Everton (4-3-3): Pickford - Martina, Holgate, Williams, Baines - Gueye, Schneiderlin, Klaassen - Rooney, Calvert-Lewin, Sigurdsson
    0'
    Bournemouth (4-2-3-1): Begovic - Smith, Francis, Aké, Daniels - Gosling, Surman - Ibe, King, Stanislas - Defoe
    0'
    Kommer Kings første seriemål for sesongen i dag? Nordmannen har ennå ikke scoret for Bournemouth denne sesongen i Premier League, og spiller bak Jermain Defoe i dag. Sistnevnte ble matchvinner forrige kamp, da Bournemouth tok sine første poeng for sesongen. Laget ligger nest sist med 3 poeng.
    0'
    Kan det snu for Everton? Etter å ha seiret i første runde, har det blitt én uavgjort og tre strake tap. Laget er ett poeng foran dagens motstander på en tredje sisteplass.
    0'
    Bournemouth med mest ball i starten, men der blir Defoe vinket av.
    4'
    Corner til hjemmelaget, men den får de ikke noe ut av.
    5'
    Kampens første store sjanse. Baines finner Calwert-Lewin i feltet, men headingen hans går en liten meter til side for mål.
    7'
    Innlegg fra Evertons høyreside, men Begovic plukker ballen.
    8'
    King finner Defoe i feltet, men han er under press. Klarer ikke å rive seg løs i feltet, og Everton får ballen unna.
    9'
    Sigurdsson forsøker seg, men ballen går et par meter over mål.
    10'
    Sigurdsson slår frisparket inn i feltet. Der får King hodet på ballen, og nordmannen stusser ballen ut til corner.
    12'
    Williams får skutt, men ballen går via en forsvarer og trøbler ikke Begovic nevneverdig.
    13'
    Gult kort til Everton
    Morgan Schneiderlin
    15'
    Stanislas forsøker skuddfoten, men Pickford er med på notene.
    17'
    Everton spiller seg fint frem i banen. Ballen ender til slutt opp hos Calvert-Lewin, men skuddet hans går i blokka.
    20'
    Sigurdsson går i bakken i feltet og roper på straffe. Det får han ikke.
    23'
    Klaassen tar noe telling etter en duell, men kommer seg.
    27'
    Everton med mest ball første halvtimen. Hjemmelaget står for 60 prosent av ballbesittelsen på Goodison Park.
    31'
    King får frispark mot seg i duell mot Gueye.
    34'
    Martina slår inn, men der blir Rooney knust. Ligger nede og er rasende når han kommer seg opp igjen. Blør kraftig fra øyeområdet.
    34'
    Rooney mener han ble albuet av Francis, og reprisene viser at spissen har en sak. Dommer Atkinson lot spillet gå.
    35'
    Rooney fortsatt ine til behandling. Må bytte drakt også, men kommer seg inn igjen.
    38'
    Everton nærmer seg nå. Spiller seg fint inn i feltet, der Sigurdsson legger inn til Rooney. Han klarer imidlertid ikke stokke beina ordentlig, og skyter ballen i egne bein og ut over dødlinja.
    40'
    Everton får klarert.
    43'
    Rooney må ut på sidelinjen for å behandle øyet sitt på nytt.
    43'
    Pickford forlenger ballen videre i feltet. Bournemouth beholder ballen.
    45'
    Andre trøyeskiftet for Rooney der, som igjen får lov til å komme innpå.
    45'+1
    45'+2
    46'
    Mål for Bournemouth!
    Everton 0 - 1 Bournemouth
    Mål: Joshua King
    Målgivende: Charlie Daniels
    Kong King åpner målkontoen! Drar med seg ballen innover i banen og skyter tilbake i hjørnet han kom fra. 1-0 til Bournemouth!
    49'
    Bournemouth nær 2-0! Denne gang er King servitør, men Defoe makter ikke overliste keeper fra skrått hold.
    51'
    Koeman forbereder bytte. Davies gjør seg klar.
    54'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Tom Davies
    Ut: Davy Klaassen
    55'
    Inn: Omar Niasse
    Ut: Wayne Rooney
    55'
    Tom Davies
    56'
    King med en god involvering idet han holder ballen i spill.
    58'
    Kort variant fra bortelaget, men det er ikke en veldig god en.
    59'
    Sigurdsson forsøker seg, men skuddet blokkeres.
    61'
    King ligger nede, men klarer vel å fortsette.
    66'
    Calvert-Lewin roper på straffe i duell mot Aké, men får ikke det. Slår oppgitt ut med armene.
    68'
    Redning på strek! Everton vinner i feltet, og der er det nær utligning. Holgates forsøk reddes på streken.
    71'
    Målteknologien tas i bruk for å bevise at Holgates forsøk ikke var inne. Det dreier seg om et par centimetre!
    74'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Benik Afobe
    Ut: Jermain Defoe
    74'
    Inn: Jonjoe Kenny
    Ut: Cuco Martina
    76'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 1 Bournemouth
    Mål: Omar Niasse
    Målgivende: Tom Davies
    Davies finner Rooney-innbytter Niasse på nydelig vis, og han hamrer ballen i mål. 1-1!
    77'
    Inn: Steve Cook
    Ut: Joshua King
    79'
    Everton 2 - 1 Bournemouth
    Everton har snudd det! Davies dunker ballen inn i feltet, men en blokkering gjør at ballen går himmelhøyt istedenfor hardt langs bakken. Det gjør lite, for på bakre stolpe kriger Niasse inn sitt andre. 2-1 nå.