RCDE Stadium.
    20'
    Sjanse til RCD Espanyol! Martin Braithwaite er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    22'
    Roque Mesa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Dommer Alvaro Moreno Aragon venter med å sette i gang spillet fordi Jose Gragera ligger nede.
    25'
    26'
    Gijon slipper å klare seg uten Roque Mesa som kommer tilbake på banen igjen.
    26'
    Jose Gragera kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RCDE Stadium.
    26'
    Mario Gonzalez
    Gijon angriper, men avslutningen til Mario Gonzalez går utenfor.
    28'
    32'
    33'
    34'
    37'
    Gult kort til Sporting Gijon
    Christian Rivera
    Dommer Alvaro Moreno Aragon viser Christian Rivera (Gijon) det gule kortet.
    37'
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) avanserer forover på RCDE Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Frisparket tildelt RCD Espanyol er farlig nær Gijons målområde.
    42'
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Nicolas Melamed Ribaudo fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Skudd på mål, Sporting Gijon
    Gijon avanserer forover og Mario Gonzalez kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    44'
    Sporting Gijon, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) kommer seg fri på RCDE Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Juan Otero (Gijon) vrir seg av smerte i gresset.
    46'
    Pere Milla (RCD Espanyol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på RCDE Stadium.
    47'
    RCD Espanyol avanserer forover i Cornella. Martin Braithwaite avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Pere Milla er tilbake i kampen igjen.
    50'
    Juan Otero er på beina igjen og fortsetter kampen på RCDE Stadium.
    50'
    Keidi Bare
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Keidi Bare avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    51'
    I Cornella slår Pablo Garcia en corner fra høyre.
    53'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    54'
    Gijon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Kan RCD Espanyol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Keidi Bare
    Keidi Bare (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på RCDE Stadium, men klarer ikke å score.
    56'
    Jofre Carreras
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Jofre Carreras fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Målsjanse til RCD Espanyol! Jofre Carreras treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Rober Pier
    Ut: Christian Rivera
    Christian Rivera (Gijon) erstattes av Rober Pier.
    59'
    Inn: Victor Campuzano Bonilla
    Ut: Mario Gonzalez
    Gijon bytter ut Mario Gonzalez med Victor Campuzano Bonilla.
    59'
    Pablo Garcia (Gijon) slår en corner fra venstre side på RCDE Stadium.
    59'
    Pablo Insua
    Gijon angriper på RCDE Stadium, men Pablo Insua header utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Brian Olivan
    Ut: Nicolas Melamed Ribaudo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Brian Olivan, mens Nicolas Melamed Ribaudo tar plass på benken.
    63'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    Pere Milla
    Alvaro Moreno Aragon tildeler RCD Espanyol en corner. Pere Milla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Martin Braithwaite skyter i stolpen! Stor sjanse for RCD Espanyol i Cornella.
    65'
    Brian Olivan
    RCD Espanyol angriper i Cornella. Brian Olivan fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Fran Villalba
    Ut: Gaspar Campos
    Miguel Ramirez (Gijon) gjør sitt tredje bytte for dagen. Fran Villalba erstatter Gaspar Campos.
    66'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til RCD Espanyol like utenfor Gijon-området.
    67'
    Fran Villalba
    Fran Villalba (Gijon) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Victor Campuzano Bonilla
    Gijon fosser forover og Victor Campuzano Bonilla fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    I Cornella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    71'
    Inn: Uros Djurdjevic
    Ut: Haissem Hassan
    Gijon gjør sitt fjerde bytte. Haissem Hassan erstattes av Uros Djurdjevic.
    71'
    Inn: Nacho Mendez
    Ut: Roque Mesa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gijon. Inn kommer Nacho Mendez, mens Roque Mesa tar plass på benken.
    72'
    Frispark Gijon.
    72'
    74'
    Inn: Alvaro Aguado
    Ut: Keidi Bare
    Keidi Bare (RCD Espanyol) erstattes av Alvaro Aguado.
    75'
    Inn: Gaston Valles
    Ut: Jofre Carreras
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør dagens tredje bytte i Cornella, når han tar ut Jofre Carreras og setter inn Gaston Valles.
    75'
    Inn: Salvi Sanchez
    Ut: Pere Milla
    Bytte for RCD Espanyol. Salvi Sanchez kommer inn for Pere Milla på RCDE Stadium.
    76'
    Uros Djurdjevic
    Uros Djurdjevic (Gijon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    77'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Gijon.
    78'
    I Cornella slår Pablo Garcia en corner fra venstre.
    79'
    Guille Rosas
    Guille Rosas (Gijon) kommer seg fri på RCDE Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    80'
    Fran Villalba (Gijon) slår en corner fra høyre side på RCDE Stadium.
    82'
    Juan Otero
    Gijon avanserer forover i Cornella. Juan Otero avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Pablo Garcia (Gijon) løfter inn en corner fra venstre på RCDE Stadium.
    83'
    Målsjanse! Fran Villalba (Gijon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Fernando Calero ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Fernando Calero er tilbake på banen igjen.
    85'
    Målsjanse til Gijon! Pablo Garcia treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    88'
    Inn: Rafael Bauza
    Ut: Javi Puado
    RCD Espanyol bytter ut Javi Puado med Rafael Bauza. Dette er det femte byttet som Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør i dagens kamp.
    88'
    RCD Espanyol angriper, men Alvaro Moreno Aragon blåser for offside.
    89'
    90'
    90'+1
    Rødt kort til Espanyol
    Omar El Hilali
    Utvisning! RCD Espanyol må klare seg uten Omar El Hilali resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    90'+1
    Uros Djurdjevic (Gijon) får et gult kort av dommer Alvaro Moreno Aragon.
    90'+1
    90'+3
    90'+4
    Sjanse! Gijon avanserer forover, men Pablo Garcia avslutter utenfor.
    90'+5
    90'+6
    Det blir farlig! Frispark for Gijon er nær straffområde.
    90'+7
    Alvaro Moreno Aragon tildeler Gijon en corner. Fran Villalba sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.