Mike Dean signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    Frisparket tildelt Leicester City FC er farlig nær Everton FCs målområde.
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Everton FC.
    6'
    Frispark i en god posisjon for Leicester City FC!
    10'
    James Maddison
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men James Maddison avslutter utenfor.
    14'
    Mike Dean tildeler Everton FC en corner. James Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Tom Davies
    Målsjanse! Tom Davies (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    17'
    Lucas Digne (Everton FC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    19'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Everton FC.
    23'
    24'
    Frispark Leicester City FC.
    27'
    27'
    29'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Leicester City
    Mål: James Rodriguez
    Mål! James Rodriguez gir Everton FC ledelsen 1-0 i Liverpool.
    30'
    32'
    34'
    James Maddison (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    37'
    Dommer Mike Dean ser at linjemannen løfter flagget, og Everton FCs Richarlison blåses av for offside.
    39'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Onyinye Ndidi (Leicester City FC) vrir seg av smerte i gresset.
    40'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Nampalys Mendy
    Ut: Onyinye Ndidi
    Det virker som Onyinye Ndidi ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Nampalys Mendy.
    42'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    43'
    Everton FC angriper, men Lucas Digne vinkes av for offside.
    44'
    45'
    Gult kort til Leicester City
    James Justin
    James Justin (Leicester City FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Goodison Park.
    45'+1
    Marc Albrighton
    Leicester City FC angriper. Marc Albrighton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+3
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    46'
    I Liverpool slår James Maddison en corner fra høyre.
    47'
    Nampalys Mendy
    Nampalys Mendy (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Ben Godfrey ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    48'
    48'
    Ben Godfrey er på beina igjen og fortsetter kampen på Goodison Park.
    49'
    50'
    Harvey Barnes
    Leicester City FC angriper i Liverpool. Harvey Barnes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    James Justin (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på Goodison Park, men klarer ikke å score.
    50'
    James Maddison (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    56'
    57'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    61'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    62'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Gult kort til Everton
    James Rodriguez
    Dommer Mike Dean gir James Rodriguez (Everton FC) et gult kort.
    63'
    Mike Dean tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    67'
    Mål for Leicester City!
    Everton 1 - 1 Leicester City
    Mål: Youri Tielemans
    Målgivende: Harvey Barnes
    Mål! Leicester City FC utligner på Goodison Park. Målscorer: Youri Tielemans. Harvey Barnes var nest sist på ballen.
    67'
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Marc Albrighton
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Cengiz Under erstatter Marc Albrighton.
    68'
    70'
    74'
    Sjanse til Leicester City FC! James Maddison er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    Inn: Caglar Söyüncü
    Ut: Jonny Evans
    Leicester City FC bytter ut Jonny Evans med Caglar Soyuncu.
    77'
    77'
    Dominic Calvert-Lewin
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) avanserer forover på Goodison Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    80'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Alex Iwobi
    Ut: Mason Holgate
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Everton FC. Inn kommer Alex Iwobi, mens Mason Holgate tar plass på benken.
    80'
    James Rodriguez (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    81'
    Everton FC angriper, men avslutningen til James Rodriguez går utenfor.
    82'
    83'
    Inn: Gylfi Sigurdsson
    Ut: James Rodriguez
    James Rodriguez (Everton FC) erstattes av Gylfi Sigurdsson.
    85'
    Mike Dean tildeler Everton FC en corner. Gylfi Sigurdsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Richarlison
    Richarlison (Everton FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    Everton FC angriper på Goodison Park, men Dominic Calvert-Lewin header utenfor.
    89'
    Inn: Seamus Coleman
    Ut: Dominic Calvert-Lewin
    Everton FC gjør sitt tredje bytte. Dominic Calvert-Lewin erstattes av Seamus Coleman.
    89'
    James Maddison (Leicester City FC) kommer seg fri på Goodison Park, men avslutningen går utenfor.
    90'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.