Dommeren blåser i gang dagens kamp i Amadora.
    Braga fosser fremover, men Alvaro Djalo Dias Fernandes går rett i offsidefella.
    3'
    Victor Gomez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    5'
    Hevertton (Estrela Amadora) slår en corner fra høyre side på Estadio Jose Gomes.
    6'
    Braga slipper å klare seg uten Victor Gomez som kommer tilbake på banen igjen.
    6'
    Spillerbytte - SC Braga
    Inn: Jose Fonte
    Ut: Victor Gomez
    Jose Fonte (Braga) erstatter Victor Gomez som muligens er skadet.
    6'
    Frispark Estrela Amadora.
    7'
    Frispark til Estrela Amadora på halvdelen til Braga.
    8'
    Leo Jaba
    Estrela Amadora angriper i Amadora. Leo Jaba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    SC Braga, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Amadora slår Ronald Pereira Martins en corner fra venstre.
    12'
    Mål for SC Braga!
    Estrela Amadora 0 - 1 SC Braga
    Mål: Alvaro Djalo Dias Fernandes
    Målgivende: Simon Banza
    I Amadora tar Braga ledelsen 0-1 etter et mål av Alvaro Djalo Dias Fernandes. Det er en fin assist fra Simon Banza.
    13'
    Offside! Ronaldo Rodrigues Tavares (Estrela Amadora) er alene igjennom, men dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida ser at linjemannen er oppe med flagget.
    15'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Braga.
    16'
    Gult kort til Estrela Amadora
    Leo Silva
    Leo Silva (Estrela Amadora) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Jose Gomes.
    17'
    Frispark for Braga på egen banehalvdel.
    18'
    Hevertton (Estrela Amadora) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Gomes.
    20'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida tildeler Estrela Amadora en corner. Hevertton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Braga på egen banehalvdel.
    22'
    I Amadora har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    26'
    Braga tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Ronald Pereira Martins
    Målsjanse til Estrela Amadora! Ronald Pereira Martins treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    Alosio de Souza Genezio
    Alosio de Souza Genezio (Estrela Amadora) kommer seg fri på Estadio Jose Gomes, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Sjanse i Amadora! Alosio de Souza Genezio (Estrela Amadora) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    Sjanse til Estrela Amadora! Ronald Pereira Martins er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    41'
    Miguel Lopes
    Målsjanse! Miguel Lopes (Estrela Amadora) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Alvaro Djalo Dias Fernandes
    Målsjanse på Estadio Jose Gomes! Alvaro Djalo Dias Fernandes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    Estrela Amadora, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Pizzi (Braga) slår en corner fra venstre side på Estadio Jose Gomes.
    42'
    I Amadora slår Rodrigo Zalazar Martinez en corner fra høyre.
    43'
    Cristian Borja (Braga) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Gomes.
    43'
    Gult kort til SC Braga
    Jose Fonte
    Jose Fonte (Braga) får et gult kort av dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida.
    44'
    Rodrigo Zalazar
    Rodrigo Zalazar Martinez (Braga) avanserer forover på Estadio Jose Gomes. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    Rodrigo Zalazar Martinez (Braga) slår en corner fra høyre side på Estadio Jose Gomes.
    45'+2
    Sikou Niakate
    Braga angriper på Estadio Jose Gomes, men Sikou Niakate header utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Estrela Amadora
    Inn: Pedro Sa
    Ut: Alosio de Souza Genezio
    Estrela Amadora gjør sitt første bytte. Alosio de Souza Genezio erstattes av Pedro Sa.
    46'
    Inn: Abel Ruiz
    Ut: Pizzi
    Bytte for Braga. Abel Ruiz kommer inn for Pizzi på Estadio Jose Gomes.
    46'
    Inn: Alioune Ndour
    Ut: Ronaldo Rodrigues Tavares
    Ronaldo Rodrigues Tavares (Estrela Amadora) erstattes av Alioune Ndour.
    46'
    Ronald Pereira Martins (Estrela Amadora) vinkes av for offside i Amadora.
    46'
    Alioune Ndour
    Estrela Amadora angriper, men avslutningen til Alioune Ndour går utenfor.
    47'
    47'
    Estrela Amadora 0 - 2 SC Braga
    Mål! Braga øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Alvaro Djalo Dias Fernandes på Estadio Jose Gomes.
    49'
    Målet sjekkes av VAR
    49'
    Målet blir stående
    50'
    52'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Estrela Amadora.
    53'
    Leo Silva
    Estrela Amadora fosser forover og Leo Silva fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matheus Magalhaes (Braga) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    Matheus Magalhaes kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Jose Gomes.
    56'
    Abel Ruiz
    Braga angriper i Amadora. Abel Ruiz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    Simon Banza
    Simon Banza (Braga) kommer til en målsjanse på Estadio Jose Gomes, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Frispark Braga.
    60'
    Inn: Andre Luiz
    Ut: Miguel Lopes
    Estrela Amadora bytter ut Miguel Lopes med Andre Luiz. Dette er det tredje byttet som Sergio Agostinho de Oliveira Vieira gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Kikas
    Ut: Leo Jaba
    Sergio Agostinho de Oliveira Vieira gjør dagens fjerde bytte i Amadora, når han tar ut Leo Jaba og setter inn Kikas.
    62'
    Estrela Amadora tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    I Amadora header Alioune Ndour (Estrela Amadora) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    65'
    Estrela Amadora 0 - 3 SC Braga
    Mål: Simon Banza
    Målgivende: Ricardo Horta
    I Amadora øker Braga ledelsen til 0-3 takket være et mål av Simon Banza. Flott spill fra Ricardo Horta før målet.
    68'
    Inn: Joao Moutinho
    Ut: Simon Banza
    Artur Jorge (Braga) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joao Moutinho erstatter Simon Banza.
    69'
    72'
    Kikas
    Estrela Amadora angriper. Kikas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    I Amadora slår Hevertton en corner fra høyre.
    74'
    Inn: Jean Felipe
    Ut: Hevertton
    Bytte for Estrela Amadora. Jean Felipe kommer inn for Hevertton på Estadio Jose Gomes.
    74'
    Matheus Magalhaes
    Matheus Magalhaes (Braga) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Mål for Estrela Amadora!
    Estrela Amadora 1 - 3 SC Braga
    Mål: Kikas
    Målgivende: Joao Reis
    Kikas scorer og reduserer dermed til 1-3. Joao Reis var nest sist på ballen.
    75'
    Frispark i en god posisjon for Estrela Amadora!
    78'
    Serdar Saatci
    Serdar Saatci (Braga) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Estrela Amadora 2 - 3 SC Braga
    Mål: Jean Felipe
    Mål! Estrela Amadora reduserer til 2-3 etter et mål av Jean Felipe på Estadio Jose Gomes.
    79'
    Inn: Vitor Carvalho
    Ut: Rodrigo Zalazar
    Braga bytter ut Rodrigo Zalazar Martinez med Vitor Carvalho.
    80'
    Inn: Bruma
    Ut: Alvaro Djalo Dias Fernandes
    Artur Jorge (Braga) gjør sitt femte bytte for dagen. Bruma erstatter Alvaro Djalo Dias Fernandes.
    81'
    Ricardo Horta
    Braga angriper. Ricardo Horta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Ricardo Horta (Braga) slår en corner fra venstre side på Estadio Jose Gomes.
    86'
    86'
    Bruma
    Målsjanse på Estadio Jose Gomes! Bruma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Vitor Carvalho
    Braga angriper i Amadora. Vitor Carvalho fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Sjanse! Estrela Amadora avanserer forover, men Alioune Ndour avslutter utenfor.
    88'
    Andre Luiz
    Estrela Amadora avanserer forover og Andre Luiz kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    89'
    89'
    Bruno de Oliveira Brigido ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'
    Bruno de Oliveira Brigido er tilbake på banen igjen.
    90'+1
    90'+2
    Estrela Amadora 2 - 4 SC Braga
    Mål: Ricardo Horta
    Målgivende: Cristian Borja
    Mål! Ricardo Horta øker Bragas ledelse til 2-4 på Estadio Jose Gomes. Cristian Borja var nest sist på ballen.